Zoeken
 


Wiens werkelijkheid is de werkelijkheid?

Laatste wijziging: dinsdag 22 juni 2010 om 15:39, 3111 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 22 juni 2010

Het leven is illusie. De oude Grieken wisten dat al. Alles komt voort uit gedachten, gedachten krijgen vorm. Vroeger duurde het vaak even eer onze wens uitkwam. Steeds sneller echter wordt wat we denken gecreëerd. Met de keelchakra wordt namelijk ook dit principe geactiveerd bij talloze mensen.

Het creatieproces geldt voor positieve creaties, en ook voor negatieve creaties.

Je gedachten komen uit.

Een moeder vertelde me deze week dat haar kind tot haar ergernis bij elke vraag over de aanstaande vakantie met een negatieve reactie kwam: ‘dan zie ik mijn vriendje niet meer.’ ‘Dan kan ik niet met onze pony rijden.’ ‘Dan kan ik niet mijn Hyves account bijhouden’, etc.

Soms hebben kinderen een voorkeur voor een positieve kijk op de dingen. Maar soms ook is er een voorkeur om eerst alle minpunten aan te halen. De vakantie kan nooit leuk starten op deze manier. Het resultaat is dat haar kind iedere avond slecht in slaap komt. Het helpt dan om aan de leuke momenten die er waren in een vorige vakantie terug te denken. Bijna 100 procent kans dat je jezelf een goed gevoel kunt geven over de aanstaande vakantie. Als ouder kun je het best de momenten bevestigen dat je kind positief tegen dingen aankijkt en niet te veel ingaan op de negatieve kijk.

Nogmaals: je gedachten komen uit. Je kunt de hemel bedenken, of de hel.

Dat dit ook op een ander vlak zo is ervoer ik deze week. Want ik werd meerdere keren gebeld door wanhopige mensen die entiteiten zien of voelen en angstig zijn daardoor. Volgens een jonge vrouw wordt ze regelmatig lastig gevallen door buitenaardse wezens. Mijn opmerking hier was: alles dat niet in onze dimensie zichtbaar is, is buitenaards. Het zijn gedachtevormen. Maak jezelf niet bang door aan ‘ontvoerders’ te denken.

Diverse kinderen durfden niet te gaan slapen na het kijken naar een programma over het zesde zintuig.

Ik stond voor een dilemma. Als ex-verpleegkundige in de psychiatrie heb ik veel ervaringen gehad met psychotische mensen en ik weet: pure angst is vreselijk. Ik bevestig liever niet dat er entiteiten zijn. Daar ben ik heel eerlijk in. Op deze wijze bevestig ik een magische wereld die er voor mij echter niet is. Hij is er echter wel voor de ander, omdat deze wereld tot stand komt louter door de eigen gedachten. Maar ook door de gedachten van anderen... Alles wordt bedacht door onszelf en anderen: ook films, boeken, games...

Bron / Lees verder: wereldgeheimenVoeg toe aan: