Zoeken
 


Chemtrails, ontgiften en zelf verantwoordelijkheid nemen

Laatste wijziging: dinsdag 27 juli 2010 om 16:58, 5256 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 27 juli 2010

 

Een duidelijke filmopname van iemand die achter een vliegtuig vliegt die chemtrails in de lucht spuit. De chemische troep die uit de sprayers komen die in de vleugels zitten gaan even uit en worden na verloop van tijd weer aangezet. Wat overigens een duidelijke aanwijzing is dat het geen contrails (condenssporen) zijn.

Naar mijn mening gaat het niet langer meer over de discussie of het wel chemtrails zijn of niet. Positief of negatief. Het gaat mij erom WAT doet het met ons lichaam en WAT doen we er aan? Neem je eigen verantwoordelijkheid en ga niet af zitten wachten op een incompetente regering die zogenaamd groen licht zou moeten geven of het schadelijk zou zijn voor ons??? Ik denk dat de regering evenveel weet als ons of ze moeten hun mond dichthouden van hogerhand opgedragen, net als de Duiste journalist die ineens een boekje opendeed over chemtrails op TV tijdens het weerbericht, er is niets meer van deze man vernomen.

Het beste is om je lichaam dagelijks te ontgiften met colloidaal zilver en MMS zodat de chemische stoffen geen ziekteverwekkende bacterien aan gaan trekken waardoor juist ziektes ontstaan. Niet alleen Hulda Clark zei dat 98% van alle aanwezige ziektes afkomstig zijn van chemische stoffen waardoor ziekteverwekkende parasieten aangetrokken worden.

Je kunt het positief blijven zien. De duistere kant van deze maatschappij zorgt er juist voor dat we terug naar onszelf moeten. De wurggreep wordt alleen maar groter als we afwachten en niet zelf ondernemen om verder te groeien in bewustzijn. Eigen verantwoordelijkheid nemen! Dat is naar mijn mening DE boodschap wat wij moeten leren hier op aarde. c'est ça!

 Voeg toe aan: