Zoeken
 


Paranormal Activity 2: Movie trailer met geheime boodschap!

Laatste wijziging: donderdag 16 september 2010 om 15:06, 3737 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 16 september 2010

Er is en zal weinig bekend gemaakt worden over Paranormal Activity 2 - het bloedstollende vervolg op het internationale kassucces uit 2009 draait vanaf 20 oktober in de bioscoop. Tot nu toe is er alleen een trailer vrijgegeven, maar hier is blijkbaar meer uit te halen dan je in eerste instantie zou denken.
 
Over de hele wereld pluizen filmfans de trailer uit en hebben al een heleboel geheime boodschappen ontdekt. In Engeland wordt er gesproken over de boodschap “Whats Happening To Hunter?” die ondersteboven op een spiegel geschreven is. Volgens een Amerikaanse site wordt de naam Hunter uitgesproken als je de trailer snel terugspoelt. Maar een Nederlandse blogger heeft vorige week nog een ontdekking gedaan:

 “Tijdens het afspelen is er een rode flits te zien. Zet de trailer stil en je ziet het volgende creepy plaatje… Duidelijk een dansende vrouw met een baby die aan haar voeten kruipt!”

Maar het allervetste is dat er nog veel meer achter die karige trailer verscholen gaat. Deze moet je maar even zelf ontdekken. Speel de trailer af, pak het verschuifbare afspeelblokje (onder de trailer) en schuif deze in een ruk terug naar het begin van de trailer… De website freakt helemaal en voila, je ziet de eerste beelden van die film waar de hele wereld halsreikend naar uitkijkt! Klein voorproefje van de film hieronder:Bron: fanatiek.nl

Voeg toe aan: