Zoeken
 


Tita Tovenaar gevlucht na bedreiging

Laatste wijziging: maandag 12 april 2010 om 08:32, 4148 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 12 april 2010

STERDAM -  Tita Tovenaar, oftewel mentalist Richard Stooker, is naar het buitenland gevlucht. De zelfbenoemde ontmaskeraar van Uri Geller voelt zich bedreigd. „Ik word door mensen opgebeld en uitgescholden. Ik moet even rust hebben.”

Richard maakte zijn identiteit dit weekeinde bekend. „Ik sta achter mijn actie. Uri Geller moet ontmaskerd worden. In mijn tv-programma wil ik de nuchterheid in Nederland terugbrengen. Geller heeft geen bijzondere krachten. Hij laat bijzondere trucs zien. Ik ga ze uitleggen.”

Patty Brard is woedend op Stooker: „Hij is een zielige goochelaar, die zich niet kan zich niet voorstellen dat er daadwerkelijk bovennatuurlijke krachten bestaan. Alles wil hij op het niveau terugbrengen dat hij kan begrijpen. Hij ziet overal een truc in.” De Stooker: „De waarheid moet maar op tafel. Wat Patty niet weet is dat ik SBS en de mentalisten in de show vanaf seizoen 1 tot vorige week heb geholpen met trucs en zelfs eigen spullen heb uitgeleend.” Ik weet dus zeker dat er trucs worden gebruikt. Ik heb er vele zelf geleverd.” SBS 6 reageert nog steeds niet.

Noot redactie:

Sorry dat ik het voor sommige misschien moet zeggen maar de Uri Geller show is nep nep nepperdenep. Het zijn illusionisten. Daar zijn geen bovennatuurlijke krachten te vinden. Alsof iemand met dergelijke krachten zichzelf op tv te kijke zou zetten met zoon show. En Patty Brard, tja die is echt. Soms wou ik wel eens dat zij een illusie was. Maar daarin tegen kan ook haar gedrag gespeeld zijn. Een sensationele show zonder inhoudt met veel overdreven drama opgezet voor de kijkcijfers.Bron: telegraaf

Voeg toe aan: