Zoeken
 


Historische presentatie over Bilderberg voor het Europees Parlement

Laatste wijziging: donderdag 27 mei 2010 om 14:23, 4459 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 27 mei 2010

Onderzoeksjournalist en bestsellerauteur Daniel Estulin gaat een nooit eerder vertoonde presentatie over Bilderberg geven op 1 juni 2010 voor het Europees Parlement in Brussel.

Daniel Estulin, auteur van 'The True Story of the Bilderberg Group' en 'Shadowmasters', is uitgenodigd om te spreken voor het Europarlement door Mario Borghezio, het meest seniore Lid van het Europees Parlement uit Italië.

Het Europees Parlement is een van de meest machtige wetgevende instanties ter wereld. In feite heeft het onderwerp 'Bilderberg' nooit eerder het daglicht gezien voor volksvertegenwoordigers van dit caliber: gekozen senatoren van Europese naties.

Een onderwerp dat eens beschouwd werd tot het domein van samenszweringstheoriëen te horen, zal nu zeer serieus genomen worden. Estulin zal deel uitmaken van een presentatie genaamd Bilderberg Group – Towards Creation of One World Company Ltd., gehouden door de auteur alsmede Borghezio, Nigel Farage (Lid van het Europees Parlement voor Zuid-Oost Engeland) en Gerard Batten (Lid van het Europees Parlement voor Londen).

“Dit is een kans om Bilderberg mainstream te krijgen", aldus Estulin.

Bron: PRweb.com
Hulpbron: ZaplogBron: wacholland.org

Voeg toe aan: