Zoeken
 


Kanker als reactie op trauma

Laatste wijziging: maandag 20 september 2010 om 12:22, 6231 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 20 september 2010

Reguliere medici zien kanker als een vijand die bestreden moet worden. Hoewel kanker 100 jaar geleden nauwelijks voorkwam, beweren ze vaak ook nog dat het een genetisch probleem betreft. Sommige alternatieve medici wijzen vooral naar de negatieve invloed van onze bewerkte, bestraalde en vergiftigde voeding (margarine is een soort gesmolten plastic tegenwoordig), plus alle chemische troep die we niet goed kunnen afvoeren. Ook de magnetron (microwave) oven is een berucht instrument.

Laten wij nu eens als hypothese nemen dat deze ziekte (kanker) een reactie kan zijn van het lichaam op een overweldigend maar onverwerkt en weggestopt trauma dat gerelateerd is aan het lichaamsdeel dat wordt overwoekerd. Tijdelijk of langdurig kunnen de cellen in dat deel daardoor te weinig zuurstof opnemen. Stel je dan eens voor dat we dat trauma bewust maken, dan zou de woekering kunnen stoppen. Ja toch? Ja en nee.

Zònder enig psychologisch onderzoek maar met 100% accepterende aandacht voor de pijn (meestal in combinatie met een focus op een bepaald dieet) blijken toevallig evengoed veel vormen van kanker te genezen. Van Hèt Medicijn Tegen Kanker hoeven we niks te verwachten. Een actueel Amerikaans medisch rapport stelt namelijk dat 85% van alle nieuw ontwikkelde medicijnen nauwelijks of zelfs niet werkzaam is op het terrein dat de farmaceut claimt, en hooguit een placebo-effect creëert. Simpelweg ontspannen, al dan niet met een blowtje, bij het idee dat je nu eenmaal aan iets dood moet gaan, geneest ook al weer 4-6% van de tumoren.

’s Morgens je eigen urine drinken, is ook niet verkeerd (heb ik echt een tijdje gedaan!). Er is op dit moment grote aandacht voor het zogeheten Budwig dieet dat lijnzaad aanbeveelt bij kanker (en vaatziekten) om de noodzakelijke Omega vetzuren in de juiste combinatie op peil te houden (zoek op www.lef.org/magazine/?fc=4). Verder lees ik dat een aspergedieet (gewoon pureren uit de potjes) niet zelden kanker geneest (zie www.godlikeproductions.com).

Dat is niet zo gek. De wortel van de wilde asperge is in China als Tian Men Dong en in India als Shatavri traditioneel bekend als een natuurlijk antidepressivum en als een middel om iemands seksuele vitaliteit te versterken. Olijfolie wordt genoemd ais een middel om borstkanker te vermijden. Vitamine C werkt sowieso maar ook vitamine D, dat via gematerialiseerd zonlicht revitaliseert. Een dieet van zwarte frambozen levert vaak resultaat op bij mond en keelkanker (www.naturalnews.com/029329_raspberries_oral_cancer.html).

Het feest der kankerbestrijding

Dan hebben we nog diëten van abrikozenpitten, amandelen en pruimen die leatrine bevatten), verder kun je denken over het inbrengen van gekweekte zogeheten dendritische cellen die je immuunsysteem versterken en nog zo wat. Daarbij helpt het eten van champignons enorm (www.naturalnews.com/029424_mushrooms_immune_system.html). Tegelijk komen er talloze ‘Geheime’ Chinese of homeopathische of Kruidendrankjes’ op de markt, Thermobestralingen, anti-metastatis pillen en andere bijdehante quasimedische oplossingen om je immuunsysteem te prikkelen, die duur zijn en geheel buiten de reguliere controle om gaan. In de rij met de portemonnee, beste slachtoffers.

Hoe langer ik nadenk over al dat oorzaak en gevolg-gedoe, hoe duidelijker het me wordt dat we het simpeler moeten maken. Echt op aarde zijn, voluit leven, genieten en lijden, eerlijk zijn, accepteren, relativeren en positief blijven denken. Zou het kunnen dat kanker overgaat of zelfs niet ontstaat als jij je levensopdracht ziet als leren en wijzer worden? Dat je lijf geen slachtoffer is van wat soort vijand dan ook maar slechts een voertuig voor ervaringen van allerlei aard? Dat geloof, hoop en liefde de ware remedie is voor gezond leven? Ik ga de oudste inwoner van Nederland worden (119 jaar) om dat te bewijzen!

Attentie: aquariusage.comBron: peterdenharing.nl

Voeg toe aan: