Zoeken
 


Milieuwoordvoerder Duitse CDU: Klimaatverandering is religie zonder bewijs

Laatste wijziging: woensdag 22 september 2010 om 16:24, 1322 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 22 september 2010

De milieuwoordvoerder van de Duitse conservatieve CDU/CSU partij van bondskanselier Angela Merkel heeft in eigen land opzien gebaard door toe te geven dat 'klimaatverandering' feitelijk niets meer is dan een nieuwe religie waarvoor geen enkel wetenschappelijk bewijs bestaat. Tegelijkertijd worden milieuactivisten wereldwijd steeds extremer in hun streven om de hele wereld de onderwerpen aan een eco-fascistische dictatuur.

Tijdens een vergadering van de Duitse liberale FDP verklaarde Marie-Luise Dött dat iedereen die het waagde te twijfelen aan de klimaatagenda 'bespot werd, gedwongen werd te biechten, vervolgens door het vagevuur heen moest en als ze echt slecht waren naar de hel gestuurd werden.' Volgens Dött hebben de klimaatpropagandisten ervoor gezorgd dat de vrije wetenschap monddood is gemaakt.  

Na haar uitspraken gebeurde daarom exact wat ze voorspeld had: ondanks het feit dat duizenden wetenschappers al jaren beweren dat er geen enkel wetenschappelijk bewijs is voor door mensen veroorzaakte klimaatverandering en Global Warming, werd ze onmiddellijk belachelijk gemaakt door belangrijke partijfiguren en door de mainstream media. (1)
 
Bekende milieuactivist pleit voor eco-concentratiekampen
Dat de ook in Nederland door met name linkse (PvdA, GroenLinks, SP, D66) maar ook christelijke partijen (CDA, CU) fervent aangehangen klimaatreligie verontrustende vormen begint aan te nemen blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat een bekende Finse milieuactivist, de filosoof Pentti Linkola, openlijk oproept tot het invoeren van een fascistisch systeem om de 'planeet te redden van de ecologische vernietiging.' (2)
 
Linkola heeft een enthousiaste groep zichzelf 'eco-fascisten' noemende volgelingen om zich heen verzameld, die vinden dat alle klimaatontkenners moeten worden opgepakt en worden heropgevoed in eco-concentratiekampen. Of dat nog niet genoeg is pleiten ze voor het gedwongen drastisch beperken van de wereldbevolking, gedwongen sterilisaties, het in beslag nemen van auto''s en het verbieden van reizen voor iedereen die niet tot een klein eliteclubje behoort. Het kleine deel van de mensheid dat mag blijven leven wordt hierdoor een slaaf van een volledige gecontroleerde 'groene' politiestaat.
 
De barbaarse en dictatoriale filosofiën van Linkola, wiens artikelen koppen hebben zoals 'Roei de mensheid uit, red de planeet', beginnen steeds meer aandacht te krijgen nu de internationale milieubeweging na het ontmaskeren van de leugens van het VN-klimaatpanel IPCC langzaam maar zeker haar ware gezicht laat zien. De manier waarop klimaatontkenners in eigen land worden bespot door bijvoorbeeld GroenLinks laat goed zien dat een stem op dit soort partijen een stem is op de uiteindelijke invoering van een moderne fascistische eco-tirannie op wereldschaal, waarin ieder aspect van ons leven -áls we nog mogen blijven leven- wordt bepaald door de staat.
 
'Wie mist Hitlers 6 miljoen Joden?'
De milieudoctrine van Linkola is extremer, bedreigender en weerzinwekkender dan de die van de ergste dictators die tot nu toe op de aardbol hebben rondlopen bij elkaar. De activist betreurt het dat het monsters zoals Hitler, Stalin en Mao niet gelukt is om vele miljoenen mensen meer uit te roeien, omdat de milieubeweging de mens tot vijand van de planeet heeft verklaard. 'Wie mist al die mensen die stierven in de Tweede Wereldoorlog? Wie mist de 20 miljoen die werden geëxecuteerd door Stalin? Wie mist Hitlers 6 miljoen Joden?'
 
Als het aan Linkola ligt blijven er straks slechts enkele miljoenen mensen in leven en leiden zij een primitief bestaan als landbouwers en vissers. Om dit te bereiken moeten mensen gedwongen worden tot abortus en zou een nieuwe wereldoorlog wat hem betreft 'een blijde gebeurtenis voor de planeet' zijn, omdat er op die manier in één klap tientallen miljoenen mensen zullen worden weggevaagd. 'Moeder Aarde' kan volgens Linkola alleen gered worden als er een gruwelijke tirannie komt die afrekent met wat volgens hem de 'ergste ideologiën ter wereld zijn: groei en vrijheid.'
 
'Elke dictatuur is beter dan de moderne democratie,' schrijft hij. 'De beste dictatuur zou er een zijn waarbij er een hoop koppen gaan rollen en de overheid iedere economische groei tegenhoudt... De enige oplossing is een gecentraliseerde overheid en een niet aflaatbare controle van de burgers.' Dat moet onder andere gaan gebeuren door de invoering van 'moord richtlijnen' die sterilisatie, zwangerschapsvergunningen, strakke regulering van de electriciteitsvoorziening, ratten op het menu, de confiscatie van privé auto's en het opheffen en nationaliseren van alle bedrijven af moeten gaan dwingen.
 
Ook reguliere milieuactivisten hebben extreme ideeën
Natuurlijk houdt niet iedere linkse milieufanaat er dergelijke bloeddorstige ideeën op na. Toch geeft het zeer te denken dat in de klimaatreligie geaccepteerde figuren zoals Al Gore en de prominente NASA-Global Warming alarmist dr. James Hansen steeds extremer lijken te worden en op sommige terreinen nauwelijks onderdoen voor Pentti Linkola.
 
Zo heeft dr. Hansen, een bondgenoot van Al Gore, onlangs zijn steun uitgesproken voor een boek van de internationale milieuactivist Keith Farnish, die oproept tot het plegen van sabotage en milieuterrorisme zoals het opblazen van dammen en het verwoesten van steden, om zo de planeet terug te werpen naar het agrarische tijdperk. (Zou het opblazen van olieplatforms hier ook onderdeel van kunnen uitmaken?) Een andere prominente klimaat'kardinaal' is dr. Eric R. Pianka, een Amerikaanse bioloog die werkzaam is aan de Wetenschappelijke Universiteit van Texas. Al in 2006 pleitte hij ervoor om door middel van het ebola virus 90% van de mensheid uit te roeien.
 
Dan hebben we natuurlijk ook nog de op deze site al vaker aangehaalde John P. Holdren, die door president Barack Obama is aangesteld als de 'wetenschaps tsaar' van het Witte Huis. In zijn boek 'Ecoscience' (1977) pleitte Holdren al voor de invoering van een streng dictatoriaal eco-fascistisch systeem, een planetaire wereldregering die gedwongen abortussen en sterilisaties invoert door bijvoorbeeld het toevoegen van chemische stoffen aan ons drinkwater.

Kortom: mensen die grote voorstanders zijn van extreme en en zelfs genocidale milieumaatregelen hebben zich weten op te werken tot machtige posities en zijn algemeen geaccepteerd binnen de door linkse politieke partijen en reguliere media gesteunde internationale milieubeweging. In eigen land behoeft het ook wat dit onderwerp betreft dus geen verbazing te wekken dat de Partij Voor de Vrijheid, die als enige kritisch durft te zijn op het ook in Nederland gevoerde demagogische klimaatbeleid, door de gevestige orde voortdurend verketterd wordt.


Xander
 
(2) Bird Flu / Infowars


Bron: xandernieuws.punt.nl

Voeg toe aan: