Zoeken
 


De geschiedenis herhaalt zich ... weer in het Midden-Oosten

Laatste wijziging: woensdag 8 september 2010 om 22:55, 4655 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 8 september 2010

Voordat de 2de oorlog in Irak los barstte werd er een fantastische media campagne uitgerold waardoor de westerse wereld moest gaan geloven dat Saddam Hussein en consorten bezig waren een atoomboom te produceren. Zorgvuldig werd stap voor stap, over verscheidene maanden verspreid, door het Internationaal Atoomenergie Agentschap verteld dat Irak daar druk mee bezig was. Met uiteindelijk de 'bewezen' aantijgingen aangevoerd door de overheid van de Verenigde Staten.

Ondertussen weten we met z'n allen dat het één grote opgezette leugen was, met maar 1 doel ... namelijk de verovering van Irak. Vele mensen riepen daarom achteraf dat Saddam wel een hele slechte man was en dat het daarom toch wel een terechte aanval was geweest, gewoon om het voor zichzelf goed te praten en gedane zaken die geen keer meer kunnen nemen door de vingers te kunnen zien.

Nu worden we langzaam weer voorbereid!
De afgelopen maanden/jaren hebben we via verschillende berichtgeving gehoord dat het regime in Iran wel heel schandelijk is wat betreft de behandeling van haar eigen inwoners, alsook criminelen en spionen. De laatste tijd werden we met de neus op de 'feiten' gedrukt dat Iran met de productie van Iranium bezig was en zelf vond/vindt dat het daar recht op heeft. En nu ... eindelijk is het bericht dan daar:

Iran kan beginnen met de productie van atoombommen!


En u gelooft het nog?

Zoals we van de week ook al aangaven, Israel bereid zich mogelijk voor op een oorlog met Iran en andere Islamitische groeperingen.
Daarnaast is iedereen wel bekend dat als er een economische crisis is, een oorlog de financiele situatie op een of andere wijze verbeterd.

Wat ons betreft is 1+1+1 gewoon 3 ... en dus is het aftellen tot het moment dat we met z'n allen weer in een oorlog gestort worden. En dat het voor eenieder deze keer duidelijk moge zijn, het is allemaal een opgezet spelletje van de NWO dat eerder geslaagd is en dus wordt het gewoon weer opgevoerd met de gedachte dat u zo stom bent om hun te geloven.

Redactie Star-PeopleVoeg toe aan: