Zoeken
 


Een incident? De complotters hebben het gedaan!

Laatste wijziging: woensdag 10 maart 2010 om 09:48, 2527 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 10 maart 2010

Dat de mainstream media stelselmatig weigert om kritische vragen te stellen, zoals over de aanslagen op 9/11, of onderwerpen als de Northwoods documenten niet aan durft te snijden zegt natuurlijk al heel veel. Maar tegenwoordig maken ze er ook een sport van om incidenten zo snel mogelijk aan complotdenkers te linken.

De methode om een bepaalde groepering of beweging zwart te maken is natuurlijk niet nieuw maar de media maakt er vandaag de dag maar wat graag gebruik van. Zo was er in het niet zo verre verleden het incident waar de media WeAreChange activist Gary Talis probeerde te beschuldigen van het aanvallen van een meisje in een rolstoel na een protest actie van deze groep. Later kwam boven water dat er valse getuigenissen tegen hem  afgelegd waren, en door de media enorm opgeblazen was om zo de 9/11 movement in kwaad daglicht te stellen. Een ander incident was de beschuldiging aan het adres van Alex Jones. Televisie muts Michelle Malkin schreeuwde moord en brand nadat Jones en zijn mensen ”Kill Michelle Malkin!” zouden hebben geroepen. De media dook er gelijk bovenop en de kranten kopte de volgende dag in dik gedrukte letters dat die rare complot aanhanger Jones haar dood wilde hebben. Ook dit is later weerlegd en moesten ze toegeven dat het niet Jones, maar een paar agent provocateurs waren die het geroepen hadden. En, nou vooruit dan, nog een voorbeeld: Het vliegtuig wat in het IRS gebouw (belastingkantoor) in Texas was gevlogen. De media ging er bijna direct van uit dat het een persoon uit de TEA-party movement was. De complete waarheid is nog niet boven water maar het feit dat ze bijna gelijk weer een vinger naar een groepering wijzen die kritisch naar hun overheid is, zegt al heel veel natuurlijk. Plus dat getuigen zeggen dat de crisis en hulpdiensten al op de hoek van de straat stonden te wachten, vlak voordat het vliegtuig het gebouw in vloog. Beetje vreemd allemaal!

Vorige week heeft een man, de 39 jarige John Patrick Bedell, twee beveiligingsmedewerkers bij het Pentagon doodgeschoten. En weer was de media er als de kippen bij om binnen het uur de schutter aan de 9/11 truth movement te linken. Het programma, Geraldo at large op FOX, besteedde aandacht aan het incident en ook daar viel de term 9/11 complotter een aantal keer. Ze hadden wel Alex Jones gevraagd om in het programma zijn visie op het gebeuren te geven. Ik moet toegeven, dat kan ik dan wel waarderen. Jones kreeg zowaar aardig wat spreektijd, die hij goed gebruikte en onder andere ook de vreemde gang van zaken rondom de onderbroeken terrorist tijdens kerst aan de kaak te stellen. Kijk, Geraldo denkt ook wel dat mensen die geloven in een complot rondom 9/11 getikt zijn en steekt dat ook niet onder stoelen of banken. Maar op de vragen van Jones; ”Waarom zijn ze zo bang voor kritische vragen?” en ”Hoe kunnen ze nou binnen het uur weten dat het mensen zijn die kritisch op de overheid verantwoordelijk zijn?”, kreeg hij, uiteraard, geen antwoord. Er kwam later nog een dik opgemaakte bimbo in beeld die Alex Jones beschuldigde dat hij geen enkel bewijs had om zijn claims van overheid gesponsorde terreur te ondersteunen. Het was echt belachelijk dat hij zoiets durft te roepen! Jones noemde nog even snel het Golf of tonkin incident, wat de Vietnam oorlog inluidde, en de Northwoods documenten die laten zien dat de overheid wel degelijk bereid is aanslagen te plegen als dat hun agenda dient. Waarop de bimbo duidelijk liet blijken dat ze totaal geen besef heeft van de geschiedenis, zelfs Geraldo moest toegeven dat het Golf on Tonkin incident erg goed gedocumenteerd is… Op zich kan ik de houding van de gecontroleerde massa media wel begrijpen, maar de waarheid verdient het om openbaar te worden en mensen als Alex Jones zijn een waardevol bezit in de strijd tegen de leugens en de manipulatie.

Because there’s a war on for your mind!Bron: deverborgenwaarheid

Voeg toe aan: