Zoeken
 


Wings: De Aarde Verandert

Laatste wijziging: woensdag 17 februari 2010 om 15:34, 2165 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
woensdag 17 februari 2010

Welkom!

Ook al is er onlangs al een WINGS bericht verschenen, toch zijn er noemenswaardige evenementen aan de nabije horizon en het op de hoogte zijn, van de redenen op een hoger niveau, zal er hopelijk voor dienen, om ieder gevoel van stress of verwarring, die zou kunnen ontstaan, te verlichten.

De aardbeving in Haïti startte met veel kracht de noodzaak van de nieuwe realiteit op, door onze harten te openen en door de mensen weer samen te brengen. Het kraakte letterlijk de aarde open en bereidde haar voor op een heel nieuw begin.

In de tijden die spoedig zullen komen, zullen we aanvullende natuurrampen gaan ervaren en deze zullen niet plaatsvinden in de derde wereldlanden. Ook al zijn de gebieden waar deze rampen zullen plaatsvinden nu zeer waarschijnlijk al bekend bij velen, persoonlijk voel ik niet de behoefte om deze gebieden mede te delen. We bevinden ons altijd precies op de plaats waar we horen te zijn, op elk moment. Op onze zielenniveaus worden we altijd, maar dan ook altijd gestuurd naar onze perfecte plaatsen en ruimten. Hierdoor zullen sommigen van ons in de gebieden blijven waar deze rampen zullen gebeuren, omdat onze aardengelen daar hard nodig zullen zijn. Anderen kunnen weer beter dienen, door uit deze gebieden verwijderd te worden, alles in overeenkomst met wie we zijn en wat we hier komen doen.

In aanvulling hierop, wil ik mededelen, dat ik deze dingen zelden vooruit mededeel, daar ik vind, dat er altijd ruimte moet zijn voor een ander scenario. We weten nooit echt zeker hoe en of de dingen ook inderdaad zullen gebeuren. Het mededelen van dit soort evenementen creëert meestal angst en we hebben nu al genoeg onzekerheden. We zouden hierdoor juist een onnodige situatie kunnen creëren, simpelweg, omdat we ons dan erop focussen en het zou misschien uiteindelijk niet eens nodig zijn. Als we dit ascentie-proces stapje voor stapje kunnen nemen en als we ons kunnen focussen op elke stap, per keer, die we ervaren, dan zijn we altijd precies daar waar we horen te zijn.

Momenteel staan we vlak voor de volgende verandering op aarde. Waarom hebben we veranderingen op aarde en kunnen zij omgedraaid worden? Ook al zijn ze inderdaad onaangenaam en behoorlijk dramatisch, toch zijn zij op dit moment nodig.

De aarde wordt voor een nieuw begin voorbereid. Bepaalde geografische gebieden worden aldus schoongeveegd en schoongemaakt, zodat het palet voor de nieuwe aarde klaar zal zijn. Daar we nu aan het vertakken zijn en daar het licht nu begint met "alles over te nemen", wordt er een nieuw bed gemaakt. Er is hier geen oordeel. Bepaalde gebieden zullen niet het doelgebied zijn, daar zij zo laag vibreren, dat zij een hele snelle nieuwe opmaak nodig hebben. Wat er hier gebeurt is, dat er bepaalde gebieden op de planeet zullen zijn, die de lichtcentra zullen worden en deze gebieden worden voorbereid op hun nieuwe rollen.

Wanneer er op het gebied van energieën een dramatische schoonmaak plaatsvindt, of een beweging, dan vibreert het gebied, dat is schoongemaakt, altijd veel hoger nadat de schoonmaak en de verschuiving hebben plaatsgevonden. Haïti zal bijvoorbeeld gauw als een heilige plaats worden herkend. En sommige geografische gebieden zullen ook op een behoorlijk dramatische manier worden hergeschikt.

Dit is allemaal deel van het proces van het creëren van de nieuwe wereld. We starten helemaal opnieuw op, vanaf de bodem en dus moet de nieuwe wereld een nieuw bed hebben om in te kunnen liggen.

Sommigen zijn onlangs verplaatst naar een nieuwe energetische ruimte om energetisch verwijderd te zijn van deze dreigende veranderingen, die zullen plaatsvinden op het fysieke niveau van onze nieuwe realiteit. Gevoelens van een tijd lang "apart gezet worden", verwijderd te zijn, of plotseling het gevoel hebben, dat men zich nu in een nieuwe en heel kalme ruimte bevindt, of zelfs dat we eindelijk ergens geland zijn wat goed voelt, beschermd en echt, zijn sommige van de symptomen, van het hebben van deze ervaring. Enkele maanden geleden, werden velen van ons "apart gezet", terwijl er een nieuwe hiërarchie werd opgezet. Dit gebeurde rond de tijd van de scheiding van de werelden. We moesten verwijderd worden, terwijl er iets nieuws werd opgezet, voordat we erin plaats konden nemen.

Het "apart gezet worden" is deze keer erg gelijkend, maar voor verschillende redenen toch anders deze keer. We worden verwijderd, terwijl de nieuwe geografische aarde wordt voorbereid. Deze gevoelens van verwijderd worden, zullen het meeste heersen, bij degenen die in de gebieden verblijven, die het meest geraakt zullen worden, daar zij zich dichterbij bevinden en dus de inslag hiervan veel meer zullen voelen. Gedurende deze tijden zullen we verwijderd worden, zodat we geen enkel trauma of nagalmingen door deze dramatische veranderingen zullen ervaren.

Ja, deze tijden zijn inderdaad dramatisch en stresserend. Maar als we ons kunnen blijven herinneren, dat we dit een hele lange tijd geleden gepland hebben en als we weten, dat de dingen geordend worden en op een juiste en goddelijke manier op hun plaats worden gezet, dan kunnen we ons hopelijk bevinden in ruimten van vrede, liefde en kalmte, terwijl al deze dingen zich ondertussen voltrekken.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen

Dit artikel is vertaald door: Linda (linda.postema@yahoo.com)

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.comBron: goto2012.nl

Voeg toe aan: