Zoeken
 


Wordt NU wie Jij werkelijk bent

Laatste wijziging: zondag 14 februari 2010 om 19:06, 1726 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 14 februari 2010

Nu we wakker geworden zijn, de sluiers optillen van een werkelijkheid die eigenlijk een illusie was. Weten we eindelijk wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we heen gaan. We zijn lichtwezens met een mix van verschillende variaties in ons D.N.A van ons menselijk lichaam. Waar de oorsprong van de mens in terug te vinden is. Nu we weten dat er meer lichtwezens zijn in andere dimensies en het Universum, zijn we steeds bewuster van onze omgeving en welke plaats we daar in nemen.

Wij worden er steeds meer bewust van dat we allen een zijn, en werkelijk verbonden zijn met elkaar via energiebanen, die over de gehele wereld elkaar aanraken. Nu we ons langzaam weer leren hoe we ons moeten verbinden, komen er steeds meer mensen in verbinding met elkaar. Dit werkt als een energetisch domino effect, waardoor het licht langzaam maar zeker wordt doorgegeven. Weet ook dat de beleving van tijd in deze werkelijkheid accelereert. Dat we daarom steeds meer leren, maar vooral dat de energie van bewustzijn stijgt over de mensen op Aarde en het Universum.

We mogen het positieve in het geheel zien, door met grote intentie onze eigen werkelijkheid te creëren, zonder de controle systemen van deze werkelijkheid te hoeven benaderen. We mogen daarin verder kijken dan het vaste denk patroon, door deze werkelijkheid anders te belichten. Eigenlijk zouden we de waarheid intuïtief mogen voelen. Wij lichtwezens hebben een vrije wil, laten we die wijs gebruiken. Het is een prachtig mooi concept waar we onze wereld mee mogen creëren en manifesteren. Wees je altijd bewust van je gedachten en creaties. Je bent namelijk zelf goddelijk in het eenheid bewustzijn systeem.

Ethiek is het Sleutelwoord voor de komend jaren en verder. Alles wordt transparant in het eenheid bewustzijn, en er zal een sociaal economisch systeem gecreëerd worden waar wij in dit leven nog deel vanuit gaan maken, en wat ten gunste zal zijn van al het leven in het Universum. De mensheid heeft namelijk een toekomst in de sterren. Dit is waar we vandaan komen, en waar oneindig veel soorten leven te vinden is. Dat gaan we de komende jaren ontdekken. Dat is het grootste geheim wat voor de mens ooit verborgen is gehouden.

Door onze gereïncarneerde levens heen, hebben we onze lessen geleerd, met o.a. de Aarde als leerschool, waarbij we oud karma voor nieuw karma omruilden om zo op een beter niveau uit te komen. Om uit eindelijk niet meer terug te hoeven keren, maar uiteindelijk terug te mogen gaan naar onze familie daarboven. Weet dat we bewust in deze tijd gereïncarneerd zijn om deze bijzondere tijd in de evolutie van de mens mee te maken en beleven. Dat ze daarboven allemaal in de rij staan om deze bijzondere tijd hier op Aarde te mogen beleven. De ontwikkeling en veranderingen in de evolutie van de mens zal de komende jaren tot een hoog niveau stijgen. Wat een startpunt zal zijn voor de komende duizenden jaren die komen gaan.

Weet dat wij als Free Spirit ook Creator zijn, en de fundering bouwen voor al het leven in het Universum, de komende jaren die komen gaan.

Wordt NU wie Jij werkelijk bent en ontdek je eigen waarheid, zonder beïnvloeding van iets of iemand, en weet dat je precies op de plaats zal zijn waar je moet zijn als je het pad van ascensie afloopt.  


Namaste',

Richard.

 

http://Free-Spirit-Insight.hyves.nl

Copyright® 9 Februari 2010.

 Voeg toe aan: