Zoeken
 


De wereld in gijzeling. Deel I: Oranje, Tempelbroeders en vrijmetselaars

Laatste wijziging: donderdag 1 april 2010 om 14:21, 4549 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 1 april 2010

Of u het nu prettig vindt of niet; wij zullen een wereldregering krijgen, door verovering of met instemming.”


(James Warburg, telg uit een vooraanstaand bankiersgeslacht en lid van de Council on Foreign Relations (CFR).i


De wereld is in gijzeling. Sinds de kredietcrisis breiden de banken hun macht in sneltreinvaart uit door niet langer enkel de derdewereldlanden maar álle naties aan een wurgend schuldinfuus te koppelen. De fenomenale renteschulden verhalen overheden via belastingen op de burgers. Het doel is gecentraliseerde totaalcontrole. Het banksysteem is daarbij het fundament in de manipulatie naar een wereldregering met een wereldleger, wereldbank en wereldmunt. De macht van de bank is mogelijk omdat het bancaire geldsysteem is gebaseerd op een fantastische misleidtruc waarbij een selecte groep uit het niets ‘geld’ creëert en daarvan slechts een fractie in de bank (=computer) hoeft achter te houden, het zogenaamde ‘fractioneel bankieren’. Al eeuwenlang heeft men toegewerkt naar deze (digitale) werelddictatuur. Met het verdwijnen van het muntgeld en de koppeling van iedere persoon en al zijn (geld)transacties aan een persoonsnummer in een centrale database is het zover.

Om het heden te begrijpen moet men het verleden kennen. Nederland heeft steeds een sleutelpositieii gehad bij de totstandkoming van de huidige deplorabele staat van de mensheid, zoals ik in dit meerdelige artikel hoop aan te tonen.

Veel van de oudste bronnen zijn niet meer toegankelijk door bewuste vernietiging, zoals de Bibliotheek van Alexandrië aan het einde van de vierde eeuw, of recentelijk de catastrofale vernieling van archeologische sites van het antieke Babylon door het Amerikaanse leger en de plundering van het Irakees archeologisch museum tijdens de Irakoorlog.iii We beginnen daarom bij de kruistochten en Tempeliers om via de Zwarte Adel van Venetië, de zeventiende eeuwse machtselite te Amsterdam en ‘Glorieuze Revolutie’ van de bankiers te Londen uiteindelijk uit te komen bij vandaag.


De Tempeliers, financiële wereldmacht achter de overheden
De schatrijke en oppermachtige katholieke orde ‘van de ‘Arme’ Ridders van Christus en de Tempel van Salomo’, beter bekend als de Tempelorde (Eng: Knights Templar), fungeren tijdens de kruistochten tegen de islam in deze tijd – met alweer religie als voorwendsel voor oorlog - als internationale bankiers in het Heilige Land. De kruistochten worden gevoerd tegen dezelfde personen die de media nu opnieuw valselijk als ‘terroristen’ afschilderen: de Semitische, oftewel Arabische volkeren, die volgens de propaganda van paus Urbanus II (1042 – 1099) de christenen ernstig zouden bedreigen. De ongekende slachtpartijen onder onschuldige kinderen, vrouwen en mannen zijn legendarisch maar, zouden de autoriteiten gelijk Madeleine Albright ons ook toen hebben voorgehouden: ‘It was worth it.’ Het werkelijke doel en uiteindelijke resultaat is, als vanouds, macht en gewin voor een selecte groep. Volgens Albert Pike, Soeverein Grootcommandeur van de Schotse Rite der Vrijmetselarij, is er echter nog een dieper doel. Hij zegt over de Tempeliers in zijn ‘Morals and Dogma’ het volgende:

Bron / Lees verder: Anarchiel.comVoeg toe aan: