Zoeken
 


Quantum-Touch

Laatste wijziging: zondag 21 december 2008 om 18:56, 2433 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 21 december 2008

 

Quantum-Touch® is een revolutionaire methode, een enorme doorbraak in de kunst van energetische genezing. Door de speciale technieken van ademhaling en lichaamsbewustzijns technieken brengt de therapeut zijn/haar eigen energie niveau en het energieniveau van de cliënt op een zó hoog niveau dat slechts door een lichte aanrakingen botten spontaan terug op hun plaats glijden, in hun oorspronkelijk bedoelde stand.

Een Quantum-Touch® behandeling voor pijn en ontstekingen leidt vaak met één tot enkele behandelingen tot een succesvol resultaat. Voor alle mensen die lijden aan nek-, rug- en andere pijnen is Quantum-Touch® één van de meest veilige, snelle en effectieve behandelingen die tot heden is ontdekt. Vele kinesiologen, fysiotherapeuten, Reikimasters, huidtherapeuten, natuurgenezers, leerkrachten, alle medisch geschoolde therapeuten, verplegend personeel, chiropractoren, manueel therapeuten, ostheopathen, acupuncturisten, healers, Qi Gong en Tai Chi masters combineren deze prachtige energetische toepassingen met hun eigen technieken en behalen met deze behandelmethode spectaculaire resultaten op zeer korte termijn. Het is geschikt voor een ieder die geïnteresseerd is om met energie te werken. Het is een uitermate prettige behandeling die door ouders voor hun kinderen gebruikt kan worden (en andersom), partners kunnen elkaar behandelen en ook de zelfbehandelingen met Quantum-Touch® zijn bijzonder krachtig.

Het toepassen van deze methode zorgt ervoor dat pijn vermindert, ontstekingen gereduceerd worden en energie beter door gaat stromen zodat het skeletsysteem zichzelf weer kan “uitlijnen”. Van DNA tot botten, alle cellen en alle systemen beantwoorden deze trilling die opgewekt wordt door het concentreren op de ademhaling. Het zorgt ervoor dat de natuurlijke zelfgenezingskracht aangesproken én versterkt wordt bij de client, waardoor de client feitelijk zichzelf gaat genezen. De beste healer is de client zelf!

Voor meer informatie, verhalen van genezingen en andere gegevens kunt u ook kijken op www.quantumtouch.com

 

 

De meest eenvoudige en effectieve healingmethode; iedereen kan het leren!

Quantum-Touch® is een gemakkelijk te leren methode met geweldige resultaten! Quantum-Touch® biedt je technieken om met een simpele aanraking botten en wervels in hun oorspronkelijke, bedoelde stand te laten “glijden” en pijnklachten snel te verhelpen.

Quantum-Touch® is geschikt voor een ieder die geïnteresseerd is om met energie te werken. Het is een uitermate prettige behandeling die door elk mens gebruikt en ondergaan kan worden; therapeuten, ouders, kinderen, partners, leerkrachten, iedereen! Ook zelfbehandelingen en behandelingen van dieren met Quantum-Touch® zijn bijzonder krachtig.

Meer info:
quantumtouchnederlandBron: spiritueelgenezen

Voeg toe aan: