Zoeken
 


Chemische gifstoffen in ons dagelijkse leven‏

Laatste wijziging: maandag 16 augustus 2010 om 13:37, 2762 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 16 augustus 2010

2 artikelen over bronwater uit plastic flessen. Onder andere door het kankerverwekkende bisfenol-A dat loskomt uit het plastic in het water. Lees verder in de bijlage: "bronwater en borstkanker".
Men vind deze chemische stof regelmatig in het borstweefsel van vrouwen met borstkanker. Zie ook het 2e bijgesloten artikel; "magnetronovens" van pag. 7 t/m 10.

Kijk vooral ook deze zeer goed opgezette animatie over toxische stoffen en waar ze allemaal in zitten. Wordt bewust.De meeste mensen in het Westen blijken overigens niet gezond maar halfgezond te zijn omdat we kampen met een overschot aan gifstoffen die in het lichaam zijn achtergebleven.
Niemand schijnt zich dan ook af te vragen waarom veel mensen hier in het Westen bloeddrukverlagers e.d. slikken, het is bijna een standaard geworden. Iemand was laatst zelfs verwonderd dat ik geen bloeddrukverlagende medicijnen slikte en achtte dit zelfs als "gewoon", hoever zijn we afgedwaald denk ik dan. Men ziet de relatie gifstoffen<>lichamelijke onbalans niet omdat het jarenlang duurt voordat de gifstoffen zich ophopen en klachten veroorzaken. Allemaal lange termijn denken wat maar weinig mensen doen (zou dit misschien ook te maken hebben met gifstoffen die de hersenen beinvloeden? aluminium bijvoorbeeld? lees verder...

Is er een oplossing?
Er zijn diverse manieren om je lichaam te ontgiften met ontgiftingskuren (o.a. Hulda Clark en MMS) om van deze chemische stoffen af te komen die je gezondheid kunnen ondermijnen zowel geestelijk als lichamelijk, (let op dit manifesteert zich uiteraard niet van de een op de andere dag). We krijgen jaarlijks kilo's gifstoffen te verduren die ons lichaam moet zien af te voeren. Een groot deel van deze chemische/synthetische gifstoffen kan achter blijven in het lichaam omdat ze niet afgebroken worden, simpelweg omdat het niet organisch is zoals ons lichaam wel is (medische term: biobeschikbaarheid).

Gevolg is dat er ziekteverwekkende parasieten, virussen en schimmels juist op de plekken gaan zitten waar de chemische stoffen zich vastnestelen op diep celniveau, in een verzuurde omgeving gedijen bacterien nu eenmaal. Het wordt een broedplaats voor ziekteverwekkende bacterien waardoor we ziek worden en op termijn kan er zelfs ongewenste celgroei ontstaan wat o.a. kanker en AIDS tot gevolg kan hebben. Het auto-immuunsysteem kan het overschot aan vrije radicalen op die plekken niet meer voldoende afvoeren waardoor je met chronische klachten komt te te zitten. O.a. Hulda Clark heeft hierover al diverse boeken geschreven maar is uiteraard flink tegengewerkt door de farmaceutische bedrijven. Men kan simpelweg geen geld verdienen aan gezonde mensen.

Ik kom steeds meer tegen dat ook andere gezondheidsonderszoekers de relatie gifstoffen<>"ziekte" (lichamelijke onbalans) bevestigen en merkwaardig genoeg geven ze allen een percentage aan dat 98% van alle "ziektes" incl. kanker, aids, MS e.d. afkomstig zijn van chemische stoffen (en aanverwante parasieten) die niet afgebroken worden in het lichaam en zich ontwikkeld zoals hierboven beschreven.
Uiteraard zullen negatieve emoties extra meehelpen om nog lager in je energie te komen zodat je helemaal geen buffer meer overhoudt voor het eigen auto-immuunssyteem om gifstoffen uit je lichaam op te ruimen en af te voeren. Het bekende kip<>ei verhaal, wat is de oorzaak; de emotie of de chemische gifstof?...of is er een realtie tussen deze twee? Zorgt de gifstof voor een hormonale onbalans zodat de emotie onbeheersbaar is geworden wat stress of zelfs depressie kan veroorzaken?
Met stress maak je tenslotte nog meer cortisol aan wat voor nog meer vrije radicalen in je lichaam zorgt. Laat ik vooral elektromagnetische straling niet vergeten die tevens net zo belastend is voor het lichaam. Er is een constante "strijd" in ons lichaam om vrije radicalen uit het lichaam te weren, heb je voldoende aanmaak van anti-oxidanten in je lichaam dan worden de vrije radicalen opgeruimd. Hier schijnt vrijwel alles om te draaien voor een goede gezondheid met voldoende buffer. Chemische gifstoffen (-en stralingsbelasting) zijn de nr 1 sluipmoordenaars van onze huidige maatschappij. Zorg dat je dit "spel" van oorzaak en gevolg doorkrijgt en niet langer een slachtoffer van de medische zorg blijft. Let op dat vooral in medicamenten ook chemische gifstoffen zitten waardoor je op den duur kunt vastlopen, daarbij blijven het symptoombestrijders en de oorzaak zal nooit opgelost worden, INTEGENDEEL zelfs!

Blijf kritisch en lees bijsluiters en kijk vooral welke stoffen wat met ons doen. De meeste mensen nemen aan dat het allemaal veilig is en anders niet op de markt mag komen als het gevaarlijk voor ons is. Vergis je niet en wees vooral niet zo naief. In de bijlsuiter van het Mexicaanse griepvaccin staat overigens dat je een verlammingziekte kunt oplopen, zodat de farmacie zichzelf indekt. Ik citeer uit diverse onderzoeken: "De tandarts blijkt de grootste vijand naast de dokter en het ziekenhuis". Het zijn hoofzakelijk de chemische gifstoffen en elektromagnetische straling die onze gezondheid ondermijnen.

Negatieve emoties zouden we volgens mij gemakkelijker kunnen overwinnen als we niet die extra belastingen (straling en gifstofen) zouden hebben die dit volgens mij juist stimuleren. Wie weet zouden negatieve emoties en/of depressies -die directe gezondheidschade aan zou kunnen richten- wel grotendeels tot een verleden behoren indien een mens volledig vrij is van de eerder genoemde chemische stoffen en/of stralingsbelastingen. Ik heb een sterk vermoeden dat straling en gifstoffen veel negatieve emoties bij een mens juist stimuleren. De tijd zal leren of ik in deze volgorde gelijk heb. Alles leidt er wel naartoe. Klein voorbeeldje: aluminium werd al in de tijd van Napoleon gebruikt om legers te vormen omdat aluminium je gehoorzaam en maakbaar maakt en zeer oppervlakkig, je zult zelf niet diep nadenken over dingen en veel meer aannemen van anderen, minder scherp dus. Later werd dit fluoride (een afvalstof van aluminium) en het zit in veel (verzorgings)producten. Doe je onderzoek en trek je eigen conclusie hierin.

Boektips:
1. "wat u niet mag weten over uw gezondheid" van auteur Gabor Lenkei.
2. "Bijwerkingen waarvan sommige dodelijk kunnen zijn" van Dr. John Virapen.
3. "100 jaar medische leugens; Hoe medicijnen en voedsel je gezondheid ondermijnen" van Randall Fitzgerald.
4. "Wat artsen je niet vertellen" van Lynne McTaggart
5. "Op je gezondheid" van Dr. Hans Moolenburgh
6. "Handboek zelfgenezing" Van Hulda Clark
7. "Wat zit er in uw eten" van Corinne Couget
8. "De weg terug naar de jeugd" van Sang Whang
9. "Wat je niet verteld wordt over vaccinaties" van Anneke Bleeker

Via www.succesboeken.nl vind je de meeste boeken.

Groetjes, Ron

Voor de liefhebber een interview met Mark Schapiro over Toxic chemicals.Voeg toe aan: