Zoeken
 


Energiecrisis is fake - er is meer dan genoeg olie

Laatste wijziging: woensdag 7 april 2010 om 11:16, 1716 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 7 april 2010

Volgens Lindsey Williams, vanaf de jaren -70 werkzaam bij een grote Amerikaanse oliemaatschappij, eerst als Baptistengeestelijke voor de werknemers en later directielid en deelnemend aan de stafvergaderingen, is de wereldwijde energiecrisis één grote misleiding. Zo heeft hij bewijs dat er in Alaska alleen al genoeg olie en gas is om de hele VS 200 jaar lang van energie te voorzien.

In een serie van 8 video's (totaal ca. 1 uur) legt Williams uit dat de Amerikaanse regering de voorraden bewust niet gebruikt om de prijs van olie, en daarmee van energie, kunstmatig hoog te houden. "Peak oil" is fake - Alaska bevat volgens Williams net zoveel olie en gas als heel Saudi-Arabië. Ook zou Rusland gigantische hoeveelheden olie en gas hebben aangeboord.

Williams vertelt o.a. dat er in Alaska dagelijks 1 miljard kubieke voet aardgas met behulp van Boeiing-straalmotoren weer terug de grond in wordt gepompt.  
Oliemaatschappijen, investeerders en speculanten zijn gebaat bij een steeds hogere olieprijs. Als er bekend wordt dat de wereld nog meer dan genoeg olie heeft en de prijzen daarom fors kunnen zakken, zullen deze belanghebbenden hun winsten zien verdampen.
 
De kunstmatig gecreëerde nieuwe oliecrisis is niet meer dan een onderdeel van de plannen voor het scheppen van de door Bush sr. aangekondigde 'New World Order'. Albert Pike schreef al in 1859 dat er drie Wereldoorlogen nodig zouden zijn om de drie belangrijkste religies op Aarde, het Christendom, het Jodendom en de Islam, voorgoed te vernietigen, en te vervangen door één nieuwe wereldgodsdienst: het Luciferianisme.
 
De valselijke schaarste van olie en gas en de inmiddels vrijwel dagelijks stijgende prijzen wijzen er mogelijk op dat die derde en laatste Wereldoorlog niet lang meer op zich zal laten wachten.
 
door Xander


Bron: weeswaakzaam

Voeg toe aan: