Zoeken
 


Hoe zijn de normen ontstaan? En door wie zijn deze samengesteld!‏

Laatste wijziging: maandag 16 augustus 2010 om 13:23, 3183 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 16 augustus 2010

Na het zien van deze vertaalde video is het duidelijk waarom wij blootstaan aan een hoge straling dosis van al onze stralende apparaten. 4:17 Volgens ex topman van het ICNIRP Michael Repacholi zit het bij de mensen tussen de oren. Het samenstellen van de veiligheidslimieten is gedaan met wat men toen wist en ook nog eens door belanghebbende organisaties van nieuwe communicatie technieken. Motorola, Nokia, Siemens, US airforce, US army, Alcatel-Lucent, Ericsson(sony), France telecoms,.... Zie deze vertaald video: Het ontstaan van blootstellings limiet: Slovakia is koploper op het gebied van onderzoeken omtrend microgolven die vandaag gebruikt worden. Echter wil WHO en ICNIRP daar niet naar luisteren. Zei weten exact wat er gebeurd bij mensen die last hebben van deze gepulste radiogolven.

En in Nederland hebben wij te maken met de Gezondheidsraad welke louter onderzoeken bestudeerd en daar een oordeel aan hangt. En belang hebben bij verwarring omdat leden van deze gezondheidsraad zelf werken bij deze telecombranche. Welke technieken leveren aan: (jalwelhoor) KPN, Vodafone, T-Mobile, Enz. Ons lichaam is in staat beschadigde cellen te vervangen. Dat komt normaal gesproken voor.Wat er echter met de komst van overvloeden aan onnatuurlijke straling bronnen gebeurd is dat de verhouding van kunnen repareren en afsterven van cellen in onbalans raakt. En het immuun systeem letterlijk op tilt gaat. En dit kanker als gevolg heeft.

U ziet het om u heen wel opdoemen.(familie en kennissen kring) Men weet nog niet precies hoe het kan, maar hebben wel 100% aangetoond dat het immuunsysteem faalt in de jaren 50/60 met bijkomende problemen zoals: Slaapprobleem, bewustzijnsverlies, geheugen problemen. telecombedrijven en leveranciers doen er alles aan de burgers te laten geloven dat er niets aan de hand is om deze mega industrie draaiende te houden. Het zelfde is gebeurd met de o zo mooie grondstof Asbest. Waar we nu mee te maken hebben raakt echter de gehele bevolking op zeer grote schaal.En dan zijn dat niet de burgers die nu al ouder zijn dan 65 jaar. De jeugd van nu betaald zodadelijk de hoofdprijs voor wat wij nu aan het doen zijn met deze o zo mooie draadloze technieken.



Bron: youtube.com

Voeg toe aan: