Zoeken
 


Straaljagerpiloot achtervolgt UFO

Laatste wijziging: maandag 20 oktober 2008 om 15:40, 3149 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 20 oktober 2008

Een voormalige straaljagerpiloot uit het Amerikaanse leger heeft in 1957 boven Groot-Brittannië het bevel gekregen om al zijn raketten op een UFO af te schieten. Dat meldt de Daily Telegraph, op basis van een dossier dat is vrijgegeven onder de Freedom of Information Act.

'Vreemde vliegpatronen'

Het incident vond plaats op 20 maart 1957, toen Milton Torres (destijds 25 jaar oud) gestationeerd was op een Amerikaanse basis in East Anglia. Hij kreeg plotseling het bevel een ongeïdentificeerd vliegend object met ''zeer vreemde vliegpatronen'' te onderscheppen.

In vizier

Torres kreeg de UFO in vizier, maar zag zelf weinig door het slechte weer. Volgens zijn apparatuur was het object groter dan een B52-bommenwerper. Toen hij het bevel kreeg zijn 24 raketten af te vuren, verdween de UFO plotseling van de radar.

'Ruimtewezens'

''Ik weet nog steeds zeker dat het een ruimteschip was'', zegt de inmiddels 77-jarige Torres. Hij zegt dat een agent van de Amerikaanse geheime dienst hem een dag later op het hart drukte zijn mond te houden als zijn baan hem lief was.Bron: Spitsnieuws

Voeg toe aan: