Zoeken
 


Wetenschap en spiritualiteit

Laatste wijziging: zondag 25 april 2010 om 17:44, 2711 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 25 april 2010

In deze bijzonder periode van de men-selijke geschiedenis, convergeren we-tenschap en spiritualiteit naar een grootse nieuwe visie.

In de laatste paar decennia heeft de kwantum wetenschap ondubbelzinnig aangetoond, dat onze fysische realiteit niet gescheiden kan worden van ons bewustzijn ervan.

Daarbij heeft de kwantum wetenschap een alles doordringend energieveld ontdekt dat het hele universum omvat, het nulpuntsveld.

Vanuit dit energieveld springen sub-atomaire deeltjes voortdurend in en uit het bestaan. De materiele wereld lijkt niet zo solide als we gedacht hadden.

Het nulpuntsveld is de wetenschap-pelijke equivalent voor het Akasha-veld uit de oosterse spiritualiteit, het alom aanwezige en alles doordringende ether waaruit zowel de materiele als de immateriële wereld is ontstaan.

Recente wetenschappelijke ontdekkin-gen hebben vooruitstrevende weten-schappers geïnspireerd om de huidige wetenschap en de oude oosterse esoterische wijsheid samen te voegen.

Journaliste en schrijfster van het boek 'Het veld', Lynn McTaggert, was een van de eerste om deze ontdekkingen m.b.t. het nulpuntsveld bekendheid te geven bij het grote publiek.

Attentie: aquariusage.comBron: soulsofdistortion

Voeg toe aan: