Zoeken
 


13-06-2010 Boerderij Fair in Zeeland

Laatste wijziging: vrijdag 18 juni 2010 om 15:59, 3589 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 18 juni 2010

Op Zondag 13 juni 2010 vindt er een Boerderij Fair en Open Dag plaats in boerderij de Heihorst in Zeeland. Deze wordt de Regenboogdag genoemd omdat er in alle kleuren van de regenboog iets te ontdekken valt.
Hier kunt u proeven van wat er allemaal gebeurt op het gebied van Intuïtieve Ontwikkeling en Samenleving, Vitale Landbouw en Voeding, Trillingsgeneeskunde en Verbinding maken met Dieren.

Er zullen diverse stands aanwezig zijn die u graag willen laten zien wat er zoal mogelijk is op gebied van Intuïtieve Ontwikkeling, Spiritualiteit in de Landbouw en Kontakt met Dieren.

U kunt kennismaken met Klankschalen, Bewust omgaan met paarden, Intuïtieve ontwikkeling, diverse soorten energieën, waaronder Heilige Geometrie (ervaar de energie vanuit de oerbron), Heilige Graal energie (ontdek uw levensmissie en passie) en Nulpuntenergie (hierbij is het mogelijk om motoren kostenarm te laten draaien, ook automotoren horen daarbij!), Permacultuur, Radionica, Watervitalisatie, Kringlooplandbouw, Intuïtief schilderen, Kennismaking met NLP (ontdek uw vermogen tot veranderen van uw gedachtenpatronen) en nog veel meer. Er zullen mediums aanwezig zijn en healers. Ook is er een dierentolk aanwezig en bestaat de mogelijkheid om creatief bezig te zijn met mozaïek, mandala’s, beschilderen van stenen, en nog veel meer, speciaal voor kinderen.

De dag vindt plaats op 13 juni 2010 van 11.00 uur tot 16.00 uur, aan de Langeboomseweg 103 in Zeeland.

Graag heten wij u van harte welkom!

Op de site www.deregenboogdag.nl staat meer infomatie, en ook foto's van de dag van vorig jaar.Voeg toe aan: