Zoeken
 


08 t/m 09-05-2010 Munay Ki in Enkhuizen

Laatste wijziging: maandag 10 mei 2010 om 12:15, 5411 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
maandag 10 mei 2010

Munay Ki, 8 en 9 mei in Enkhuizen

Je kunt je vast opgegeven voor deze bijzondere workshop. We werken met een kleine groep van maximaal 10 personen.

Data: 8 en 9 mei
Tijden:  10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Vijzelstraat 27 in Enkhuizen
Prijs: € 195

Programma: een en ander kan, afhankelijk van tijd, verschoven worden in dag.

Deel 1:
Openingsceremonie; We maken onze heilige ruimte en reinigen de ruimte en onszelf.
Kennis maken met krachtdieren en archetypes.
Eerste inwijding: De Heler
Tweede inwijding: Banden van Kracht
Derde inwijding: Harmonie
Vierde inwijding: De Ziener

Deel 2:
Meditatie bij de vijfde inwijding
Vijfde inwijding: Hoeder van de Dag
Meditatie bij de zesde inwijding
Zesde inwijding: Hoeder van de Wijsheid
Meditatie bij de zevende inwijding
Zevende inwijding
Aangepast programma

Deel 3:
Ademhalingsoefening en meditatie
Herhalen eerdere inwijdingen
Meditatie bij de achtste inwijding
Achtste inwijding
Tweede deel van de negende inwijding
Kijken door de ogen van het krachtdier
Vuurritueel
Afsluiten van de heilige ruimte

 Munay Ki

De Munay-ki zijn negen inwijdingen van het helingspad van de Inca's. Deze inwijdingen worden ons geschonken door de sjamanen van de Q'éros, een volk uit het Andesgebied van Peru, dat bekend staat als de laatste nog traditioneel levende rechtstreekse afstammelingen van de Inca's.

Nu is de tijd gekomen dat de medicijnmensen van de Inca's, de Hoeders van Wijsheid, hun spirituele wijsheid delen met de rest van de wereld. Deze Wijsheden komen nu ook voor jou ter beschikking als energietransmissies. Elke inwijding is een stap naar een hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid als geheel.

Het Quechua, de taal van vele Andesvolkeren en van de Q'éros kent geen woord voor liefde, ook niet voor het woord wil. Dat is voor hen nl. een geïntegreerd begrip: Munay = liefde en wil ineen. Ofwel liefdevolle wilskracht of wilskrachtige liefde! De echte kracht van onvoorwaardelijke liefde.

De Munay-ki geeft een enorme onvoorwaardelijke liefdeskracht voor jezelf en de wereld om je heen. Het zorgt voor het ontwaken van de Boeddha-natuur in jou, het Christusbewustzijn, de goddelijke vonk in het diepst van je wezen.

De Munay-ki is een reis op weg naar vrijheid om te zijn wie en wat je in wezen bent, een reis van de illusie van afgescheidenheid terug naar het bewustzijn van eenheid. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht. Met je eigen goddelijke natuur. Het maakt dat je volledig in je kracht komt te staan. Je kracht om je dromen te kunnen creëren en te manifesteren in deze wereld.

Elke inwijding heeft zijn eigen betekenis.
Het activeert je eigen vermogen tot heling, biedt energetische bescherming, maakt dat je vanuit een wezenlijk ander perspectief leert waarnemen en geeft je verbinding met 7 archetypische, scheppende en organiserende krachten van het universum.

De Munay-ki helpt je de balans terug te brengen in het mannelijke en het vrouwelijke in jou en daardoor in je relaties met anderen. Het geeft stabiliteit en een hogere mate van gezondheid dan voorheen.

In essentie geven de inwijdingen je de wijsheid en de kracht om je verantwoordelijkheid te accepteren voor alle schepping. Dat jij de schepper bent van je eigen wereld. De Inca's leren ons hoe dat een wereld in harmonie en overvloed kan zijn. De Munay-ki is het Incapad naar verlichting en wereldvrede.

Tijdens een workshop ontvang je alle negen inwijdingen waarmee jij je hoogste bestemming kunt leven. Je leert de betekenis van elke initiatie en hoe je deze ook zelf kunt doorgeven aan anderen. De negende inwijding is voor het eerst in de evolutie van de mensheid beschikbaar sinds juni 2006 om van mens-tot-mens door te geven.
Elke inwijding van de Munay-ki is een persoonlijke stap naar hoger bewustzijn en tegelijkertijd een fase in het versnelde evolutieproces van de mensheid op weg naar een harmonieuze samenleving.


De Munay-ki:
Voert je voorbij de illusie van afscheiding. Herstelt de verbinding met je innerlijke kracht. Het maakt dat je volledig in je kracht komt te staan.
Je kracht om je dromen te kunnen dromen en te manifesteren in deze wereld. De Munay-ki geeft een enorme liefdeskracht voor jezelf en de wereld om je heen. Door een verschuiving van perceptie leer je veranderingen te laten plaatsvinden via je hart. Simpel door je hart echt te openen, voor jezelf, voor de ander en voor het grotere geheel,door het verkrijgen van een hoger bewustzijn en door verbindingen te maken en te delen.
Het belooft een versnelde transformatie naar hoger bewustzijn. Geeft praktische gereedschappen om de Nieuwe Tijd in praktijk te brengen. De tijd die begint waar je hier en nu bent, in je dagelijks leven. De inwijdingen geven je de wijsheid en de kracht om je verantwoordelijkheid te accepteren voor alle schepping. De Munay-ki is het Incapad naar verlichting en wereldvrede.

Voor wie zijn deze inwijdingen?
Voor mensen zoals jij en ik die graag in vrede, schoonheid en bewustzijn willen leven. Zo kunnen we samen het Pad van de Inca lopen en in harmonie leven met elkaar en alles wat op de aarde is.

Bron: http://www.inmunay.com/Voeg toe aan: