Zoeken
 


Wings: We zijn ons aan het voorbereiden op de Kosmische Tsunami

Laatste wijziging: woensdag 3 maart 2010 om 15:25, 2517 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 3 maart 2010

Welkom!

Er zijn nog meer opwindende dingen onderweg. Er zal gauw een herstructurering van de kosmos gaan plaatsvinden. Net zoals een paar maanden geleden, toen de aarde haar plaats in nam, in een nieuwe ruimte in de kosmos, zo is het nu tijd geworden voor andere hemellichamen, om ook in hele nieuwe energetische ruimten hun plaats in te nemen. Er zal dus een herstructurering van de kosmos plaatsvinden. Deze enorme massieve beweging zal een enorme golf van energie teweegbrengen, of beter gezegd een kosmische tsunami. Deze enorme golf van energie, of golf van licht, zal dan over de aarde wassen. Aangezien we ons nu in een veel hoger vibrerende energie bevinden, dan bijvoorbeeld een paar maanden geleden, zal de golf dan ook bestaan uit een hoger vibrerende energie, of licht...en dit licht zal dan alles in de kosmos omvatten.

De aardbeving in Haïti veroorzaakte een enorme hartopening voor de planeet. Het was de voorbode van de energie van de nieuwe aarde....de hart energie. Hierdoor stuwde het de schepping van onze nieuwe realiteit. De enorme aardbeving die gisteren plaatsvond in Chili, had hele andere redenen. En het zal niet de laatste aarde beweging zijn op de planeet, want er zullen er meer komen.

De aardbeving in Chili was een voorbode van de golf van licht. Deze aardbeving en andere aardbevingen maken ruimte, voor de golf van licht, om binnen te komen. De aarde maakt een nieuw "bedje" klaar, of is zichzelf aan het herstructureren, zodat zij beter het nieuwe licht kan ontvangen dat gauw zal arriveren.

Wanneer deze golf van licht zal arriveren, zal het over alles en iedereen heen wassen, in elk hoekje en gaatje, elke vorm van dichtheid of duisternis wegspoelend, wat het op zijn pad tegenkomt. Dit is allemaal een onderdeel van het proces van het creëren van de nieuwe realiteit. In Creating the New Reality/Finding your True and Authentic Space (het nieuwe Emerging Earth Angels e-boek dat zojuist uitgekomen is), wordt een deel van dit proces beter gedetailleerd uitgelegd, wat betreft het naar buiten brengen van onze persoonlijke energie en het overnemen van de vroegere Aarde blauwdruk. Deze voorbereidingsperiode die we nu ervaren, tezamen met de nieuwe golf van licht, zijn fasen die nodig zijn, bij het assisteren in het naar buiten brengen van onze eigen persoonlijke energieën om de nieuwe planeet aarde te creëren.

Wat er nu gebeurt is, dat we klaar zijn voor dit stadium. In de afgelopen weken hebben wij ons verankerd in de aarde en daarmee hebben wij elke overgebleven oude en dichte energie, die diep in de aarde zat, losgelaten. Dit vond plaats, zodat het licht zijn plaats kon innemen en zodat de juiste en ware bestuurders van de aarde zich nu in hun juiste en ware posities bevinden voor de aankomst in onze zeer nieuwe realiteit.

Nadat we volledig verankerd waren in de aarde, begonnen we onze energie naar buiten te brengen. In de voorgaande tijd, voordat we ons van de oude wereld scheidden, werden er donkere energieën naar buiten gebracht en namen deze donkere energieën het over. Aldus werden velen van ons tot het uiterste geduwd, met ogenschijnlijk geen enkele plek om uit te rusten. Met de gebeurtenis van de hele nieuwe aarde, worden de dingen nu omgekeerd. We begonnen met een overlapping van Aarde Één, en dus was er nog veel van het oude aanwezig. Nu brengen wij (het licht) naar buiten en nemen wij de oude wereld realiteit over.

Op deze manier, begonnen we op veel oude energie te botsen en dit veroorzaakte wrijving, frustratie, boosheid en spanning, en het leek wel alsof we bijna nergens heen konden gaan zonder niet tegen een energetisch plafond aan te knallen. Tegelijkertijd ervaren we nog steeds de op en neergaande achtbaan met enerzijds de geweldige energie dagen en aan de andere kant de niet zo geweldige energie dagen. Op het ene moment lijkt de mist zo maar opeens verdwenen te zijn en het volgende moment bevinden we ons ogenblikkelijk weer in drijfzand. We creëren letterlijk beetje bij beetje. Op deze manier creëren we net genoeg om onszelf te ondersteunen, dan verbruiken we het weer en dan moeten we weer meer creëren. Over een tijdje, als we meer en meer van de nieuwe realiteit geschept hebben, zal dit veranderen. Maar weet, dat we nu zelf ook al heel wat meer van de nieuwe energie vasthouden en op deze manier, zullen onze positieve gedachten en visies ons in betere plaatsen houden dan ooit tevoren.

Toen de nieuwe golf van licht begon met zijn voorbereidende periode, werden we energetisch verwijderd van de situatie zoals we die tot dan toe ervaren hadden. Dit betekende, dat we plotseling in veilige ruimten gezet werden, of beter gezegd verwijderd werden, van de mogelijkheid geraakt te worden door iets wat op de planeet gebeurde, wat ons mogelijk uit ons evenwicht zou kunnen hebben gebracht. Dus toen, gedurende deze tijd (die ruwweg halverwege februari begon), stopte ineens die geweldig aanvoelende energie die in onze kroonchakra's binnenkwam. Dit veroorzaakte een gevoel van leegheid, holheid, depressie, een groot gevoel van niet-verbonden en gescheiden zijn, en aldus een periode van veel te vroeg wakker worden voor een tijdje, en weer onmogelijk terug in slaap kunnen vallen.

Dus waar bevinden we ons nu in hemelsnaam in deze vreemde science fiction film ?

We worden nog steeds "apart gehouden" totdat de meer massieve veranderingen en herstructureringen compleet zijn. Wezens van een hoger niveau vertelden mij dat er "protocollen" bestaan voor zulke dingen, zoals enorme natuurrampen, en het apart gehouden worden in beschermde ruimten is één van deze protocollen. Hierop volgt, dat de nieuwe golf van licht veel weg zal wassen, zodat er "ruimte" zal zijn voor een makkelijkere uitbreiding. Dus we hebben nu al een tijdje in een groot vliegtuig gezeten dat rond de planeet cirkelde, zonder in staat te zijn ergens te landen. Of bijvoorbeeld nog steeds in de bus zittend met onze koffers, ongeduldig wachtend om te kunnen uitstappen en uitpakken, terwijl we nog niet in staat zijn om van onze zitplaatsen af te komen.

Wanneer de golven van licht arriveren, zal er veel gaan veranderen. De dingen zullen veel makkelijker op hun plaats vallen, we zullen naar een hoger niveau van leven en zijn opgetild worden en we zullen veel meer verbonden zijn met de rest van de kosmos. Ja, deze verbindingen zullen niet minder dan heel diepgaand zijn. Wezens uit de hogere gebieden die uit deze golf van licht komen, arriveerden gisteravond in mijn huis om dit proces uit te leggen en om hallo te zeggen tegen de aarde en haar bewoners, daar deze verbindingen met het hogere niveau zo veel makkelijker zullen gaan worden. "Één" zijn zal een hele echte betekenis krijgen en veel zal nu op zijn plaats terecht gaan komen. Deze wezens uit de hogere gebieden wilden ook zeggen, dat "Wij welkom zijn in een hele nieuwe realiteit van nieuwe manieren van leven en zijn. Wij zijn zo blij dat jullie je hier in deze zeer nieuwe en andere ruimte bevinden."

Verbindingen, verbindingen, verbindingen. Het e-boek Creating the New Reality vertelt veel over, hoe we zo ontzettend verbonden zijn met alles, wanneer we in de hogere gebieden komen, want deze manier van leven en zijn, kwam de laatste maanden met volle vaart mijn ruimte in en op zeer interessante manieren. Het is een ervaring en realiteit, waarvan ik alleen maar kan zeggen, dat ik zoiets nog nooit eerder heb meegemaakt. De liefde en dankbaarheid voor iedereen, waarmee we verbonden zijn (daar we heel erg bewust gaan worden van de realiteit van deze "verbindingen" als we erin gaan leven), zal een norm en een manier van leven gaan worden, die alle levende dingen op de planeet als een warme omhelzing zal omvatten.

Terwijl dit proces van herstructurering zal voortgaan, zullen we voelen dat de dingen op hun plaats gaan vallen, op een zeer nieuwe en andere manier. Dus is de aarde zichzelf aan het herstructureren op zeer diepe niveaus en dit proces zal nog een tijd doorgaan. En weet ook, dat er hogere wezens van licht zijn, die de aarde in hun liefhebbende armen houden, terwijl zij toezien en assisteren bij deze aarde veranderingen die momenteel plaatsvinden en nog plaats zullen gaan vinden. De aarde zal "geboetseerd" worden in een nieuwe vorm en het zal een vorm worden, die op alle manieren perfect zal zijn, om de golf van licht die onderweg is, te ontvangen en te belichamen. (Het spijt me, maar ik heb geen specifieke tijdsaanduiding voor de aankomst. Maar zoals alle dingen perfect samenvallen en op goddelijke manieren samenkomen, zal het simpelweg arriveren wanneer het tijd is. Alles wat we moeten doen is elke stap van het proces genieten, terwijl we ons bevinden, in het moment van elk van deze goddelijke en miraculeuze stappen, die zich nu voor ons ontvouwen.)

Ja, een heel nieuw "bed" wordt nu voor ons opgemaakt, zodat wij met een heel nieuw leven mogen beginnen, in een hele nieuwe realiteit, die wij zelf creëren.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen

Dit artikel is vertaald door: Linda (linda.postema@yahoo.com)

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.comBron: goto2012.nl

Voeg toe aan: