Zoeken
 


Planet Alert voor Juni 2010

Laatste wijziging: woensdag 2 juni 2010 om 10:52, 2889 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 2 juni 2010

Vandaag is de volle maan van 27 Mei 2010, en wat een krachtige volle maan is het. De Zon staat op 6 graden Tweeling en de maan staat op 6 graden Boogschutter. Dit gebied concentreert zich op de grens tussen de Verenigde Staten en Mexico. Het werd gisteren op de TV gezegd dat we 1200 extra National Guard soldaten naar de grens sturen om de vrede te bewaren in dat gebied.

Veel mensen denken dat de volle maan een een-dags gebeurtenis is. Dit is niet noodzakelijkerwijs waar. De energie ervan duurt door tot de volle maan en soms nog langer. Gebeurtenissen vinden plaats op de volle maan, maar soms duurt het langer voordat de gebeurtenissen aangeraakt worden. Ik zeg alleen maar dat gebeurtenissen kunnen plaatsvinden voor, tijdens en na de volle maan. Op 29 Mei zal de maan Saturnus aanraken, die in oppositie is met de Jupiter/Uranus conjunctie. Dit zal hele zware energie zijn. De belangrijkste energie zal boven Europa zijn, vooral Engeland, Frankrijk, Spanje en IJsland. De andere kant van de wereld die hierdoor geraakt wordt is het gebied van de Zuid Pacific zoals Samoa en Tonga. (Ik hoorde net van een 7.4 aardbeving in Ventura wat dicht bij Tonga ligt.)

Op dit moment komt er land omhoog in de oceaan aan de oostkus van Australië met een snelheid van 13 voet per dag. Dit gaat zeker een grote aardbeving veroorzaken in dat gebied. Jupiter staat in Vissen, en dat gaat over oceanen. Uranus kwam zojuist in Ram, een vuurteken wat over vulkanen gaat. Saturnus staat in Maagd, en dat is een aarde teken. Deze volle maan energie kan een grote aardbeving of vulkanische uitbarsting veroorzaken, hetzij op het land of in de Zuid Pacific en dat zou een Tsunami kunnen veroorzaken.

Uranus gaat in Ram op 6:48pm deze avond 27 Mei 2010 - wil iemand vrijheid? Veel mensen kijken om zich heen naar alles wat er gebeurt in de wereld en zeggen dat het duister aan het winnen is. Uranus gaat over het licht en staat nu in een vuurteken. Heb je ooit geprobeerd om een Ram tegen te houden, dat gaat gewoon niet. Vrijheid is op zijn weg ondanks dat Uranus alleen in Ram blijft tot 14 Augustus 2010 en dan weer retrograde terug gaat in Vissen tot Februari 2011. Dit betekent dat we nog steeds duistere gebeurtenissen hebben op aarde voordat de vrijheid arriveert. Als Uranus terug in Ram gaat zal het daar zeven jaar blijven staan. Ram heerst over het gebied van Alaska to Hawaii. Ik hoorde gisteren op de TV dat ze elk moment een vulkanische uitbarsting in Alaska verwachten en dat zij luchtvaartmaatschappijen waarschuwen dat er een aswolk kan ontstaan als de vulkaan uitbarst.

Saturnus gaat uit zijn retrograde fase op 30 Mei, en zal dan zijn reis naar het teken Weegschaal hervatten. Het zal in Weegschaal komen op 22 Juli. Saturnus heeft in het teken Maagd gestaan wat een Aarde teken is en over gezondheid gaat. Uitdagingen met de gezondheid zijn er volop geweest in de laatste drie jaar. Nu is het tijd om gezond te zijn en klaar te zijn voor de reis van Saturnus in Weegschaal, wat regeert over advocaten, rechters, relaties en de lever. Saturnus voelt zich heel confortabel in het teken Weegschaal.

De zon gaat nu door het luchtteken Tweeling wat over wind gaat. Ik verwacht veel wind en onweer als de Zon over de vlakten gaat. Het is tornado seizoen en deze maand zou heel veel wind kunnen brengen omdat we in een tijd van grote verandering zitten. Het is tijd om je klaar te maken, vooral mentaal en emotioneel als de Aarde doorgaat in zijn geboorteproces. Degenen die goed voelen en vibreren in de nieuwe energie worden gevraagd om anderen te helpen die zichzelf lijken te verliezen als de Aarde veranderingen doorgaan. Het is tijd om met je hart te denken en compassie te hebben. Liefde is de lijm die het Universum samen houdt.

Jupiter en Uranus zullen conjunct zijn in het teken Ram vanaf 6 Juni en dit zal de hele maand duren. Dit aspect kan of een prachtig nieuw begin betekenen of karma vanuit het verleden. Wat er ook gebeurt verwacht het onverwachtte omdat je nooit weet wat Uranus zal brengen. Het fungeert als een bliksemschicht die naar de Aarde komt. Het is een goed idee om je humeur extra in de gaten te houden deze maand en je te concentreren op positieve gebeurtenissen. Blijf geconcentreerd in blijf in contact met je God binnenin.

We gaan naar cardinaal snel bewegende energie met Jupiter en Uranus in Ram, Pluto in Steenbok en op 21 Juni de Zon in Kreeft. Dit zal een T kruising in de snel bewegende tekens maken; wil iemand actie? Dan als Saturnus naar Weegschaal gaat zullen we een andere planeet in een snel teken krijgen. De tijd zal lijken te verdwijnen. Kijk hoe snel te tijd nu al gaat, het is bijna Juni. Energie die we vasthouden vanuit het verleden zal niet langer werken omdat de nadruk van nu af zal liggen op frisse nieuwe energie.

Ben je bewust hoeveel gebeurtenissen plaatsgevonden hebben in de afgelopen maand? Er was een opstand in Thailand en veel geweld in Irak. Jamaica heeft veel geweld en Somalië is constant in oorlog. De Payaca vulkaan ten zuiden van Guatamala Stad barstte vandaag uit. Polen overstroomde en ook Nashville, en een grote hagelstorm in Oklahoma veroorzaakte veel schade. Een Patriot Missile eenheid van de Verenigde staten is nu in Polen en Rusland vindt dat niet fijn. Noord Korea viel een schip aan van Zuid Korea en nu roept Noord Korea om oorlog. Onze beurs is weer aan het dalen tegelijk met uitdagingen in de Europese landen, en de Jupiter/Saturnus oppositie zou een nieuw geldsysteem kunnen laten ontstaan.

Dan is er het grote olie lek die nu de kust van Louisiana verwoest. Er is een andere olielek in Alaska uit hun pijplijn, maar dit is niet half zo ernstig als het andere lek. Weet jij dat olie beschouwd wordt als het bloed van Moeder Aarde? Heb jij ooit gedacht dat misschien Moeder Aarde zwanger is van een nieuwe manier van zijn en nu in moeilijkheden is en bloedingen heeft? Misschien moeten we onze ruimtevrienden om hulp vragen met deze lekken en onze gebeden naar dat gebied sturen, of het omgeven zien met Wit Christuslicht voor het hoogste goed. Onze gedachten zijn belangrijk.

Het keerpunt in het licht vond plaats op de volle maan van 28 April 2010. Het lijkt misschien niet dat het licht sterker wordt, maar het gebeurt wel. Er zijn meer mensen nu wakker dan ooit tevoren. Ten tijde van de laatste volle maan was Saturnus op 28 graden 41 minuten Maagd. Scheat, de doodster bevindt zich op 28 graden 41 minuten Vissen. Scheat is in Vissen en in lijn met de constellatie Pegasus. Deze gebeurtenis wijs nar het Witte Paard (ruimteschepen) die in de hemelen verschijnen. Lees het 19e hoofdstuk van Openbaringen voor meer informatie. Ik kreeg een email met een youtube filmpje over een object naast de zon op 27 April 2010 met de vorm van een hart. Geweldig!

In mijn laatste artikel praatte ik over een 40 daagse periode met uitdagingen die duurde tot de nieuwe maan van 13 Mei. Ik werd die ochtend wakker in een nieuwe ruimte en ben sindsdien erg gelukkig. Het was een verandering in houding of zoiets. Hopelijk dat jullie ook iets van die nieuwe energie gevoeld hebben. Ik geloof dat we op de rand van de Nul zone zijn die de Nulpunt energie bevat. Dit is de tijd dat magie kan plaatsvinden en de tijd dat we in staat zijn om te veranderen van sterfelijke naar licht lichamen. Dit is heel opwindend voor mij. Ik kijk uit naar het leven op een prachtige Nieuwe Aarde. Hou nog even vol omdat die tijd snel nadert. Zo Zal Het Zijn!

Het originele engelstalige artikel is te vinden op Asklepius

Dit artikel is vertaald door René van Goto2012Bron: goto2012

Voeg toe aan: