Zoeken
 


DAK! afl. 2, Schaduwregeringen en Politiek‏

Laatste wijziging: dinsdag 8 juni 2010 om 10:24, 3544 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 8 juni 2010

Ervaar "De Andere Kant" van het nieuws.

Oog StadjersTV brengt u een nieuw programma die de nieuwsitems die ongemerkt voorbijgaan in het nieuws. DAK! (De Andere Kant) behandelt de onderwerpen die normaal gesproken niet of nauwelijks worden behandeld door de reguliere "grote media". Wat is vaccineren eigenlijk? Zijn wij alleen in het universum? Wat is spiritualiteit? Wat is nulpunt energie? UMTS straling, wat is dat? Dit zijn enkele van de vragen die wij stellen en behandelen. Volgens ons wordt er door de reguliere "grote media" te weinig" aandacht geschonken aan dit soort vragen en onderwerpen. Men gaat er over het algemeen heel globaal over heen, maar behandelt het onderwerp eigenlijk niet.

Deze keer behandelen we "Schaduwregeringen en Politiek". Als je in onze maatschappij kijkt, zou je denken dat we in een democratie wonen. Maar is dat wel zo? Volgens vele theoriën is onze democratie een illusie die in stand wordt gehouden door een selecte groep machtige mensen. In werkelijkheid leven we in een bestuursvorm die eigenlijk niet echt bestaat en waar een selecte groep het voor het zeggen heeft.

Albert Toby gaf op het Frontier Symposium in 2004 een spraakmakende lezing over verborgen boodschappen in Tv-programma's. Hij gebruikte deze invalshoek tevens als voorbeeld van de psychologische oorlogsvoering rond de aanslagen van 9/11. Dit leidde tot een uitnodiging om te spreken op het "Re-open 9/11 Symposium" van de Amerikaaanse filantroop Jimmy Walter, voor wie hij tevens als woordvoerder optrad. Vervolgens werd hij één van de kernleden en spreekbuis van de beweging "Dit Kan Niet Waar Zijn". Middels een drukbezochte website, lezingen, een groot internationaal 9/11-Symposium in de Utrechtse Jaarbeurs en deelname aan de Tweede Kamer verkiezingen (Partij voor de Waarheid) stelden zij de officiële versie van de gebeurtenissen rond 9/11, de "War on Terror" en de oprukkende Big Brother -maatschappij ter discussie. Deze inspanningen werden door de lezers van Frontier Magazine met de "Frontier Award 2006" beloond. De website ging in februari 2007 plotsklaps uit de lucht, hetgeen tot wilde speculaties leidde. Albert Toby, van beroep regressie- en reïncarnatietherapeut, zal vanavond openhartig ingaan op de achtergronden en trekt alle registers open om de kijker dieper inzicht te geven in de "Moeder Aller Samenzweringen" en de gevolgen daarvan voor de "democratie", die met de dag zwaarder onder druk komt te staan.

Wij van DAK!(De Andere Kant) willen meer aandacht schenken aan dit soort vragen en onderwerpen! Doormiddel van dit medium proberen wij de andere kant van het nieuws te tonen. Het is niet altijd het één of het ander, er zijn vaak meerdere kanten aan een verhaal...

BEKIJK DE LAATSTE AFLEVERING!
http://stadjerstv.nl/

Bekijk ook onze andere afleveringen via de volgende links: DAK!:

De Mogelijke gevaren van Vaccinaties:
http://stadjerstv.nl/

DAK! Afl. 1: Draadloos Groningen:
http://stadjerstv.nl/Bron: stadjerstv.nl

Voeg toe aan: