Zoeken
 


De aankomende zonnewende wordt heftig!!

Laatste wijziging: maandag 21 juni 2010 om 12:22, 3778 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 21 juni 2010

“Aanstaande maandag, of aanstaande woensdag zo u wilt, ervaren we de zomer-zonnewende. En op 26 juni, dus vrijdag over een week, komt er een gedeeltelijk zonsverduistering, vooral zichtbaar op ons zuidelijke halfrond. Dit, en het vooruitzicht op een ‘zware’ KREEFT’ in 2010, gaat een zeer intense op-bolling van energie veroorzaken van een soort als we zelden meemaken ‘s zomers.

Maar het loopt tegen 2012, en dat zou ons al kunnen waarschuwen.

Een zonnewende is altijd een diep insnijdend energetisch gebeuren. Een maansverduistering ook. Elk zo’n gebeuren heeft altijd een aanloop, een hoogtepunt op de dag zelf, en een nasleep. Voeg daar de lading van deze KREEFT bij, en je begrijpt dat het pittige dagen worden, in die zin: de onderste steen komt boven. In jou. In mij. In ons gezamenlijke collectieve onbewuste, in de wereld.

 

Het sterrenbeeld Kreeft, de draaideur naar de 2e helft van 2010

Al te lang is ons gezamenlijke collectieve onbewuste bezwaard geweest met negativiteit, met zelfzucht, koude wreedheid (niet alleen fysiek, vooral ook psychisch) , en de slechte verhoudingen tussen grote wereldgodsdiensten, maar ook tussen man en vrouw. Lees bv eens Renate van der Zee: ‘Een meisje voor dag en nacht’, of volg de discussies over besnijdenis bij jongetjes, volgend op die clitorisoperaties bij meisjes. Onze westerse beschaving heeft daar allesbehalve beschaafde ideeën over.

Het zal zaak worden om jezelf heel goed onder handen te nemen in deze week (ruim). Om jezelf in alle eerlijkheid onder ogen te zien. Om grote woorden maar in te slikken, en te zorgen dat er alleen waarheid en liefde uit je mond komen. Het is niet niks wat ons wacht.”

Deze tekst is van Hannah van Buuren en is afkomstig van de onvolprezen site van haar site Stichting Poort. (HIER). De reden dat ik deze hier plaats, is dat er het nodige staat te gebeuren als we de voortekenen mogen geloven.

En de mate waarin dat gaat gebeuren, is dusdanig, dat wij er goed aan menen te doen, vooral je aandacht te vragen voor de ‘intuïtieve doorgeving’ die Mary Lloyd kreeg. Deze staat onderaan.

Maar eerst het hele verhaal van Hannah; ze gaat verder:

Lees verder op wanttoknow.nlVoeg toe aan: