Zoeken
 


Voorstanders zeggen bewijs te hebben voor UFO landing

Laatste wijziging: dinsdag 8 juni 2010 om 09:52, 3852 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 8 juni 2010

Angel Fire, New Mexico, 3 juni (UPI) - Mensen die geloven dat buitenaardse voertuigen de Aarde bezoeken, zeggen nu onaantastbaar bewijs te hebben van landingen in een weiland in een dunbevolkt gebied in het noorden van New Mexico.

Het genootschap van Studie in Paranormale Ervaringen, gevestigd in het dorpje Angel Fire, zegt dat de regio meerdere bezoeken heeft mogen ontvangen, bericht de Sangre de Cristo Chronicle. Directrice van het genootschap, Janet Sailor, noemt het gebied een ware 'Hot Spot'.

De laatste ontdekking was vorig jaar, toen Judy Piper, een accountant uit Angel Fire, cirkels ontdekte op haar erf in de Moreno Vallei buiten de stad. Ze gaf dit door aan Sailor en afgelopen weekeinde aan Dee Gragg, een professor van de New Mexico State universiteit en de onderdirecteur van het MUFON die in deze regio actief is. Zij kwamen beide naar Angel Fire om over de cirkels te discussiëren.

Gragg zegt dat de belangrijkste vraag is om wat voor soort voertuig het gaat dat is geland in de vallei. Hij buigt zich over de vraag of er daadwerkelijk een landing heeft plaatsgevonden, zoals aangegeven.

Op een bijeenkomst, afgelopen zaterdag, liet hij foto's zien van de cirkels. Gragg omschrijft dat het zeer waarschijnlijk om afdrukken gaat van meerdere kleine schepen, waarbij het kan gaan om onbemande probes of voertuigen met een kleine soort buitenaardsen.

Attentie: Niburu.nl , aquariusage.comBron: upi.com

Voeg toe aan: