Zoeken
 


Het oude wondermiddel herontdekt

Laatste wijziging: zondag 21 december 2008 om 13:44, 2447 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 21 december 2008

Het is nog niet zo lang geleden dat ik het bestaan van Colloïdaal Zilver ontdekte en met elk artikel dat ik las werd ik enthousiaster. Colloïdaal Zilver was dan misschien onbekend voor mij en wellicht voor u, maar de geneeskrachtige werking van zilver was al bekend bij de Egyptenaren duizenden jaren geleden. 4000 jaar voor onze jaartelling begon waren er al vele beschavingen die zilver als geneesmiddel gebruikte. De Perzen beschikte over vaten gemaakt van zilver, hierdoor kreeg het hierin opgeslagen water een geneeskrachtige werking.

De Egyptenaren gebruikte zilver om wonden te verzorgen en de Druïde hadden veldflessen met een zilveren binnenkant om het water vers te houden. Het gebruik van zilver bestek en zilver servies beschermde de rijken der aarde tegen epidemieën en andere ziekten. Bij lange tochten over zee gooide men zilveren munten in de vaten water om deze tegen bederven te beschermen. Voordat de koelkast werd uitgevonden gooide men ook zilveren munten in vaten melk. In oorlogstijd slikte soldaten zelfs hele zilveren munten door om infecties te bestrijden.

De geneeskrachtige werking van zilver is dus al heel lang bekent en niks nieuws onder de zon.

Antibiotica, het medicijn dat binnenkort niet meer werkt

Vandaag de dag wordt zilver echter vrijwel niet meer gebruikt in de moderne medische wetenschap, alleen nog in brandwonden centra. Wanneer u een infectie (bacterie, schimmel of parasiet) oploopt, dan krijgt u antibiotica voorgeschreven. Antibiotica kennen echter een groot aantal nadelen. Allereerst is antibiotica niet in staat om een infectie doelgericht aan te vallen. Antibiotica dood namelijk alles op zijn pad, dus niet alleen de bacterie die u wilt bestrijden, maar ook uw goede cellen. Het is dus alsof u een vuurtje in de keuken blust door het hele huis onder water te zetten. De werking van antibiotica tegen de bestaande soorten infecties is ook maar beperkt. Van alle verschillende soorten antibiotica bij elkaar, kunnen maar zo'n acht verschillende soorten infecties bestreden worden. Als laatste is het belangrijk te weten dat antibiotica helemaal niet werkt tegen een virus, u kunt er dus niet de griep mee bestrijden. Dan is er nog de manier waarop een bacterie muteert, deze verandert en wordt zelfs immuun voor antibiotica, met alle gevolgen van dien. De medische wereld roept om deze reden al op om antibiotica zo min mogelijk te gebruiken.

Jaarlijks sterven er in Nederland meer dan 50 mensen in ziekenhuizen door wat ze noemen een superbug, een bacterie die immuun is voor behandeling met antibiotica. Laboratoria testen hebben aangetoond dat deze superbug effectief bestreden kan worden met Colloïdaal Zilver, maar hier horen we nooit iets over. Mocht er ooit een epidemie uitbreken welke immuun is voor antibiotica, dan zullen er miljoenen mensen sterven, of kan dit voorkomen worden?

De basis van Colloidaal zilver is gedestilleerd water

Als u water uit de kraan neemt dan is dit weliswaar drinkbaar, maar het zit vol met metalen, chemicaliën en andere verontreiniging (zie mijn drinkwater sectie). Andere zuiveringsprocessen als omgekeerde Osmose bereiken een zeer hoge graad van zuiverheid (99.5%), maar nog steeds niet zuiver genoeg. Dit heeft te maken met het proces waarbij Colloïdaal Zilver gecreëerd wordt. De basis van Colloïdaal Zilver is daarom gedestilleerd water.


Destilleren is een proces waarbij water aan de kook wordt gebracht. Zoals u ziet in de tekening hiernaast, het water(1) dat verdampt(2) wordt opgevangen in een spiraal vormige leiding(4). Deze leiding wordt van boven af door een ventilator gekoeld(3), hierdoor condenseert de waterdamp weer tot water(6). Dit water is voor 99,9% vrij van verontreiniging, de meest zuivere vorm die we zelf thuis kunnen maken.

 Er zijn mensen die ervoor kiezen om gedestilleerd water te drinken in plaats van water uit de kraan, flessen of omgekeerde osmose. Mijn persoonlijke ervaring is dat gedestilleerd water geen prettige smaak heeft, of liever gezegd helemaal geen smaak. Gedestilleerd water kan ook belangrijke mineralen uit uw lichaam onttrekken, dus is het wellicht beter dit niet als drinkwater gebruiker.


Hoe komt Colloidaal zilver tot stand

Zoals gezegd, de zuiverheid van het water is zeer belangrijk, dit omdat het proces elektrisch is. Er wordt het zuiverste zilver gebruikt, dit wordt aangegeven met 0.999 fijn zilver. Twee delen van zuiver zilver (meestal smalle stroken of draden) worden in een hoeveelheid gedestilleerd water neergelaten. Aan deze delen zilver zitten draden die naar een stroombron voeren, dit kunnen batterijen zijn of een adapter. Met een spanning van ongeveer 27 volt en een lage amperage (50mA) worden de delen zilver onder stroom gezet. Hierdoor gaat het zilver na ongeveer 15 minuten een werking aan met het water, het gaat roesten en er laten minuscule stukjes zilver los. Deze deeltjes zijn ideaal tussen de 0.001 en 0.005 micron, dus niet te zien met het blote oog. De tijdsduur van dit proces bepaalt de sterkte van het Colloïdaal Zilver, dit is meestal tussen de 5 ppm (deeltjes per miljoen) en de 20 ppm. Onderzoek heeft aangetoond dat sterker niet beter is wanneer het gaat om inwendig gebruik. Een goed gemaakte hoeveelheid Colloïdaal Zilver is dus glashelden van samenstelling en bijna smaakloos. Doordat de zilverdeeltjes allemaal positief geladen zijn blijven zij elkaar afstoten, hierdoor zakken de micron deeltjes zilver nooit naar de bodem.


Een creatief ontworpen "doe het zelf" opstelling om Colloïdaal Zilver te maken

We kunnen vrij eenvoudig zelf een Colloïdaal Zilvermaker in elkaar knutselen, zoals de foto hierboven. Nadeel is dat het moeilijk is vast te stellen wat de ppm sterkte is, of u schaft een PWM (pure water meter) apparaat aan. Er zijn vele bedrijven die kant-en-klare zilvermakers verkopen, de beste meten hoeveel ppm er gemaakt wordt tijdens het proces. Het nadeel van een doe-het-zelf opstelling is ook de deeltjes grootte, die willen we zo klein mogelijk hebben (tussen de 0.001 en 0.005) en dat lukt niet goed met een eenvoudige opstelling. Nadeel van te grote deeltjes is dat de werking afneemt of zelfs helemaal nul is. U kunt dus beter wat geld investeren in een goed apparaat, dus niet een simpele adaptor met twee draadjes met klemmetjes voor 50 euro, want dan maakt u alleen maar slecht werkend Colloïdaal Zilver.

Nog even terugkomend op de zuiverheid van het water. U weet nu hoe Colloïdaal Zilver gemaakt wordt, de stroom laat het zilver roesten waardoor kleine deeltjes loslaten. Zou u nu water uit de kraan gebruiken, doordat daar allerlei andere metalen in zitten zoals ijzer, maakt u dus gelijktijdig Colloïdaal IJzer en dat willen we niet.

Toepassingsmogelijkheden
 
Colloïdaal Zilver kan effectief worden ingezet tegen wel 650 aandoeningen, dit zijn er dus veel te veel om op te noemen. Mocht u willen weten of uw aandoening te bestrijden is met Colloïdaal Zilver, dan kunt u het beste even een Internet zoekmachine raadplegen of een leverancier van Colloïdaal Zilver. Maar laat ik toch even een aantal aandoeningen opnoemen waarbij Colloïdaal Zilver u kan helpen.
 
acne
brandwonden
gordelroos
longontsteking
psoriasus
spruw
allergie
builenpest
hersenvliesontsteking
reuma
lympfklierontsteking
steenpuisten
amandelontsteking
candida
hoornvliesonsteking
maagzweer
rode hond
voetschimmel

 

 

 
bindvliesontsteking
cholera
keelontsteking
oogontsteking
rosacea
wolfszweer
blaasontsteking
cystitis
kinkhoest
parasieten
schimmelinfecties
zenuwzwakte
bloedvergiftiging
dauwworm
koudvuur
parasitaire infectie
slijmvliesontsteking
ziekte van Lyme


Zoals u ziet zijn er veel toepassingen voor colloïdaal zilver. Het kan dus ingenomen worden, het kan in een ontstoken oog gedruppeld worden en op de huid aangebracht als u zich heeft verwond.

Kwakzalverij?
"Vanaf 1999 is CZ in Amerika niet langer ‘over de toonbank' verkrijgbaar. Nu Nederland nog. " bron kwakzalverij.nl

Als het aan deze website ligt, ongetwijfeld een front van de farmaceutische industrie, dan wordt colloïdaal zilver binnenkort verboden. Bedenk bij het lezen van hun informatie dit, dit zijn dezelfde mensen die bezig zijn vitamine and mineralen tot verboden drugs te maken, een proces dat in een alarmerende fase verkeerd. Er wordt heel veel onzin geschreven over het gebruik van colloïdaal zilver, vooral het risico van het permanent vergrijzen van de huid genaamd argyria wordt als bangmakerij toegepast. Argyria is het ophopen van zilver in de huid waardoor deze permanent grijs verkleurd. Er zijn rekentabellen voor die aangeven hoeveel colloïdaal zilver u dagelijks moet innemen om tegen dit probleem aan te lopen. We praten dan bijvoorbeeld over 20 liter colloïdaal zilver per dag sterkte 5ppm, totaal belachelijk als u bedenkt dat u al eerder sterft aan watervergiftiging. Daar bovenop is de geadviseerde hoeveel colloïdaal zilver per dag 1 tot 3 THEELEPELS is.

Mijn advies is, leest u meerdere artikelen over de bewezen werking van colloïdaal zilver en maakt u gebruik van uw God gegeven recht om voor uzelf te denken en te beslissen.Bron: eqgen

Voeg toe aan: