Zoeken
 


De Kaczynski conspiracy theory

Laatste wijziging: donderdag 22 april 2010 om 11:56, 1523 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 22 april 2010

Het was natuurlijk slechts een kwestie van tijd, en nu is hij hier: de conspiracy theory rond het vliegtuigongeluk met de Pools president Kaczynski. Het is namelijk geen toeval dat de halve Pools regering, de chef Centrale Bank, Chef Staven en een handjevol hoge geestelijken de dood vonden in Rusland. Werd het vliegtuig neergeschoten? Waren er overlevenden? Was het Rusland of de NWO? “Vaccin-complotter” Jane Burgermeister is al op de zaak gesprongen. Een complot-theorie is geboren, inclusief vage youtube-filmpjes. Polen was per slot van rekening “lastig” met het weigeren van de “varkensgriep-vaccin” en het treuzelen rond het Verdrag van Lissabon.
***door ouwe knar via het Zaplog***

Was er eerst onduidelijkheid over het aantal omgekomen personen tijdens het vliegtuigongeluk, maar er is meer.

Volgens de Daily Mail had het vliegtuig speciale apparatuur aan boord dat moest waarschuwen voor objecten en ook wanneer het vliegtuig de dicht bij de grond kwam

This analysis suggests the pilot was unaware of how low he was, which puzzles investigators since his jet was equipped with a special UIS-made safety device called a Terrain Awareness and Warning System (TAWS) that warns the flight deck when they get too close to the ground.

Volgens de BBC werd de piloot werd helemaal niet onder druk gezet om te landen.

There has been speculation that the crew were under pressure from those on the plane to land at Smolensk - and that perhaps President Lech Kaczynski himself may have given the final order.
However, Polish officials say there is no evidence to substantiate such claims.

Noch was er een technisch mankement.

Initial Russian findings based on air traffic control conversations and flight data recordings suggest there were no technical or mechanical defects with the Soviet-era Tupolev-154.

Er zijn ook geen 4 landingspogingen gedaan. Gelijk bij de eerste landing ging het al fout.

Some reports said the pilot had attempted up to four landings, though a senior Russian aviation official, Tatyana Anodina, has said that the plane only tried to land once.

Verder zijn er zijn geen lichamen en persoonlijke bezittingen in de buurt van het ongeluk gevonden. Op de video’s is ook niets daarvan te zien en journalisten zijn geweerd en hun films zijn in beslag genomen door de Russische autoriteiten. 
De radar was ontmanteld, de lampen van de landingsbaan zijn kort na het ongeluk verplaatst, en de piloot kon in tegenstelling tot wat beweerd werd, vloeiend Russisch spreken.

Waarschijnlijk is de piloot misleid over de positie van de landingsplaats en heeft er vlak boven de grond een explosie plaats gevonden

Mogelijk zijn de piloten doodgeschoten en was een deel van de zogenaamde passagiers nooit in het vliegtuig aanwezig geweest.

Veel Polen zelf vinden het zelf zo langzamerhand ook een beetje verdacht worden. Ze vragen zich nu af wie verantwoordelijk was voor het ongeluk. Waren het de Duitsers, de Russen, wie o wie.

Polen was het enige Europese land waar geen recessie was, waar zelfs enige groei was (2,7%). Het had ook een relatief lage staatsschuld.
Het is maar zeer de vraag of dat zo blijft.

http://www.youtube.com/watch?v=LoUkobHYAlk
POLISH PLANE CRASH TRUTH VIDEO

http://www.youtube.com/watch?v=oNrJqvlMc0E
Krakow - coverage of President Kaczynski’s funeral - Sat, April 17th 2010

En wat te denken van dit geheimzinnige filmpje dat volgens het bijschrijft direct na de crash is geschoten:Bron: zapruder

Voeg toe aan: