Zoeken
 


Britse Minister: Al-Qaeda is VS propaganda

Laatste wijziging: vrijdag 26 december 2008 om 19:13, 3913 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 26 december 2008

Voormalige Britse Minister van Buitenlandse Zaken verklaard dat AL-Qaeda geen echte groep is, maar slechts een Propaganda campagne van de Verenigde Staten.

De voormalige Britse Minister van Buitenlandse Zaken Robin Cook zegt:
 
“De waarheid is, dat er geen Islamitische leger of terroristische groep is die Al-Qaida heet. En alle geïnformeerde inlichtingen officials weten dit. Maar er is een propaganda campagne gaande om het publiek te laten geloven in de aanwezigheid van een geïdentificeerde entiteit die het “kwaad” vertegenwoordigd om de TV kijker ertoe aan te zetten een verenigde internationale leiding voor een oorlog tegen terrorisme goed te keuren.”
 
Het land achter deze propaganda is de Verenigde Staten. Robin Cook schreef onlangs:
 
Al-Qaida, letterlijk de “database“, was oorspronkelijk het computerdossier van duizenden mujahideenen die aangeworven werden en met behulp van de CIA getraind om de Russen te verslaan.
 
Cook bevestigt slechts wat anderen al lang hebben verklaard. Voormalige Nationale Veiligheid Adviseur Zbigniew Brzezinski vertelde de Senaat dat de oorlog tegen terrorisme een “mythisch historisch verhaal is.”
 
Lees ook het Artikel van de Los Angeles Times, over een BBC documentaire getiteld de “The Power Of Nightmares“, die aantoont dat de bedreiging van Al-Qaeda enorm is opgeblazen (het artikel behandeld ook de mensen binnen de VS die achter deze hype zitten.)
 
Niet alleen heeft de VS overheid Al-Qaeda opgeblazen, maar het heeft ook vele valse terrorisme alarmen afgegeven om het publiek schrik aan te jagen.
 
Er is een woord voor het opzettelijk creëren van vrees om de publieke opinie te manipuleren voor politieke doeleinden: terrorisme.Bron: endtimes

Voeg toe aan: