Zoeken
 


07-04-2010 Betteke Visserman - Vitale voeding energetisch en holistisch benaderd

Laatste wijziging: donderdag 8 april 2010 om 10:50, 3880 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
donderdag 8 april 2010

Woensdag 7 april 2010

19.30 uur

Huis de Beurs - Groningen

Voedsel is vaak onnatuurlijk bewerkt en nauwelijks herkenbaar. Logo’s misleiden en smaakmakers verslaven.

Verwarring is er door wisselende populaire diëten, misleidende voedingsinformatie en snelle wetenschappelijke ontwikkelingen. We verliezen ons geboorterecht: “het kennen van één van de meest basale levensvoorwaarden: je voeding”.

BELICHT VITALE VOEDING VANUIT DE SYNTHESE VAN DE TRADITIONELE CHINESE-, DE MODERNE WESTERSE- EN DE NATUUR- VOEDINGSLEER

De Traditioneel Chinese voedingsleer geeft een unieke energetische beschrijving van voedsel en vertering: individueel en ervaringsgericht. Ze geeft betrokkenen direct inzicht in welke voeding gezond is voor zijn/haar individuele conditie én praktische mogelijkheden. Ze wijst ook op de nadelen van voedselkeuzes op korte of lange termijn.

De analytische Westerse voedingsleer beschrijft de werking van voedingstoffen en de stofwisseling. Als deze informatie benut wordt binnen een holistische visie is ze een zeer waardevolle aanvulling.

De bio-energetische inzichten van de Natuurvoedingsleer definiëren de vitaliteit van volwaardig, zuiver voedsel en ze wijst op de verbinding van de consument met het milieu.

De combinatie van deze drie levert sprankelende nieuwe inzichten en waarnodig een krachtig werkzame therapie op!

Iedereen kan deze benadering begrijpen. Zo is men in staat om ZELF bewust en onafhankelijk te kiezen en zij/haar voeding af stemmen op zichzelf en de leefomgeving. Dit maakt een voedingswijze mogelijk, die ziekte kan voorkomen en genezen en het milieu spaart.

Meer inhoudelijke informatie: http://www.vitalevoedingsvisie.nl/

 

Locatie: Huis de Beurs

A kerkhof zz nr 4 in Groningen

Hoek Folkingestraat - Vismarkt

Café in, deur door, trap op

Woensdag 7 april 2010

Aanvang 19.30 uur

Entree: € 10,=

Meer info: http://www.oneheart.nu/

Reserveren: oneheart.groningen@gmail.com  Voeg toe aan: