Zoeken
 


Fluor is puur gif!

Laatste wijziging: donderdag 26 augustus 2010 om 14:04, 2437 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 26 augustus 2010

Ook al maken we dan een website, waarbij we proberen van de zg. ‘doofpotten’ in ieder geval het deksel zóver op te lichten dat je kunt zien wat zich IN de pot bevindt, toch staan ook wij regelmatig met onze mond vol tanden. Hoe is het mogelijk. Hoe is het mogelijk vroegen we ons af bij een gif als aspartaam dat nu wordt gebruikt als kunstmatige zoetstof..

Maak van een afvalproduct een product-met-een-andere-toepassing en je bent de held van de industriële wereld. Vul je zakken en houd vooral je mond. Dát overkwam de latere minister van Defensie van de VS, Donald Rumsfeld. Ken je het verhaal niet, kijk dan eens HIER op WantToKnow.nl, en je zult verbaast staan.
Maar minstens nét zo verbaasd waren we bij het vertalen van dit artikel. Hoe is het mogelijk dat hele bevolkingsgroepen volledig vergiftigd worden met een materiaal, waarvan willens en wetens wordt beweerd dat het veilig is, terwijl het dat NIET IS..? Fluoride.

Over fluoride zijn boeken volgeschreven, maar het blijven woorden. Waar het gewoon op neerkomt is dat mensen in de VS miljarden liters water drinken en gebruiken dat vergiftigd is met sodium fluoride. De resultaten zijn inmiddels volop zichtbaar. Lees het onderstaande artikel en je zult nooit meer fluoride gebruiken. Niet in drinkwater, niet in tandpasta.. Waarom  niet in tandpasta..? Omdat fluoride verhardt, en niet alleen je tanden, zo simpel is het..

Hoe diep wil je gaan als het gaat om toepassingen van dit gif in de afgelopen decennia. Vanaf de Tweede Wereldoorlog..? Graag wijs ik je op deze link HIER. Fluoride als oorlogsgif, om mensen mak en gedwee te maken. Een paar citaten uit militaire kringen?

Mr. Dickinson, Australisch parlementslid onthulde tijdens een debat het parlement in 1987 het volgende over het gebruik van fluoride in oorlogstijd: “Tegen het einde van de Tweede Wereldoorlog, zond de regering van de VS, Charles Elliot Perkins, een onderzoeker in de chemie en biochemie, psychologie en pathology, naar Duitsland om de leiding te nemen over de overblijfselen van de Farben chemische fabriek.Terwijl hij daar werkzaam was, werd hem door Duitse chemici een plan onthuld, dat zij hadden ontwikkeld en dat werd aangenomen door de Duitse Generale Staf.

Dit plan bestond eruit dat de controle over een bevolkingsgroep in een specifiek gebied eenvoudig werd door het toevoegen van medicaties’ in het drinkwater van dat gebied of die stad. Herhaalde doses van minieme hoeveelheden fluoride zullen mettertijd de kracht van een individu reduceren en zijn weerstand breken om niet gedomineerd te willen worden. Door langzaam een specifiek gebied in de hersenen te vergiftigen en narcotiseren, zal dit individu zich overgeven aan de wil van hen die hem onderdrukken.

Zowel de Russen als de Duitsers gebruikten fluoride in het drinkwater van krijgsgevangenen om hen dom en handelbaar te maken. Het plan om de massa te controleren via medicaties van het drinkwater, werd door de Russische Communisten uitgevoerd, omdat het uitstekend in hun plan pastte, om de wereld communistisch te maken. Ik zal u dit in alle ernst en waardigheid van een wetenschapper vertellen, die bijna 20 jaar heeft gewerkt in de biochemische, de chemische, de fysiologische en pathologische effecten van fluoriden. Elke persoon die kunstmatig gefluoriseerd water drinkt, in een termijn van 1 jaar, zal NOOIT MEER DEZELFDE PERSOON ZIJN. Mentaal noch fysiek.”.

Wist je dat fluoride ook een belangrijke component is van PROZAC? Kijk eens HIER voor eenzelfde verhaal, maar dan van ver NA de WWII..

Ik geloof dat je reden genoeg heb het onderstaande artikel te lezen..? Opnieuw het deksel van een doofpot, die al jaren smeult. Kijk op het internet, informeer en bescherm jezelf!

Hoe gevaarlijk is Fluoride voor je gezondheid?

vertaling Guido Jonkers © augustus 2010 WantToKnow.nl/.be

Lees verder op wanttoknow.nlVoeg toe aan: