Zoeken
 


Wetgevers verzetten zich tegen gedwongen Microchip implants (audio)

Laatste wijziging: zaterdag 20 februari 2010 om 19:14, 4606 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zaterdag 20 februari 2010

Het Huis van afgevaardigden in Virginia keurde deze week een maatregel goed, die burgers moet beschermen tegen dominante werkgevers.

De wet maakt het strafbaar om identificatie of een tracking apparaat in het lichaam van een persoon te implanteren; zonder hun schriftelijke toestemming.

Terwijl het gebruik van geïmplanteerde microchips gemeenschappelijker wordt - met mensen die hen gebruiken om huisdieren op te sporen en voor het opslaan van medische gegevens - beginnen wetgevers hun zorgen te uiten.

Sommigen zijn bezorgt dat het gebruik in mensen zou kunnen leiden tot een schending van privacy of misbruik door werkgevers. Anderen zijn bezorgt dat het gebruik van microchips de "merkteken van het Beest" zou kunnen zijn - of de komst van antichrist, meldt Washington Post.

"Mijn begrip hierover- ik ben geen theoloog - maar er staat een profetie in de Bijbel die zegt dat u het merkteken moet ontvangen om te kunnen kopen en verkopen in de eindtijd," vertelde Mark L. Cole aan de Washington Post. "Sommige mensen denken dat de microchip het merkteken zou kunnen zijn."

Cole zei de wetgeving hoofdzakelijk te sponsoren wegens de privacy kwesties. "Ik ben van mening dat iedereen het recht zou moeten hebben om hun eigen lichaam te controleren," zei hij.

Maar toch zien veel fundamentalistische Christenen meer zorgelijke zaken in het Bijbelboek Openbaring. De Bijbeltekst verklaart: "Verder liet het bij alle mensen, jong en oud, rijk en arm, slaaf en vrije, een merkteken zetten op hun rechterhand of op hun voorhoofd. Alleen mensen met dat teken - dat wil zeggen de naam van het beest of het getal van die naam - konden iets kopen of verkopen."

Tegenstanders van de wetgeving bespotten de verbinding met het Bijbel verhaal. Robert Brink zei tijdens campagne bijeenkomsten nooit kiezers te hebben gehoord die zich zorgen maakten over microchips. "Ik heb nooit iets gehoord over de dreiging van gedwongen microchip implants bij mensen," zei hij.

Andere staten, met inbegrip van Georgia en Tennessee, overwegen soortgelijke maatregelen. Een aantal staten zoals Californië en Wisconsin hebben al soortgelijke wetgeving aangenomen.

Trunews met Rick Wiles (audio)

Gasten: Mark Cole ( R-Va ) en Jeffrey Smith

Onderwerp: Republikeinse Afgevaardigde Mark Cole heeft met succes de wetgevende macht gedwongen om microchip implants in zijn staat te verbieden en Jeffrey Smith bespreekt de gevaren van GMO's

Download: Trunews MP3

cbsnews.com

 

 Bron: endtimes

Voeg toe aan: