Zoeken
 


‘n Kleine stap naar heling: ‘Het spijt me’, ‘Ik hou van je!’

Laatste wijziging: maandag 26 april 2010 om 12:15, 2980 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 26 april 2010

“Ik vroeg Dr. Len hoe hij die zelf-heling toepastte”.. Het antwoord van Dr. Len: “Ik bleef maar zeggen: ‘I’m sorry’ en ook ‘Ik hou van je’, telkens weer, telkens weer”, legde hij uit. Van jezelf houden blijkt dus de beste manier te zijn om jezelf te verbeteren, en als jij jezelf verbetert, verbeter je de wereld.” Een citaat uit het boek van Joe Vitale.

De titel van het boek van Joe Vitale is: ‘I’m Sorry, I Love You’. Onze collega’s van WantToKnow.info, in de VS, hebben er DIT artikel over geschreven rondom dit boek.

Deze intrigerende boodschap over LIEFDE en VERGEVING hieronder, is reeds veel verspreid via het internet. Velen hebben deze boodschap als ongelooflijk inspirerend ervaren, maar vragen zich af of dit verhaal werkelijk waar is.

De uitermate gerespecteerde Joe Vitale, is een geïnspireerd spreker, bekend auteur, en één van de hoofdpersonen in de populaire film ‘The Secret’. Deze Joe Vitale heeft persoonlijk het onderstaande verhaal geverifieerd bij de nederige dokter Len, omdat hij het in eerste instantie ook te mooi vond om waar te zijn.

Deze Dr. Len bleek zo inspirerend voor Joe Vitale, dat hij met hem is gaan werken en hem zelfs de co-auteur maakte van het genoemde boek.

Onder het artikel kun je via verschillende links verder zoeken en kijken naar deze wijze van genezen. Genaamd ‘Ho’oponopono’. En als je daar iets Hawaiïaans in vermoed, dan klopt dat.. 

Lees verder op Wanttoknow: Simpele stappen om te helen: ‘I’m Sorry’, ‘I Love You’Voeg toe aan: