Zoeken
 


Case Orange : wetenschappelijk rapport bewijst dat we besproeid worden !‏

Laatste wijziging: donderdag 3 juni 2010 om 15:24, 4527 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 3 juni 2010

Reeds jaren tracht ik politiek, publiek en pers te overtuigen van het fenomeen van de chemtrails. Steeds werd ik afgewimpeld met argumenten als : dat is complottheorie, dat is niet wetenschappelijk bewezen.

Nu zijn we zover : met trots presenteer ik u

een wetenschappelijk rapport van 300 bladzijden, opgesteld door een internationaal team van inside experten die vertrouwd zijn met het vliegwezen.

Download hier het document.

Dit document bevat alleen maar feiten, cijfers, statistieken, grafieken, licenties, patenten. Via 177 voetnoten kan iedere bron gecontroleerd worden.

 Wat wordt hier nu in aangetoond ?

het gaat hier om veel meer dan gewone uitlaatgassen, al wordt hier ook bewezen dat de emissies van bepaalde militaire tankertoestellen zwaar boven de toegelaten normen gaan.


Deze strepen zijn niet de onschuldige mooie vliegtuigstrepen of natuurlijke 'cirrus-bewolking' waarover onze weermannen, meteorologen, klimatologen ... spreken


Ze bevatten zware metalen zoals vooral aluminium en barium en heel wat chemische en virologische substantiën die ZEER SCHADELIJK zijn voor mens, dier en natuur. De dramatische gevolgen zijn te zien !


Dit fenomeen is al jaren lang en wereldwijd aan de gang


Dit komt vooral uit van het Amerikaanse leger, die voor de uitvoering beroep doet op bondgenoten zoals de Navo. Voor ons land zijn dat vooral de militaire vliegtuigen met als basis Chièvres (nabij Doornik) en Gailenkirchen (net over de Duitse grens)


Ook burgerluchtvaart is betrokken : vooral de low cost maatschappijen zoals Ryan Air

Als verklaring geeft men : militair-strategische doeleinden, chemische en biologische experimenten - nota bene OP EIGEN BEVOLKING !!! - en de bestrijding van de zogenaamde ‘global warming' ( een van de grootste leugens ooit ! )


Voor de toekomst wil men dit opdrijven : zo spreekt men er openlijk over per jaar 20.000.000.000 kilogram aluminium in de atmosfeer sproeien !


Dit dossier is duidelijk TOP SECRET. Niemand in het milieu durft te spreken omdat men vreest zichzelf en zijn gezin in ernstige problemen te brengen. In maffia-middens noemt men zoiets OMERTA

 Het betreft hier dus een gigantisch belangrijk fenomeen. Dàt is de reden

- dat ik vorig jaar een klacht heb neergelegd bij de onderzoeksrechter met burgerljke partijstelling
- dat ik vorig jaar begonnen ben met een burgerbeweging de Belfort-group met ondertussen 2.000 leden
- dat we dit weekend hierrond een internationaal congres georganiseerd hebben waar mensen van OVER HEEL DE WERELD samen gekomen zijn

Dit document is opgestuurd aan alle ambassades, aan de internationale pers, aan de Uno, aan de Nato en aan ons internationaal netwerk van vrienden Chemtrail-fighters.

Mogen wij u met aandrang vragen aan dit onderwerp de aandacht te besteden die het verdient want na het lezen van dit document het kan niet meer ontkend worden :

 Ja, we worden besproeid  en  Ja, de toekomst van deze planeet en de mensheid staan op het spel.

Met vriendelijke groet en graag bereid tot commentaar,

 Peter Vereecke

Gewezen burgemeester van Evergem

Initiatiefnemer Belfort-group


Hooiwege 20
9940 Evergem

09/357.33.36

peter@belfort-group.eu

 

 

 Voeg toe aan: