Zoeken
 


Planet Alert: Juli 2010

Laatste wijziging: donderdag 1 juli 2010 om 16:03, 3229 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 1 juli 2010

Hoe verdraag jij de intense golven van energie die de Aarde op dit moment raken? Ben jij in staat om in jouw centrum van liefde te blijven, of ben jij in angst of chaos? Het leven is te kort om in angst te zijn dus het andere alternatief is om in liefde te zijn. Liefde overwint alles. Als je het voor elkaar krijgt om in liefde te blijven dan kom je door de Vuur initiatie heen.

De eclips van de volle maan op 26 juni 2010 op 4:30 AM (PDT) is er nu. Wat een krachtige eclips is dit. Er zal een kardinaal kruis in de hemel zijn met planeten in Ram, Kreeft, en Steenbok. Saturnus is in Maagd maar is dicht genoeg erbij om in het kardinaal kruis te zijn. Dit type kruis is snel bewegende energie. Dit betekent dat alles snel zal gebeuren.

De gebieden die door dit kruis in de hemel geraakt worden zijn China, Frankrijk, en de zuid Pacific rond Tonga, en de Golf van Mexico. De zon staat recht tegenover de Maan/Pluto conjunctie boven de golf. Dit punt van energie gaat helemaal door langs de New Madrid Scheurlijn die langs de Mississippi Rivier loopt tot aan de Golf van Mexico. Een aardbeving daar zou niet goed zijn. Gebeurtenissen van een eclips gebeuren vaak voor de eclips en dat zien we nu aan overstromingen in Frankrijk, en de geweldige overstromingen in China. Een dijk in de Fu rivier brak en 90.000 mensen moesten hun huis ontvluchten in de stad Fuzhou. Een totaal aan 2.38 miljoen mensen in China moest hun huizen ontvluchten door overstromingen. Ik zou dat een grote ramp noemen.

De Maya Dreamspell icoon van de volle maan dag is de Blauwe Magnetische Storm die geregeerd wordt door Pluto. Dit icoon betekent ook "De initiatie door vuur", en "de aankomst van de Donder Wezens die de uiteindelijke transformatie brengen". Het brengt ook stormen, regen en bliksem. Ik zocht op het Internet naar het woord Donder Wezens en wat ik vond was dat de Oorspronkelijke Amerikaanse traditie het bestaan van Donder Wezens eert. Deze Donder Wezens zijn dan de boodschappers van de hoge machten, de Sterremensen of buitenaardse bezoekers. De hedendaagse heyokas, de menselijke vorm (sterrezaad) van de Donder Wezens zijn hier om de Vijfde Wereld in te luiden. De Buitenaardse licht bezoekers zijn hier om ons te helpen het nieuwe paradigma in te luiden.

Ik schreef een artikel met de titel "De terugkeer van de Zusters van het Emerald Vuur" en heb het op mijn nieuwe website gezet www.mahalasastrology.com - kijk daar maar eens. Ik heb ook een artikel op mijn website gezet met de titel Petroleum, Petroleum. Het was geschreven in 1903 door Gustav Meyrink aka Gustav Meyer, een bankier. Het artikel gaat over een olie lekkage en explosie in de Golf van Mexico. Het was toen al gepland. Iets anders, als je op mijn website op F5 drukt dan verandert het plaatje van de kosmos. Mijn zoon heeft een website www.genuineobservations.com. De Zusters maken ook deel uit van de Donder Wezens en de emerald kleurige komeet die nu in onze hemel staat kondigt het feit aan dat het nu voor ons sterrezaden de tijd is om onze plek in de wereld in te nemen en na te denken over het creëren van het nieuwe paradigma.

Ik zeg al heel lang dat we bezig zijn met het 19e en 20ste hoofdstuk van Openbaringen te ervaren en dat zijn de laatste hoofdstukken voor de manifestatie van de Nieuwe Hemel en de Nieuwe Aarde. Het 19e hoofdstuk praat over het Witte Paard (schip) dat in de hemel verschijnt samen met een leger van witte schepen. Ik kreeg net een SOHO plaatje opgestuurd van 29 mei 2010 en dat liet een hele vloot zien rond onze zon. De grote Donder Wezens zijn hier aangekomen.

Het eind van het 18e hoofdstuk van Openbaringen zegt, "Toen pakte een machtige engel een steen op als een molensteen en gooide hem in de oceaan en zei zo zal de grote stad (USA) neergegooid worden." Is dat niet wat er gebeurde in de Golf toen ze probeerden te diep te boren en de strata van de aarde raakten en de olie en het gas continu naar buiten komt stromen en alles in het water en op de kust vervuilt?

Whitley Strieber noemde een paar nachten geleden op Coast to Coast dat als je naar het 20e hoofdstuk van Openbaringen kijkt en dan naar het 12e vers gaat (2012) het over het laatste oordeel gaat. Ik zocht het 10e vers op (2010) en het zegt: "Toen werd de duivel die hen verraden had in het meer van vuur gegooid, brandend met zwavel, waar het wezen en de valse profeet zijn, en zij zullen voor altijd dag en nacht gemarteld worden." Mijn interpretatie is dat het meer van vuur de Golf van Mexico is en dat deze gebeurtenis veroorzaakt werd door de duisternis om deze wereld te verwoesten. De wet van de natuur betekent dat ze veroordeeld worden voor hun daad en ervoor gestraft gaan worden. Het was de duisternis die de bodemloze put van vuur opende in de Golf van Mexico.

Het meest belangrijke ding wat we nu kunnen doen is in ons hart te blijven en bidden om de wereld in een hogere frequentie te krijgen. Als we in een hogere frequentie Aarde gaan dan zal het olie lek ophouden te bestaan omdat we in een andere werkelijkheid zullen leven. Wij zijn de grote Wezens van Licht en het is mogelijk om wonderen te verrichten. De laatste val van de duistere Wezens geschiedt nu en ik denk dat dit olie lek een enorm effect zal hebben op degenen die de wereld al zolang controleren. Weet jij wie BP controleert? Het is JP Morgan Chase die 57 procent van de aandelen bezit, en komt het dus neer op de bankiers en zij zijn degenen die de Federal Reserve Bank opgezet hebben. Het ziet ernaar uit dat ze nu in grote moeilijkheden zijn.

Zoveel mensen leven in angst door alle gebeurtenissen die op de Aarde plaatsvinden. Angst is niet de plaats om te zijn. Denk met je hart. Ik heb mensen horen zeggen "Hoe weet je nu of de Ruimte Wezens van het licht of het duister zijn?" De grote duistere wezens kunnen zich manifesteren als licht en kunnen je in een toestand van euroforie brengen waar je denkt dat alles prachtig is. Trap er niet in. De lichte wezens komen in liefde. De duistere wezens kunnen geen liefde manifesteren omdat ze niet weten hoe dat moet. Je kunt meestal voelen als je met een duistere entiteit te maken hebt door het duistere gevoel wat ze projecteren. Liefde is zacht en gelukkig. Liefde maakt dat je vol vreugde en geluk bent.

Ik had jarenlang een boek met de titel "Liefde Zonder Einde -Jezus Spreekt" door Glenda Green. Het is een prachtig boek. Jezus praat over het verschil tussen structuur en liefde. Structuur = corporaties. In principe kun je zeggen dat structuur bij het verstand hoort en liefde uit het hart komt. Het hart hoort het verstand te controleren, niet de andere kant op. Dit is waarom het belangrijk is om met je hart te denken. Structuur is een illusie die we met ons verstand creëren. Je moet het ervaren om het los te laten om het te kunnen ontvangen. Deze les is net zo belangrijk als het liefhebben van je vijanden, omdat als je de structuur los laat, de ware rijkdom die er al is zich vele malen zal vermenigvuldigen. Het heilige hart is jouw magnetische centrum en de bron van jouw hogere intelligentie en jouw levenskracht. Als liefde heb je de kracht om voor jezelf alles aan te trekken wat je nodig hebt.

Er zullen vele aarde veranderingen komen als we verder gaan door de ondergang van de controllers. Blijf in je centrum van liefde. We kwamen hier om de Aarde te helpen ascenderen naar een hogere frequentie samen met de mensen die erop leven. We zijn in de laatste stadia van verandering. Deze zomer zal vol van gebeurtenissen zijn van allerlei soort. De eclips van de volle maan zal gezien worden boven Azië, Australië en de zuid Pacific, en het grootste deel van Noord en Zuid Amerika. Het midden oosten is ook kritiek en geweld kan elk moment uitbarsten.

Pluto wordt beschouwd als de God van verwoesting, of de verandering. Op 20 April, toen het ongeluk en de eerste olie lekkage plaatsvond, stond de Maan in Kreeft in oppositie met Pluto boven de Golf. Mars stond in Leeuw in oppositie met Neptunus die over olie en gas gaat. Dit betekent dat er een oorlog plaatsvindt over de olie lekkage en dat we vechten om het te stoppen. In mijn visie zal dit niet gebeuren tenzij er een wonder plaatsvindt. We moeten ons bewustzijn in een neutrale energie houden en dat is liefde. Jezus zei: "Zoek eerst het koninkrijk van God, dan zal alles je gegeven worden." Als we naar binnen gaan en met ons hart gaan denken dan zal alles gaan veranderen; zal het nieuwe paradigma starten te manifesteren en zullen we op een Nieuwe Aarde leven. Zo zal het zijn!

Het originele engelstalige artikel is te vinden op Mahala's blog

Dit artikel is vertaald door René van Goto2012Bron: goto2012

Voeg toe aan: