Zoeken
 


Royal R Rife's therapie ter genezing van kanker

Laatste wijziging: dinsdag 23 december 2008 om 14:24, 4772 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 23 december 2008

 

Alle materie ter wereld resoneert zodra het wordt bloot gesteld aan radio golven in de juiste frequentie. Als het in de juiste dosis wordt toegepast kan de materie zelfs kapot gemaakt worden of uitgeschakeld worden. Dit feit was een inspiratiebron voor de wetenschapper Royal R Rife. Hij wilde uitzoeken of ook ziektes op deze manier genezen konden worden. En hij had succes.

Royal R Rife

Royal Raymond Rife Jr werd geboren in Elkhorn, Nebraska, US op 16 Mei 1888.

In 1912 begint hij z’n loopbaan in een laboratorium in San Diego en in 1920 z’n studie en onderzoek naar oorzaken en genezingsmethoden voor tuberculose. Volgens hem was er een diepere oorzaak dan de bacterie alleen. Om hier duidelijkheid over te krijgen had hij een betere microscoop nodig. Na jaren van testen kwam hij met de ‘Universal Miscroscope’ in 1933. Het was de meest geavanceerde miscoscoop uit die tijd.

Tijdens het testen en onderzoeken van bacterien onder de nieuwe microscoop ontdekt hij dat ze kunnen worden uitgeschakeld met radio golven op een bepaalde frequentie.

Onderzoek met 16 kanker patienten

Naar aanleiding van de resultaten van vele teststudies wordt er in 1934 een onderzoek gestart met kankerpatienten. Van de 16 testpersonen worden binnen 3 maanden tijd 14 personen genezen verklaard. Na nog 3 maanden, een half jaar totaal, zijn ook de andere 2 patienten kankervrij.

Het onderzoek met 100% resultaat was, zoals u snapt, een groot succes. Toch werd het door de gevestigde medische wereld niet als interessant beschouwd. Een dergelijke snelle genezing was voor hen geen bewijs van een blijvende genezing.

In 1936 krijgt Royal R Rife dan toch wat respect in de vorm van een donatie voor een nieuw laboratorium.
Tegen het einde van de 30-er jaren had Royal R Rife de frequentie gevonden tegen bijna alle bekende ziektes uit die tijd. Er waren in de US 5 of 6 apparaten aanwezig die de therapie konden uitvoeren. Vooral de kosten van het apparaat was een groot struikelblok.

In de 40-er en 50-er jaren is er weing publiciteit rondom Royal R Rife en de Beam Ray Corporation.
Zijn onderzoek wordt door de gevestigde medische wereld gemeden en weggeschoven.

In 1954 draagt Royal R Rife z’n patenten af aan Rohr Aircraft Corportation, die zijn technologien gaat gebruiken in de maak van een telescoop.

Op 5 Augustus 1971 overlijdt Royal R Rife.

Uitzonderlijke uitspraak

Op een audiotape die bewaard is gebleven, doet Royal R Rife een uitspraak die mij heel erg aan het denken heeft gezet. Hij beweert dat hij de bacterie E. Coli kan omzetten in kankercellen met het gebruik van zijn ontdekte technologieen. Nu moet u hierbij beseffen dat deze bacterie voorkomt in de menselijk darm van ons allemaal.

De technologie die destijds werd weggeschoven om mensen te genezen, kan in foute handen katastrofaal zijn!

Ook vraag ik me weer af: Hoe komt het dat kanker steeds vaker voorkomt? Heeft het misschien toch te maken met de maatschappij waarin wij leven? We zijn omringd door zoveel apparatuur die radiogolven op diverse frequenties uitstralen. Ik pretenteer hier geen ‘kundige’ te zijn op dit gebied, maar het lezen over Royal R Rife heeft me wel enstig aan het denken gezet.


Bron: wetenschap.infoyo

Voeg toe aan: