Zoeken
 


Het Einde van WINGS en de Dood van het Oude

Laatste wijziging: maandag 17 mei 2010 om 10:55, 1924 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 17 mei 2010

Welkom!

In het begin van mei liet ik de oude schil van een oud zelf achter. Net als een indrukwekkende dood en allerlaatste einde, was mijn tijd op en alles wat daarmee te maken had was daarmee ook verdwenen. Want mijn sterrenfamilie bleef mij zeggen: "Jou tijd is nu voorbij". Je bent klaar met datgene wat je hier kwam doen en nu is het tijd om thuis te komen.

Zoals bij alle beëindigingen, sluiten nu heel veel deuren om ons heen, om nooit meer open te gaan. Ruggen worden gekeerd, ruimtes gaan niet open en er is geen plek meer om naar heen te gaan. Op deze manier worden we vrijwel onzichtbaar, daar we niet langer meer verblijven in de dimensie, die we binnenkort gaan verlaten. Het was inderdaad tijd voor mij om in de dimensie boven mij te springen en om daar een heel ander bestaan te hebben, dan dat ik tot nu toe ervaren had.

Veel van mijn berichten leggen uit hoe we "eruit geschopt" worden als we niet langer meer in onze oude ruimtes horen. Deze oude ruimtes worden zo ondraagbaar, dat we hun energieën niet langer meer kunnen verdragen. Op deze manier worden we buitengesloten en worden we aangemoedigd om te vertrekken door het zeer onaangename gedrag van de energieën, die daar nog steeds verblijven.

Voor sommigen van ons, is onze volgende dimensionale sprong in de energieën en de realiteit van het hart. Op deze manier, als we onszelf dan in de buurt bevinden van iets, dat geen hartenergie uitzendt, dan kunnen we ons acuut ongemakkelijk voelen en verloren voelen, niet thuis, gewond, misbruikt en op zijn best niet in staat om te communiceren, of te verbinden met iets, dat niet vanuit een hartverbinding komt.

Onze gevechtsuitrusting aantrekken, een sterke buitenkant, of zelf met opzet "beschermingen" gebruiken om te overleven in de wereld, gaat niet samen met de hartenergie, en voor mij was het nooit een optie en het zal ook nooit een optie zijn. Ik kwam hier op deze planeet als de ziel die ik ben en ik ben van plan om die ziel gewoon te blijven zijn.

Mijn tijd om de WINGS berichten en de E-boeken te schrijven was twee jaar geleden al voorbij, maar er werd mij gevraagd, en velen van jullie, om voorlopig nog verder te gaan, totdat de richting en het pad van de planeet volledig vastgesteld waren. Hierdoor ging ik langer door dan ik ooit van plan was en op het einde kwam ik zelfs terug voor dit doel. Ik zal niet meer terug komen. Ik verblijf niet langer meer waar ik voorheen verbleef en ik ben nu volledig klaar met mijn vorige rol en alles wat daar mee te maken had. Daar we nu gekozen hebben als planeet om te arriveren in een nieuwe wereld, op een manier, die we misschien niet voor ogen hadden, zal ik hierdoor ook niet langer meer de Soul Celebrations aanbieden of Angels Rest creëren. Ik ben op allerlei manieren losgesneden.

In Creating the New Reality, staat een uitleg over zielsinfusie en hoe het voelt om een vorm te belichamen met je ziel, terwijl je eraan voorbij gegroeid bent. Heel simpel, we zijn er gewoon helemaal niet meer. Door onze harten te volgen zullen we automatisch naar onze volgende "vorm" gebracht worden. Dus ook al zouden we soms het gevoel kunnen hebben gehad een allerlaatste dood te hebben ervaren, omdat we ascentie tijden aan het ervaren zijn, we hebben regelmatig de optie om te sterven, maar we kunnen de vormen met ons meenemen. Wanneer onze zielen arriveren in hun nieuwe ruimte, dan komen zij weer tot leven.

Ik had inderdaad een doodervaring met alle toeters en bellen, een levensoverzicht, een laatste vaarwel en een volledig einde. Één van mijn uitgangpunten was geraakt. Na de beginstadia van het proces, dat als een sneeuwbal begonnen te rollen, bevond ik mijzelf in een specifiek stadium waarin ik ervoor koos, om mijn vorm hier op aarde in de hartenergie te behouden, daar het hart alle vormen van sterven overleeft. Mijn sterrenfamilie heeft mij een 24 uur per dag toegang tot thuis aangeboden, heeft mij aangemoedigd om ze vaak te bezoeken en heeft me verteld dat ik welkom ben om te komen en te gaan zoals het mij het beste uitkomt. Momenteel heb ik erg behoefte aan een time out om weer even te verjongen en om wat nieuwe dingen te leren voor mijn nieuwe ruimte hier op de planeet en ik vertrouw erop, dat er in mijn behoeften voorzien zal worden gedurende deze tijd.

Zodra ik met absolute zekerheid wist, dat ik nooit meer een nieuw WINGS bericht zou schrijven, annuleerde ik alle regelmatige automatische betalingen, daar ik mijzelf ongemakkelijk voelde bij het accepteren van geld, voor iets wat ik niet langer meer aanbood. Hierdoor hebben sommigen van jullie een bericht gekregen met een Paypal annulering. Als ik iemand van jullie over het hoofd heb gezien die regelmatig doneerde, dan verzoek ik je vriendelijk om naar het geschiedenisgedeelte te gaan van je Paypal rekening en om daar je abonnement te annuleren. Mocht je problemen hebben, voel je dan vrij om mij te contacteren, en ik zal het voor je in orde maken. Iedereen die regelmatig doneerde, ook al heb ik jullie iedere keer weer bedankt, toch dank ik jullie deze keer weer....Ik kan jullie niet genoeg bedanken voor het aan de gang houden van mijn werk. En voor degene van jullie die mij fantastische bedankbrieven stuurden, ik dank jullie ook. Zij waren iedere keer weer brandstof voor mijn ziel.

In de tijd die gaat komen zal mijn nieuwe ruimte op TheHeartoftheNight.com beschikbaar zijn voor degenen die de hartenergie wensen te ervaren, ook al is de website nog lang niet klaar of zelfs niet eens in zijn beginstadia...Ik bevind me namelijk voor een tijdje lang nog steeds in "beschermde bewaring" om mijn proces te volbrengen. In deze nieuwe ruimte van The Heart of the Night, bestaat geen agenda, geen plan, geen doel, geen leerwerk en geen "New Age" energie of informatie van een hoger niveau. Het is een ruimte van gecentreerd zijn en kalmte en vol met het hart van het alledaagse en de oorspronkelijke momenten die nu voor ons beschikbaar zijn, terwijl we wachten op onze moeder aarde die haar beëindigen op allerlei manieren aan het volbrengen is. Het is ook een ruimte die perfect reflecteert wie ik ben... oorspronkelijke, subtiele en meer simpele energie van mijn ware en authentieke zelf. (Voor degenen die geïnteresseerd zijn: als je op de e-lijst staat van de Emerging Earth Angels of als je kiest voor sign up, dan zul je op de hoogte gebracht worden, wanneer er een The Heart of the Night klaar is om te ervaren.

De Emerging Earth Angels website zal in werking blijven voor iedereen die toegang wenst te hebben tot de informatie hier, of om boeken en e-boeken te bestellen, daar er nog velen zijn, die nu vragen naar hun volgende stap. Alles zal hetzelfde blijven zoals het nu is, maar er zal geen nieuwe informatie op reguliere basis meer toegevoegd worden.

In het allerlaatste WINGS bericht van 2 mei (voor degene van jullie die zich afvragen: om gevarieerde redenen was dit niet aangekondigd via de e-lijst), hadden hoger niveau manieren van leven en zijn zich nog niet gemanifesteerd voor een groot deel op de planeet. Toen ik eenmaal mijn oude ruimte achter me liet, werd ik onmiddellijk omarmd door een onwaarschijnlijke groep van menselijke engelen die al deze kwaliteiten tentoonstelde, al deze manieren van zijn en meer. Ik had nooit kunnen denken, dat ik deze engelen zou aantreffen waar ik ze had aangetroffen. Als ik nu terugkijk kan ik me nauwelijks meer de persoon herinneren die ik was. En mijn nieuwe ruimte in The Heart of the Night zal me de mogelijkheid geven om in de beste ruimte te zijn met de beste aanbiedingen, die ik tot nu toe nog heb mogen ervaren. Voor mij zullen mijn nieuwe begin en wedergeboorte zijn, zoals ze in het verleden waren geweest...ver voorbij dat, wat ik ooit voor mogelijk zou kunnen hebben gehouden voor mijzelf en in mijn eigen gedachten.

In het laatste WINGS bericht werden drie opties uitgelegd aan mij om uit te kunnen kiezen. Uiteindelijk heb ik ze alle drie gekozen....Wat ga jij kiezen ?

Met veel liefde en dankbaarheid en een vanuit het hart gevoeld vaarwel,

Karen

 

Dit artikel is vertaald door: Linda (linda.postema@yahoo.com)

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.comBron: goto2012.nl

Voeg toe aan: