Zoeken
 


De Natuurlijke Tijd – 9 t/m 21 juli

Laatste wijziging: maandag 12 juli 2010 om 12:03, 2176 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 12 juli 2010

De oude Maya cultuur uit Mexico en Guatemala heeft prachtige kennis achtergelaten over de sterren en de kalender. Omdat wij van HappyNews ook graag de eenheid met de natuur willen herstellen, plaatsen we hier, in samenwerking met Maya Tzolkin, om de 13 dagen een nieuwe Wavespell. Elke dag heeft een eigen energie gebaseerd op een combinatie van een Zonnezegel, met namen als Draak, Wind, Krijger en Adelaaar en een Toon. De Tonen lopen van 1 tot en met 13.  Zo’n periode van 13 dagen wordt een Wavespell genoemd – golfbetovering  – omdat er 13 dagen een bepaalde energie is, die bepaald wordt door de eerste dag van een Wavespell. Ook als je geen enkele weet hebt van het bestaan van Wavespells zijn ze er, net zoals de seizoenen van het jaar er gewoon zijn. Kijk maar eens of je het gaat herkennen in je leven. In het 13 Manen Werkboek staan speciale notitiepagina’s zodat je jouw ervaring tijdens de wavespells kunt bijhouden.

Gele Mens Wavespell
kin 92 t/m 104
9 – 21 juli

Communiceren van Individueel belang
Vrije wil, Keuze maken, Vrijheid

Zegel Mens: Mens staat voor het voorrecht om als mens bewuste keuzes te kunnen maken; keuzes in helpen of laten gaan, spreken of zwijgen, licht of donker. Mens gaat over onze vrije wil en de vrijheid om er te zijn voor elk levend wezen op deze mooie aarde.

Mens Wavespell: Mens gaat over Vrije Wil, maar wil je wel kiezen? In het Westen is de vrijheid van keuze tot last geworden: wat wil ik eten, welke krant wil ik lezen, wie wil ik zien, waar wil ik heen? Er is zo veel keuze dat we vaak te snel in ‘wie, wat, waar, welke’ terechtkomen en de eerste vraag overslaan. Deze vraag is: “wil ik … ?” Het zonnezegel Mens staat ook voor tand en voor kiezen, geef zorg aan je gebit. Let deze 13 dagen goed op of en hoe anderen je proberen te beïnvloeden, of hoe je zelf invloed uitoefent.



Bron: happynews.nl

Voeg toe aan: