Zoeken
 


Kanker is een schimmel… en het is te genezen

Laatste wijziging: dinsdag 31 augustus 2010 om 15:07, 6141 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 31 augustus 2010

Door David Icke


De aantallen zijn gigantisch. Ongeveer 8 miljoen mensen sterven elk jaar wereldwijd door kanker, en in de VS alleen al meer dan een half miljoen. Het wereldwijde aantal zal volgens voorspellingen stijgen tot 12 miljoen in 2030.

Kanker is de grootste doodsoorzaak voor mensen onder de 85 en in de VS sterven 1 op de 4 mensen door kanker - 1 op de 4

We verliezen elke dag meer van onze vrijheid om zogenaamd "beschermd te worden voor terrorisme" terwijl al deze mensen elk jaar lijden en sterven aan een ziekte die de bloedlijn families en hun farmaceutische kartel systematisch weigeren te genezen.

Samen kunnen we alles ja, maar niet als de medicijn fabrikanten zich ermee bemoeien. Er worden elk jaar enorme hoeveelheden geld opgehaald door liefdadigheid om de zoektocht naar een "geneesmiddel" te vinden terwijl de gevestigde orde daar helemaal geen belang in heeft.
Ik benadrukte in een nieuwsbrief op 9 augustus hoe Dr Richard Day, het hoofd van de door Rockefeller bestuurde eugenics organisatie, Planned Parenthood, een vergadering van doktoren in Pittsburg 1969 had toegesproken over de komende transformatie van de globale maatschappij.

Hij vroeg de doctoren om hun opname apparaten uit te zetten en geen notities te maken van de veranderingen die gepland stonden. Een dokter maakte toch notities, en bracht alles wat er gezegd was naar buiten.

Nu, 40 jaar later kunnen we zien hoe buitengewoon precies Day was en hoe je dat kunt lezen in die nieuwsbrief in mijn archief op de website. De reden dat ik hem hier noem is dat hij deze doktoren in 1969 het volgende verteld heeft:

"We kunnen op dit moment bijna elke soort kanker genezen. De informatie bevindt zich in het Rockefeller instituut, als het ooit besloten wordt om dat vrij te geven."

Day zei dat het laten doodgaan van mensen aan kanker de bevolkings aangroei zou vertragen - "Je kunt net zo goed aan kanker sterven als aan iets anders". Deze mensen hebben geen ziel en daarom doen ze wat ze doen.

Big Pharma heeft geen wens om kanker te genezen terwijl het enorme fortuinen verdient aan het behandelen van symptomen met verwoestende medicijnen en het doden van cellen, met straling en giffen als chemotherapie. Maar het gaat niet eens om het geld. De bloedlijn families willen dat de mensen lijden en eerder dan nodig sterven om de bevolking uit te dunnen.

Dit is de reden dat als er iemand buiten Big Pharma een effectieve manier ontdekt om kanker te behandelen zij onmiddellijk het doelwit worden van de medische gemeenschap en regeringsagentschappen.

Bron / Lees verder: goto2012.nl

 Voeg toe aan: