Zoeken
 


Munay Ki workshop, Enkhuizen Of Haarlem

Laatste wijziging: maandag 4 oktober 2010 om 13:36, 3868 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 4 oktober 2010

Munay Ki : De Munay-ki zijn negen inwijdingen van het helingspad van de Inca's. Deze inwijdingen worden ons geschonken door de sjamanen van de Q'éros, een volk uit het Andes gebied van Peru, dat bekend staat als de laatste nog traditioneel levende rechtstreekse afstammelingen van de Inca's.

Nu is de tijd gekomen dat de medicijnmensen van de Inca's, de Hoeders van Wijsheid, hun spirituele wijsheid delen met de rest van de wereld. Deze Wijsheden komen nu ook voor jou ter beschikking als energietransmissies. Elke inwijding is een stap naar een hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid als geheel.

Het Quechua, de taal van vele Andes volkeren en van de Q'éros kent geen woord voor liefde, ook niet voor het woord wil. Dat is voor hen nl. een geïntegreerd begrip: Munay = liefde en wil ineen. Ofwel liefdevolle wilskracht of wilskrachtige liefde! De echte kracht van onvoorwaardelijke liefde.

De Munay-ki geeft een enorme onvoorwaardelijke liefdeskracht voor jezelf en de wereld om je heen. Het zorgt voor het ontwaken van de Boeddha-natuur in jou, het Christusbewustzijn, de goddelijke vonk in het diepst van je wezen.

De Munay-ki is een reis op weg naar vrijheid om te zijn wie en wat je in wezen bent, een reis van de illusie van afgescheidenheid terug naar het bewustzijn van eenheid. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht. Met je eigen goddelijke natuur. Het maakt dat je volledig in je kracht komt te staan. Je kracht om je dromen te kunnen creëren en te manifesteren in deze wereld.

Lees hier verder

 

Munay Ki workshop, Enkhuizen

 

Locatie: Vijzelstraat 27 Enkhuizen
Tijden: 19 - 22 uur
Prijs:  195,-
Data: 2, 9, 16, 23 en 30 september

 

Munay Ki workshop, Haarlem


Tijden: 10 - 17 uur
Locatie: wordt later bekend gemaakt
Prijs:  195,-

Data: 2 en 3 oktober

 

Voor alle cursussen, lezingen en workshops dient u zich vooraf op te geven

Contact Info
:
Margreeth van Eersel
info@inmunay.com

 

Bron: Inmunay.comVoeg toe aan: