Zoeken
 


UFO-activiteit bij nucleaire installaties onthuld tijdens persconferentie

Laatste wijziging: maandag 13 september 2010 om 13:43, 1195 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 13 september 2010

Ufoloog Robert Hastings en voormalig kapitein binnen de Amerikaanse luchtmacht Robert Salas organiseren een persconferentie bij de National Press Club in Washington DC. Aanleiding is de inmenging van UFO’s bij nucleaire wapeninstallaties in de afgelopen 60 jaar.

Tot nu toe zijn zo’n 100 voormalig werknemers van de Amerikaanse luchtmacht naar voren gekomen om te onthullen hoe UFO’s nucleaire wapens monitoren en waar nodig ingrijpen. Deze informatie verandert het historische perspectief op de wapenwedloop en nog veel meer. Het feit dat het Pentagon en de CIA deze waarheden zo lang hebben weggehouden bij de mensen is op z’n minst opzienbarend te noemen.

Terwijl de meeste rapporten alleen spreken over observaties door UFO’s, zijn er ook verslagen van grote aantallen nucleaire raketten die onklaar zijn gemaakt. Dit gaat veel verder dan de zogenaamde Koude Oorlog, want het gebeurt tot op de dag van vandaag nog steeds. Media-aandacht voor UFO-activiteit bij nucleaire wapeninstallaties is er wel, maar vrij summier. De proliferatie van nucleaire wapens is samen met de geheimhouding rond het UFO-fenomeen een belangrijk kernpunt wat alle mensen op Aarde beïnvloed.

Tijdens de persconferentie, die gepland staat voor 27 september 2010, praten twaalf voormalig USAF-militairen over hun eigen ervaringen met UFO’s. Ter introductie zal Hastings zijn 37 jaar lange onderzoek over de relatie tussen UFO’s en nucleaire wapeninstallaties samenvatten. Na de getuigenissen van de voormalig militairen bespreekt Salas nog een paar specifieke anekdotes. Tot besluit is er ruimte voor de verzamelde pers om vragen te stellen.

Originele Bron: Ufohastings.com

Verwant artikel: Interventie van UFO's in het wereldwijde kernwapenprogramma Bron: niburu.nl

Voeg toe aan: