Zoeken
 


Wings: De Drie Opties

Laatste wijziging: dinsdag 11 mei 2010 om 16:53, 2319 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 11 mei 2010

Welkom!

Op zielsniveau staan we al weer op een kruispunt en ook al heb ik onlangs al een WINGS bericht geplaatst op 30 april, na een bezoek van mijn sterrenvrienden voelde ik de behoefte, om nog een beetje meer mee te delen over de huidige situatie op de planeet. Ieder van ons is wijs en sterk in de kern en persoonlijk heb ik altijd het gevoel gehad, dat wij onze eigen barometers hebben, sterk en duidelijk en het gebruik maken van deze individuele spier is altijd de beste manier om je weg te vervolgen. Op deze manier zijn alle berichten die ik op de website heb geplaatst altijd bedoeld geweest, om datgene wat we allemaal ervaren te bevestigen en ook al zijn we individuen, toch maken wij op vele manieren allemaal hetzelfde mee.

In de laatste paar maanden heb ik de keuze gehad, om hier op de planeet te blijven, of om mijn uiteindelijk vertrek te gaan maken. We zouden ons kunnen afvragen hoeveel verbanden we moeten leggen om een enorme planetaire wond, voordat het tijd is om de handdoek in de ring te gooien, of we zouden ons af kunnen vragen hoeveel teleurstellingen een ziel kan verdragen voordat het begint te verbleken en te sterven. En als liefde de lucht is die we inademen in deze nieuwe realiteit, dan zouden we het moeiteloos kunnen uitademen, maar we moeten het nog steeds inademen om te kunnen overleven. Wat moeten we doen als er geen lucht meer is om in te ademen ? Wat moeten we doen om onszelf te kunnen blijven ondersteunen en onze longen kunnen blijven vullen met de kostbare brandstof die we nodig hebben in deze nieuwe en hogere sferen, als liefde, zorg en de hartenergie een heel zeldzaam verbruiksartikel zijn ?

Op 29 april was ik jarig. Voor ieder van ons bestaan uitgangswegen en voorgeplande vertrektijden voor elke ziel, die wel of niet gebruikt kunnen worden. Vaak betekenen onze verjaardagen de tijd voor een nieuwe geboorte en we mogen kiezen of we willen blijven om een nieuwe ervaring hier te hebben, of we kunnen ons laatste vertrek maken en ergens anders herboren worden. Ik voelde deze keer het vertrek signaal heel erg sterk...het was bijna overweldigend. De laatste keer dat dit gebeurde was, toen we besloten om een heel nieuw plan te maken en toen we besloten de scheiding van de werelden op te zetten in september 2009 (geen verjaardagsenergie die keer). Er was toen iets duidelijk over en voorbij. Velen van ons was de keuze gegeven om te blijven of om te gaan. En velen van ons besloten te blijven, daar er een nieuwe wereld binnen handbereik was, die bestond uit zielen die gewillig en bereid leken te zijn. We zouden een frisse start krijgen en we zouden teruggaan naar dat, wat we altijd gekend hadden, maar op een heel nieuw palet.

Nu ontdekken we dat de creatie van de nieuwe realiteit alweer in een andere richting gaat. Deze keer hebben we besloten om niet te wachten, totdat er genoeg zielen zijn die klaar zijn. Deze keer is de planeet helemaal uit zichzelf aan het vooruit gaan, ook al hebben vele zielen besloten om in dichtere energieën van gedachten en zijn te blijven. Door de persoonlijke keuzen, die door iedere ziel op de planeet onlangs zijn gemaakt, zouden we inderdaad deze enorme verschuiving kunnen ervaren op manieren, die veel oncomfortabeler zijn dan ze ooit nodig zouden zijn geweest.

Vandaag, wetende dat ik misschien met mijn laatste dagen bezig was en terwijl ik naar huis geroepen werd door mijn familie uit de niet-fysieke wereld, ging ik zitten en besloot ik een gesprek met ze te hebben. Op dat moment werden mij drie persoonlijke opties gegeven en ik zal deze met jullie delen, daar sommigen van jullie zich in dezelfde situatie bevinden.

Optie Één:

Zit het uit. Dit betekent dat we voor een tijdje in de luwte kunnen blijven en kunnen verdwijnen in de huidige wereld (tot 2012). Het WINGS bericht van 30 April geeft meer details over deze optie. Er zal op vreemde en mysterieuze manieren voor ons gezorgd worden, maar we zullen bij onszelf blijven, zonder agenda, terwijl we wachten op de storm van de laatste dagen om zijn volbrenging te bereiken.

Optie Twee:

Laat het gebeuren. Dit klinkt tegenstrijdig met de eerste optie, maar het betekent, dat we zullen stuiten op ongeëvenaarde manieren en we zullen vreemde ervaringen hebben in het gebruik maken van de nieuwe energie. In de laatste paar maanden heb ik dit soort van hartgecentreerde ervaringen gehad. Deze ervaringen helpen ons om ons beter te voelen bij dat, wat er om ons heen gebeurt. Het is zoals iemand zich zou voelen als hij de 3d realiteit grens zou hebben overschreden, alleen bestaan we nog steeds in de vorm en hebben we dezelfde gevoelens en bewustzijn.

Bijvoorbeeld: Terwijl ik vorige week de Verenigde Staten doorkruiste, las ik een reclamebord waarop stond: "De komende 200 mijl geen dienstverleningen." "Je maakt zeker een grapje !" mompelde ik. Onmiddellijk arriveerde er onder de eerste zin een andere zin. "Grapje" stond er. Kort daarna zei ik hardop, "Ik begin behoorlijk honger te krijgen." Onmiddellijk verscheen er een bord langs de kant van de weg van een restaurant dat "De hongerige reiziger" heette. En toen mijn vader voor de laatste keer het ziekenhuis binnen trad, ontving ik een opgeslagen "verkeerd verbonden" bericht van een begrafenis ondernemer die zijn diensten aanbood....het universum, die me vertelde, dat hij eindelijk klaar was om te vertrekken. Deze ervaringen waren eindeloos en ik heb altijd het gevoel dat God tegen me spreekt, dat hij mij laat weten dat alles altijd in orde is en precies daar waar het moet zijn.

Optie Drie:

We kunnen deze wereld verlaten via de dood van de vorm, of eigenlijk, via de oude 3D manier. Dit betekent einde oefening. Het laatste einde. Gooi de handdoek in de ring. We zijn zover gegaan als we maar konden. Er zijn geen opties meer voor ons. Er is hier niets meer voor ons over. We zijn te vermoeid om nog een tweede keer de wind eronder te krijgen. We kijken er liever naar vanuit de zijlijn.

Geen van deze opties is goed of verkeerd. Elke individuele ziel zal de best mogelijke optie kiezen. In de tijden die komen gaan, zullen we grote verschuivingen wat betreft de hart energie gaan zien, omdat er zich zielen op de planeet bevinden, die gekozen hebben voor de pijn en lijden methode om voort te gaan en die vastberaden zijn om vast te blijven houden aan hun lager niveau van ego overtuigingen en gevoelens van overleving. Met alle beëindigingen en verliezen aan de horizon zullen de inwoners van de aarde geplaatst worden in situaties, waarin zij zullen weten wat nou echt het belangrijkste is en wat zij echt het meest waarderen en waar zij echt dankbaar voor zullen zijn in hun leven. En misschien, heel misschien zullen we elkaar eindelijk gaan eren en elkaar gaan zien en zullen we eindelijk dankbaar zijn voor elkaar en simpelweg genieten van datgene wat er is en wat er altijd is geweest.

We bevinden ons zeer zeker in het eind der tijden....de laatste stadia van de dood....de dood van de oude realiteit en de oude wereld. We zouden aan het mijmeren kunnen zijn over betere tijden, we zouden terug kunnen willen gaan naar de goede oude tijd, daar we op een bepaald niveau weten, dat alles helemaal voorbij is en dat we die ervaringen nooit meer zullen hebben. We zouden kunnen wensen, dat we de dingen anders hadden gedaan, we zouden ons af kunnen afvragen, of we onze levens wel goed geleefd hebben en we zouden nu elk moment echt kunnen liefhebben voor de schoonheid die erin ligt. We zouden kunnen ontdekken, dat mensen uit ons verleden en dingen die nooit opgelost zijn, nu naar de voorgrond komen daar we uiteindelijk altijd neuzen raken met iedereen die onze levens geraakt heeft. Dit zijn symptomen van een stervende wereld, van een op voorhand zijnde dood. Maar we weten ook, dat na elke dood er een nieuwe geboorte volgt. Een heel nieuw begin. En deze keer zal het een nieuwe realiteit van het hart zijn.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen


Dit artikel is vertaald door: Linda (linda.postema@yahoo.com)

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.comBron: goto2012

Voeg toe aan: