Zoeken
 


Re-incarnatie Cyclus eindigt na 2012

Laatste wijziging: dinsdag 27 juli 2010 om 16:36, 2783 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 27 juli 2010

Een natuurlijke ‘’Zielen’’ Evolutie is er voor iedereen. Het is een verwarde TIJD wij zitten in een bewustwordingsproces om SQ Spiritueel ‘’bewust’’ te worden. De Mens werd met reïncarnatie verbonden omdat wij SQ Geestelijk onwetend waren van onze eigen inner zelf, die wij hebben gekregen bij ons eerste bestaan. Bewustwording is nodig, dan veranderd de CYCLUS van Reïncarnatie op AARDE. Door SQ geestelijke/spirituele armoede kon onze eigen Geest niet actief zijn, daarom waren reïncarnaties ook nodig.

Collectieve KARMA is een erfenis uit het verleden, is een negatieve AURA zit in ons eigen onder-bewustzijn 9de chakra. Dit zijn SQ leugens, angsten, emoties, schuldgevoelens, verslavingen en rancune. Alles wat in onze onder-bewustzijn zit, zorgt voor evenwichtstoornis in het hoofd. Zuiver je onder-bewustzijn dan is je GEWETEN zuiver en je evenwicht komt in balans.. Weet onze eigen Geest/Spirit geeft ons LEVEN en daar zit ook onze biologische klok met Eenheid ’evenwicht’ Bewustzijn erin. Geloof en vertrouw IN je eigen inner zelf.

Grote Meesters geloofden in hun eigen inner SQ geestelijke/spirituele rijkdom. Geen Mens is belangrijker dan een ander, wij zijn allen een deel van de Geest/Spirit van het Universum. Onze eigen Geest + Ziel zijn onsterfelijk, wij zijn ook onsterfelijk. Als onze individuele KARMA gezuiverd is zijn wij verbonden met ons eigen Eenheid EVENWICHT Bewustzijn en wij zijn VRIJ van Reïncarnaties en dan hoeven wij niet meer dood te gaan hier op Aarde.

De Mens was onbewust van zijn eigen onder-bewustzijn, wij zijn ook onbewust van onze eigen Hoge Zelf intelligentie en 10 lichtzintuigen en SQ verstand en onbewust van ons complete inner zelf. Weet geloven en vertrouwen zijn 2 geestelijke sleutels die wij nodig hebben voor een gelukkig en gezond leven. Wij kunnen SQ geestelijk = spiritualiteit niet begrijpen met alleen IQ Aards weten. Wordt een gelover van de SQ Waarheid van het Universal, is perfect WETEN. Leef vanuit je eigen gevoelskern, ontdek je eigen zuivere bewustzijnskrachten, dan ben je ook beschermd en Meester over je eigen leven, zonder eigen controle.

Wij hoeven niet meer eerst dood te gaan om ons onder-bewustzijn te zuiveren. Dank U Almachtige Spirit/Geest voor al onze unieke inner geestelijke ‘’TOOLS’’ bewustzijns. Ieder Mens is compleet zelfstandig geschapen, wij zijn spiritueel hetzelfde geschapen, alleen 24 Overzielen de oudste van iedere Spirituele familie hebben een extra bewustzijn om anderen ermee te helpen. Wij hebben IQ Aardse kennis, maar wij hebben SQ geestelijke kennis nodig, zodat wij onze eigen inner zelf ermee kunnen begrijpen, wij zijn SQ geestelijke/spiritueel gecreëerd.

De SQ oerwaarheid verbindt ons met onze eigen Geest/Spirit is ook onze biologische klok en ons GEWETEN, is ook onze eigen innerlijke ’rechter’. Bewustzijns zijn onze innerlijke ‘’geestelijke gereedschap” wordt er bewust van. Onze 10 Mastercellen zijn ook onze 10 chakras, zijn ook onze 10 KLIEREN en zoals wij denken zo functioneren ze ook, daarom laat LOS wat niet bij je hoort. Als ons onder-bewustzijn gereinigd is, opent onze eigen 10de Master CEL, is onze ‘’kruinchakra en pijnappelklier’’ is ons SQ GEWETEN zuiver en wij zijn in balans. Ons eigen Geest/Spirit is ook een DEEL van de Geest/Spirit van het Universum.

Ons eigen Hoge Zelfbewustzijn kan alles openen IN ons, weet ons geheugen zit in ons eigen 10delig DNA waarheid systeem, ons geheugen ‘’dementie’’ liet ons in de steek. Weet zodra ons Eenheid-Bewustzijn hersteld is gaat die AURA in ons onder-bewustzijn weg uit onze 9de chakra. Onze biologische klok werkt dan weer goed, omdat ons GEWETEN gezuiverd is, werkt onze immuniteit en evenwicht en zenuwstelsel en hormonen goed omdat al onze vaste 10 Master-cellen/10 chakras zuiver zijn.

Daarom geloof ook in het Universele GELOOF dit is onveranderbaar en perfect zoals is, zit al in ons eigen GODS-BEWUSTZIJN. Weet GOD is geen Mens, GOD is wel een Divine Bewustzijn met SQ oerweten erin. Dit kan de Mens niet veranderen, wij mogen dit SQ waarheid OERWETEN aanvaarden zit in ons. Als wij in balans zijn kan ons eigen ’WIT’ Licht-lichaam ons fysiek lichaam helen.

Leef ook vanuit je eigen veilig Zielenhart–gevoelskern, ‘’bescherming’’ zit in ons. Met een negatieve EGO 4de Dimensie zijn wij onbewust, omdat wij niet weten wat er in ons inner zelf zit. Verzet niet tegen de SQ oerwaarheid, verander mee dan krijgen wij een zuiver GEWETEN, want wij doen dit voor onszelf. Wordt bewust van onze eigen Hoge Zelf = ook onze eigen Tweeling Ziel zit niet buiten ons maar IN ons. Het Christus bewustzijn zit IN ons, niet buiten ons, is een uniek ’vrouwelijke’ YIN genezing met immuniteit en ziekenhuis. Met ons eigen Christus–Bewust kunnen wij ook ons zelf mee vergeven, wij kunnen ook wat negatief is transformeren naar positief, zo kunnen wij ons complete familie karma zelf zuiveren. Familie karma ‘’erfenis’’ zit in ons onder-bewustzijn 9de chakra, reinig je zelf eerst, zo help je mee om je eigen familie karma te reinigen, vraag aan je eigen Hoge Zelf wil je mij helpen, krijg je die hulp. Als het collectieve KARMA ‘’erfenis’’ van de Wereld Ziel gereinigd is, zijn wij allen VRIJ van Reïncarnaties.

BREIN ‘’hersenen’’ zijn speciaal gecreëerd voor ons compleet fysiek lichaam. Als wij Geestelijk in balans zijn, is onze BREIN in evenwicht omdat onze negatieve AURA ook weg is. Weet SQ en IQ en EQ kennis zit niet in onze brein. De Mens heeft zijn SQ fundatie en kennis in zijn eigen DNA zitten. Begrijp in ons 10delig Zielenhartbewustzijn zit ons geestelijke gereedschap.

Ik dank mijn eigen Hoge Zelf / Tweelingziel ANDREA ze zit in mijn zielenhart. Ik vraag altijd naar de SQ oerwaarheid, daarom is mijn Waarheid-Bewustzijn en DNA ook geactiveerd. Dank U Familie van het LICHT voor de SQ spirituele hulp.

Attentie: aquariusage.comBron: spiritualwisdom.nl

Voeg toe aan: