Zoeken
 


Transcendentale oorlogsvoering

Laatste wijziging: woensdag 7 april 2010 om 11:04, 2760 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 7 april 2010

Vaak kan het heel verfrissend zijn om ook eens notie van de andere kant te nemen. Bijvoorbeeld, als je iedere dag vlees eet, zo nu en dan een dagje vegetarisch tafelen of als je altijd per auto reist om ook eens voor het openbaar vervoer te kiezen. Gewoon omdat het kan en omdat je dan wellicht tot nieuwe inzichten komt. Zo mag ik graag bij tijd en wijle rondsnuffelen op websites die complete tegenhangers zijn van Grenswetenschap. Een van die sites is die van onze vrienden van de SS of stichting Skepsis en daar kwam ik, hoewel ik iets anders zocht, onlangs een compleet online boek tegen van differentieel psycholoog dr. H.G. Boerenkamp met de intrigerende titel "Helderziendheid bekeken" (klik PDF). 

Boerenkamp, van 1973 tot 1989 verbonden aan de Vakgroep Parapsychologie van de Universiteit van Utrecht, promoveerde in 1988 op een omvangrijk onderzoek naar paragnosten. Niet de eerste de beste dus die Boerenkamp. Het boek toont ons een geweldig gedetailleerd inkijkje in de werkwijze van zogenaamde paragnosten en de wijze waarop de wetenschap die ontleedt. Ik ga er verder niets over zeggen en laat het geheel aan jullie beoordeling over.

Bron / Lees verder: grenswetenschap.nlVoeg toe aan: