Zoeken
 


Ervaringen van NASA-astronauten met UFO’s

Laatste wijziging: dinsdag 21 september 2010 om 16:14, 9718 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 21 september 2010

Veel is er al gespeculeerd over de ervaringen van astronauten in de ruimte met buitenaardse ruimtevaartuigen. Lange tijd was er sprake van absolute geheimhouding. De laatste tijd komen steeds meer voormalig astronauten naar buiten met hun waarnemingen ten tijde van de ruimtemissies. Het lijkt echter nog niet zozeer door te dringen bij het grote publiek. Tijd om de feiten eens op een rijtje te zetten.

Majoor Gordon Cooper

Op 15 mei 1963 werd Cooper de ruimte ingeschoten om 22 banen rond de Aarde te maken. Tijdens de laatste baan liet Cooper de basis van Muchea (nabij Perth, Australië) weten dat hij een gloeiend groen object zag wat zich met hoge snelheid naar zijn capsule bewoog. De UFO was echt en werd opgepikt door de radar van Muchea.

De ervaring werd opgenomen door de National Broadcast Company, maar toen Cooper landde mocht niemand hem iets vragen over de UFO-waarneming.

Majoor Cooper getuigde voor de Verenigde Naties: “Ik geloof dat buitenaardse voertuigen en hun bemanning deze planeet bezoeken vanaf andere planeten. De meeste astronauten waren erg terughoudend in het bespreken van UFO’s.”

In een opgenomen interview met J.L. Ferrando, zegt Majoor Cooper: “Ik heb vele jaren met een geheim rondgelopen, wat opgelegd is aan alle specialisten in de ruimtevaart. Ik kan nu onthullen dat in Amerika elke dag objecten worden opgevangen door de radar die geheel onbekend zijn.”

Ed White en James McDivitt

In juni 1965 vlogen astronauten Ed White en James McDivitt over Hawaï in een Gemini-ruimteschip toen ze een vreemd uitziend metalen object zagen. McDivitt nam foto’s, maar ze zijn nooit vrijgegeven voor het publiek.

James Lovell en Frank Borman

In december 1965 zagen astronauten James Lovell en Frank Borman een UFO tijdens hun tweede baan om de Aarde gedurende een 14 daagse vlucht. Borman rapporteerde een ongeïdentificeerd ruimteschip op enige afstand van hun capsule. Gemini Control, van Cape Kennedy, zei dat het ging om hun eigen Titan aandrijfraket. Borman bevestigde de raket, maar hij zag ook iets geheel anders.

Gedurende de vlucht van Gemini 7:

Lovell: Verschijning op 10 uur.
Capcom: Dit is Houston. Zeg het nog eens 7.
Lovell: Zei dat we een verschijning hebben op 10 uur.
Capcom: Gemini 7, is dat de aandrijfraket of is het werkelijk een verschijning?
Lovell: We hebben verschillende… verschijningen.
Capcom: Geschatte afstand of omvang?
Lovell: We hebben ook de aandrijfraket in beeld…

Neil Armstrong en Edwin “Buzz” Aldrin

Volgens NASA-astronaut Neil Armstrong hebben buitenaardsen een basis op de Maan en maanden ze de astronauten om te vertrekken en niet meer terug te keren.

Tijdens de Apollo 11 vlucht naar de Maan van 21 juli 1969, zagen Neil Armstrong en Buzz Aldrin allebei UFO’s. Ze hadden het over een ‘licht’ in of op een krater tijdens de televisie-uitzending, gevolgd door een verzoek voor meer informatie. Er kwam geen respons.

Volgens voormalig NASA-werknemer Otto Binder zijn radio-transmissies opgevangen met de eigen VHF ontvanger.

NASA: Wat is daar te zien? Mission Control roept Apollo 11 op…
Apollo 11: Deze ‘baby’s’ zijn enorm! Mijn hemel! Je gaat dit nooit geloven! Ik zeg je dat hier andere ruimteschepen zijn! Ze staan op de rand van een krater. Ze zijn op de Maan en bekijken ons!

Een professor die anoniem wil blijven praatte later met Neil Armstrong over de missie tijdens een NASA-symposium.

Professor: Wat is er echt gebeurd met Apollo 11?
Armstrong: Het was ongelofelijk, we wisten altijd dat er een mogelijkheid was, we werden gewaarschuwd door de buitenaardsen! Toen was er geen twijfel meer over een ruimtestation of een stad op de Maan.
Professor: Hoe werden jullie weggestuurd?
Armstrong: Ik kan niet in details treden, maar hun schepen waren veel geavanceerder dan de onze, zowel in omvang als technologie. Tjonge wat waren ze groot! Er is geen twijfel meer over een ruimtestation.
Professor: Had NASA andere missies na Apollo 11?
Armstrong: Zeker, NASA was koppig en wilde geen paniek veroorzaken op Aarde.

Volgens een zekere Dr. Vladimir Azhazha:

“Neil Armstrong bracht de boodschap over aan Mission Control dat twee grote, vreemde objecten de astronauten bekeken toen deze vlakbij de Maanmodule waren geland. Deze boodschap is nooit vrijgegeven voor het publiek.

Volgens een Dr. Aleksandr Kasantsev heeft Buzz Aldrin de UFO’s gefilmd in kleur. Armstrong heeft bevestigd dat het verhaal echt is, maar wilde niet in detail treden. Hij merkte op dat de CIA achter de geheimhouding zit.

Majoor Robert White

Op 17 juli 1962 rapporteerde Majoor Robert White een UFO tijdens zijn vlucht in een X-15. Hij schreef in zijn rapport:

“Ik heb geen idee wat het kan zijn. Het was grijs van kleur en bevond zich op zo’n 10 tot 15 meter afstand.”

Volgens een artikel van Time Magazine riep Majoor White door de radio: “Er zijn daar DINGEN! Zeker weten!”

NASA-piloot Joseph A. Walker

Op 11 mei 1962 zei NASA-piloot Joseph Walker dat hij als taak had om UFO’s te detecteren tijdens zijn X-15 vluchten. Hij filmde vijf of zes UFO’s gedurende zijn vlucht in april 1962. Tijdens een lezing bij de Second National Conference on the Peaceful Uses of Space Research in Seattle, Washington, zei hij:

“Ik wil niet teveel over ze speculeren. Alles wat ik weet is dat ze op de film verschenen die na de vlucht is ontwikkeld.” – Joseph Walker

Tot op de dag van vandaag zijn deze films niet vrijgegeven voor het publiek.

Commandant Eugene Cernan

Eugene Cernan was commandant van Apollo 17. In een artikel uit de Los Angeles Times van 1973 zei hij over UFO’s:

“Ik ben gevraagd over UFO’s en ik heb publiekelijk gezegd dat ik denk dat ze ‘iets anders zijn’, van een andere beschaving.”

Maurice Chatelain van de NASA

“Alle Apollo- en Gemini-vluchten werden gevolgd door ruimtevaartuigen van buitenaardse afkomst – vliegende schotels, of UFO’s. Elke keer wanneer dit zich voordeed en de astronauten Mission Control op de hoogte stelden, werd ze opgedragen alles stil te houden.”

De NSA screent alle films en radio-communicatie. Otto Binder, Dr. Garry Henderson en Maurice Chatelain hebben bevestigd dat alle astronauten strikte orders hadden om hun waarnemingen niet in de openbaarheid te brengen. Gordon Cooper heeft getuigd voor de Verenigde Naties dat één van de astronauten een UFO op de grond heeft gezien. Als er geen geheimhouding is, waarom zijn deze waarnemingen niet bekend bij het grote publiek?

Scott Carpenter van de NASA

“De astronauten zijn nooit alleen geweest in de ruimte: er was constant toezicht door UFO’s.”

Ook in ons eigen land komt de informatiestroom langzaam op gang. Zo is Wubbo Ockels ervan overtuigd dat er buitenaards leven is.

Originele Bron: Dailygalaxy.com, Ufocasebook.comBron: complotje.nl

Voeg toe aan: