Zoeken
 


Chinezen zien UFO en gooien vliegveld dicht

Laatste wijziging: maandag 12 juli 2010 om 12:07, 6568 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 12 juli 2010

Zo af en toe duikt er weer eentje op in China, een UFO. De ongeïdentificeerde ruimtevaartuigen zorgen elke keer weer voor de nodige opschudding. Gisteren werd er opnieuw eentje gespot. Dit keer in Hangzhou, de miljoenestad in het oosten, waar de KLM sinds twee maanden ook naar toevliegt.

De signalering van deze UFO werd door de Chinese luchtvaartautoriteiten bijzonder serieus genomen. Het vliegende object werd gisteravond rond de klok van 9 uur gesignaleerd en kort daarna werd het Xiaoshan Airport gesloten. Hoeveel problemen het sluiten van het vliegveld heeft veroorzaakt vertelt de Chinese pers niet, maar de vliegtuigen die uit de steden Ningbo en Wuxi kwamen werden weer terug gestuurd naar de vertrekplaats.

Wat de Chinezen gisteren precies hebben gezien zal waarschijnlijk onbekend blijven. Ook zullen we waarschijnlijk niet te weten komen wat er precies met deze UFO is gebeurd. Wellicht is het ruimtevaartuig tot landen gedwongen, wellicht is hij door daadkrachtige straaljagerpiloten naar beneden gehaald. De autoriteiten zeggen dat ze een onderzoek zijn gestart en dat meer details later bekend worden gemaakt.



Bron: china.blog.nl

Voeg toe aan: