Zoeken
 


9/11-realiteit is niet te geloven!

Laatste wijziging: woensdag 18 augustus 2010 om 16:24, 5501 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 18 augustus 2010

Professor David Ray Griffin is emeritus hoogleraar en medewerker aan onze moedersite WantToKnow.info in de VS. Schrijver van meer dan 25 boeken en 150 artikelen over uiteenlopende onderwerpen. Maar hij geniet vooral bekendheid als expert over de onbekende feiten en misleidende achtergronden van de 9/11-gebeurtenissen.

Vooral de boeken die hij schreef over de achtergronde van de gebeurtenissen rondom de 9/11-aanslagen, maken diepe indruk door de fundamentele wijze waarop hij onderzoek doet en heeft gedaan. Zijn conclusies zijn onontkoombaar: 9/11 was een inside job en terroristen hadden niets van doen met deze moordpartij.

Zijn visie op de feitelijke gebeurtenissen m.b.t. tot 9/11 is simpel:

- het kwam de Amerikaanse havikken die achter Bush opereerden bijzonder goed uit, dat deze ‘aanslagen’ plaatsvonden. Er was zelfs al een rapport verschenen, van de hand van deze conservatieven, dat -indien de VS een strategische rol van betekenis wilde behouden in de wereld- een gebeurtenis als Pearl Harbour ertoe zou leiden, dat het Amerikaanse volk het de regering zou toestaan, de strategische plekken in het Midden Oosten te bezetten..!

- daardoor is het basismotief duidelijk. Maar deze aanslagen betekenden meteen een ongelooflijk machtsversterking voor Bush cs. De machthebbers waren er als de kippen bij om de Patriot Act tevoorschijn te toveren, die de bevolking van de VS in bijzonder ernstige mate hun eigen kracht ontnam.

- feitelijk is het hele onderzoek en daarmee het officiele rapport van de 9/11 commissie een farce. Het is vrij simpel op de vele sites op het internet een rijtje met volstrekt foute conclusies en weglatingen van feiten tevoorschijn te toveren die dit aantonen.

- essentie van het verhaal is dus dat machtshebbers achter de regering deze aanslagen hebben geplanned, tot in detail, gebruikmakend van de allernieuwste geheime technoligieën. Veel verslagen van getuigen en bewijzen zijn niet gebruikt in het genoemde rapport en daarmee haalt het zichzelf onderuit.

- Prof. David Griffin en vele anderen zijn in staat op haarzuivere wijze, feiten op een rij te zetten, die tesamen één kaartenhuis vormen voor de officiële terroristenlezing van de aanslagen. Maar het is schrikbarend om te zien, hoe weining mensen zich deze gedachten alleen al, durven te doordenken!

- Zouden krachten achter de schermen zelfs hun eigen landgenoten gebruiken als slachtoffer voor hun eigen machtsspelletje? Jazeker is de conclusie van de professor. Het is uit de archieven van de CIA en FBI gebleken dat er begin jaren 1960 plannen waren om een Amerikaans schip of vliegtuig te laten zinken/neerstorten en Cuba daarvan de schuld te geven, zodat een invasie in Cuba gemotiveerd was! Alleen een veto van president John F. Kennedy voorkwam deze moordpartij-voor-het-goede-doel..

11 September, wie met oprechte ogen kijkt, ziet niet een vanzelf instortend gebouw..! Beton verandert in poeder...!

Kijk als je nou denkt dat die professor Griffin snel rijk wenst te worden, of iets dergelijks, aan dit onderwerp, dan heb je het mis. In de eerste plaats is hij een gepensioneerd hoogleraar, met een goed pensioen en nog vele andere activiteiten.
Maar dat niet alleen, hij heeft zijn boek ook gratis ter beschikking gesteld aan eenieder die het wil lezen. Wij bieden je de service om het boek hier te downloaden:  11september-david-ray-griffin1 Kijk het eens door, en je zult onder de indruk zijn van feiten die je wellicht nog nooit gehoord of gezien hebt!

Wij zullen hier in de loop der tijd regelmatig stukken over 9/11 plaatsen, omdat wij geloven dat deze zaak onze wereldgeschiedenis fundamenteel heeft beïnvloed op een wijze, dat wij geen beter voorbeeld hebben van hoe het ons kan vergaan, als we onze macht uit handen geven. Uit handen geven aan een stelletje machtswellustelingen die het om niets anders te doen is dan macht, geld en overheersing!

Vorige week hield Prof. Griffin weer een fantastisch betoog op een Amerikaanse radiozender. Wanneer je het verhaal beluistert, hoor je de diepe toewijding van deze man.

Hij legt simpel en correct uit, dat het voor mensen ongelooflijk moeilijk is om te geloven dat een regering haar eigen bevolking zou offeren voor een machsspelletje.

Daarmee, aldus Griffin, zit je jezelf natuurlijk als mens in de weg.. Je sluit de weg naar de waarheid af, omdat je eenvoudigweg niet meer neutraal kunt kijken en iets onbevangen beoordelen. Je bent dus bevoor-oordeeld. En dát is nou precies waarop deze boeven rekenden!

Luister hier naar het interview, het is meer dan de moeite waard! Je zult in zijn optreden horen dat deze professor geen schreeuwlelijk is, maar een erudiet man en allesbehalve een branieschopper.

En tot slot, wanneer je het nog nooit gedaan hebt, raden we je aan eens op het internet te kijken naar de ongelooflijk hoeveelheid fundamenteel correcte sites, die het doel hebben om ons te waarschuwen voor de krachten die achter de schermen deze aanslagen hebben uitgevoerd.

Ook YouTube geeft je een vracht aan mogelijkheden op dit gebied. Wees geïnformeerd, feiten liegen niet!

Wist je overigens, even tussendoor, dat Osama Bin Laden helemaal niet voorkomt op de lijst met meestgezochte 9/11 verdachten…? Hij is volgens de FBI namelijk helemaal niet verdacht, er zijn geen harde bewijzen om hem tot verdachte te maken..! David Griffin bevestigd dit verhaal in zijn radio presentatie.

Hier zijn een paar van de waardevolle 9/11 informatie-links:

- Architecten en ingenieurs die hun vraagtekens zetten bij het hele officiële verhaal en van hun kant de fouten en misleidingen aan de kaak stellen. Hun goedonderbouwde site vind je HIER.

- Studenten die zich verenigen met elkaar en met professoren om waarheden boven tafel te krijgen. Hier:

 - Een van de meest wetenschappelijk onderbouwde sites wordt verzorgd door de excentrieke professor Judy Wood, op wiens site we zelden uitgekeken raken. Een aanrader! Klik op DEZE LINK.

- Tot slot, maar zeker ‘last but not least’, raden we je aan eens op deze site te kijken, waar heel simpel het hele kaartenhuis van onjuistheden, misleidingen en andere bizarre aspecten van de officiele versie van 9/11 op een keurig rijtje staan. In het Engels heten dit dan ’smoking guns’, met andere woorden: Waar rook is, is vuur (geweest). Hier.Bron: wanttoknow.nl

Voeg toe aan: