Zoeken
 


Prehistorische buitenaardse grotschilderingen gevonden in India

Laatste wijziging: dinsdag 23 februari 2010 om 15:45, 4136 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 23 februari 2010

Een groep antropologen die samenwerken met stammen in de heuvels van een afgelegen gebied in India hebben een wonderbaarlijke ontdekking gedaan: Verbijsterende prehistorische grotschilderingen die buitenaardsen en schotelvormige vliegmachines vertonen.

De schilderingen werden gevonden in het district Hoshangabad in de staat Madhya Pradesh op bijna 70 kilometer afstand van het gemeentehuis van Raisen. De grotten bevinden zich diep verborgen in de dichtbegroeide jungle.

Een duidelijke afbeelding van wat een buitenaards wezen lijkt te zijn, gekleed in een ruimtepak, is te zien in een grottekening, waarbij ook een klassieke vliegende schotel staat afgebeeld die iets naar boven of beneden lijkt te ‘beamen’. Aan de achterkant van het toestel is een soort krachtveld of vliegbeweging te zien.

Ook vertoont de tekening een ander object dat om een zogenaamde ‘wormhole’ lijkt te gaan, die zou verklaren hoe buitenaardsen in staat zijn om naar de Aarde te reizen. Deze afbeelding leidt bij UFO onderzoekers tot de conclusie dat de afbeeldingen moeten zijn gemaakt met betrokkenheid van buitenaardsen zelf.

Lokale archeoloog, Wassim Khan, heeft de afbeeldingen met eigen ogen gezien. Hij beweert dat de objecten en wezens, die op de schilderingen te zien zijn, op geen enkele wijze overeenkomen met andere eerder ontdekte grotschilderingen uit de prehistorie in dat gebied. Zodoende gelooft hij dat het zeer waarschijnlijk gaat om wezens van andere planeten die contact hebben gehad met de mens sinds prehistorische tijden: Dit geeft wat meer gewicht aan de ‘prehistorische astronauten theorie’ waarin veronderstelt wordt dat de menselijke beschaving is opgericht met assistentie van vriendelijke ruimte-reizende buitenaardsen.

Originele bron: Archeologydaily.com

 Bron: hoaxwereld.nl

Voeg toe aan: