Zoeken
 


Ik wil de klokkenluider zijn die mensen wakker schudt

Laatste wijziging: zondag 14 februari 2010 om 17:28, 5546 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
zondag 14 februari 2010

Peter Vereecke voert kruistocht tegen chemtrails, griepprik en mammografie — EVERGEM - 'Sommige mensen denken allicht dat ik gek ben. Maar ik ben een optimist, geen zwever.' Peter Vereecke, oud-burgemeester van Evergem, organiseert binnenkort een symposium over gezondheid, waar 400 mensen verwacht worden. 'We willen zoveel mogelijk mensen de waarheid vertellen.' Ivan Vanhove.

De Sleidingenaar bracht het gemeentebestuur meermaals een verontrustende boodschap. Hij wees de raadsleden al op het gevaar van de chemtrails (de witte 'staart' achter vliegtuigen, red.) en de griepvaccinaties. En in een brief aan de gemeentesecretaris stelt hij nu dat de mammografie, of radiografisch borstonderzoek ten onrechte wordt aangeraden in het gemeentelijk infoblad.

Vereecke is de luis in de pels van het gemeentebestuur. Met zijn interpellaties probeert hij het schepencollege een geweten te schoppen over de aanpak van de gezondheidszorg. Die zit volgens hem in de wurggreep van de farmaceutische industrie, die rampscenario's creëert.

Essentie van het leven

'Ik werd vanaf 2000 geleidelijk wakker uit een soort vanzelfsprekendheid en ging op zoek naar de essentie van het leven', zegt Vereecke. 'Ik ontdekte dat veel dingen vaak het tegengestelde zijn van wat ze lijken. Mijn ideeën over hoe ik het leven, de kosmos en God zag, formuleerde ik in Moeder waarom leven wij. Met die monoloog trok ik rond in Vlaanderen. Het was de aanzet voor het ontstaan van de bewustzijnsbeweging Diogenes. Ik wil de klokkenluider zijn die nog meer mensen wakker maakt. Niet ik, maar mijn boodschap is belangrijk, want we zijn nog nooit zo ziek geweest'.

Een van de dingen waar Vereecke campagne tegen voert, zijn de chemtrails. Dat is het fenomeen waarbij - volgens Vereecke - vliegtuigen opzettelijk zware metalen, chemische stoffen en andere rotzooi in de lucht brengen. 'Ik diende daarover klacht in bij een onderzoeksrechter en maakte mijn bezorgdheid over aan diverse ministeries. Enkel van Landsverdediging kreeg ik een antwoord. Omdat er niets aan de hand was, moest geen wetenschappelijk onderzoek plaatsvinden, zeggen zij', klaagt Vereecke.

Belfort Group

'Dankzij de chemtrails kreeg ik aandacht van de pers. Dat leidde tot het ontstaan van de Belfort Group. Die burgerbeweging springt in de bres voor de waarheid, vrijheid en integriteit van de mensheid en organiseert op 13februari een symposium over gezondheid. Daar verwachten wij 400 bezoekers.'

Vereecke vroeg het Evergemse schepencollege een tijd geleden ook om in het gemeentelijk informatieblad objectieve informatie te geven over het vaccin tegen de Mexicaanse griep. Hij wou dat de samenstelling en bijwerkingen van het vaccin werden vermeld. 'Dat vaccin is niet nodig, niet effectief en niet veilig', zei Vereecke. Schepen van Volksgezondheid en huisarts Luc Uyttendaele (PVG-SP.A) wees hem op het belang van vaccinatie voor risicopatiënten.

Voor Vereecke kon het ook niet dat de gemeente in zijn informatieblad de senioren aanmaande zich te laten inenten tegen de wintergriep. Uyttendaele zei dat vorige winter ruim 1.000 mensen stierven aan de gewone griep. 'Maar deze winter is er in ons land geen seizoensgriep geweest', merkt Vereecke op.

Vereecke beseft dat sommige mensen hem zot verklaren. 'Maar ik ben geen zwever. Om zeker te zijn, knijp ik mezelf af toe in de arm. Ik ben nog steeds evenwichtig, maar ik stel vast dat er grote leugens verteld worden over de gezondheidszorg. En ik wil dat de mensen de waarheid kennen.'

Aangekondigd via Nieuwsblad.be:

Getuigenis over criminele activiteiten farmaceutische industrie

Onder de noemer Onze Gezondheid organiseert de Belfort Group, een burgerbeweging die ontstond onder impuls van Peter Vereecke, zaterdag 13 februari een symposium. Dat vindt om 14 uur plaats in het Oehoe-auditorium van de Campus Biowetenschappen, Coupure Links 653 in Gent.

Daar zal professor, viroloog en griepcommissaris Marc Van Ranst debatteren met dokter-homeopaat Kris Gaublomme over de pro's en contra's van vaccinatie.

Aansluitend getuigt dr. John Virapen, ex-directeur van een Zweeds farmaceutisch bedrijf, over de volgens hem criminele activiteiten van de farmaceutische industrie. Deelnemen kost 10 euro. Er zijn slechts 400 zitplaatsen. Via info@belfort-group.eu kan vooraf worden ingeschreven.Bron: aquariusage

Voeg toe aan: