Zoeken
 


Wings: In Onze Nieuwe Ruimte treden

Laatste wijziging: vrijdag 12 februari 2010 om 16:19, 1634 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
vrijdag 12 februari 2010

Welkom!

Wat betreft de energieën, zal het hoog/laag, op/neer patroon door blijven gaan, terwijl we voort blijven gaan, met het stukje voor stukje creëren van de nieuwe realiteit. Op dit moment creëren we, en verschuiven we energie op een behoorlijk diep niveau, daar een we een grote vooruitgang hebben gemaakt, die ons in staat heeft gebracht, te beginnen met nieuwe fases, om een hele nieuwe realiteit op te gaan zetten.

Vorige week donderdag, 4 februari, overkwam ons weer een verschuiving en ook al voelen deze verschuivingen erg onaangenaam als zij plaatsvinden, toch creëren zij hun oorspronkelijke plannen...het doel hiervan is namelijk om ons in een hele nieuwe ruimte te plaatsen, om vervolgens uit te lijnen met deze nieuwe ruimte en nieuwe manier van zijn en leven.

Wanneer deze blauwdrukken arriveren, dan voelen ze in het begin altijd fantastisch, en daarna moeten we ons uitlijnen met deze blauwdrukken, om ze een vorm te laten aannemen en ze "vast te laten leggen". Dus ook al zou het kunnen lijken alsof er niet veel gebeurt de laatste tijd, toch maken we inderdaad een vooruitgang, ook al duwen en trekken deze energieën op wat vreemde en oncomfortabele manieren.

We waren begonnen met de "uitduw" fase, die ik in vorige WINGS beschreven had. We ankerden en grondden in de aarde, en daar we precies op het juiste pad zitten, zijn we nu bezig met het naar buiten duwen van deze nieuwe en hoger vibrerende energieën en patronen, om de overgebleven illusie van de oude realiteit over te nemen.

Dit naar buiten duwen en het uitbreiden van onze nieuwe en authentieke zelf, en onze visies van een nieuwe en andere realiteit, kan soms voelen als een botsing. We kunnen een gespannenheid voelen, een boosheid, een frustratie en een verstikkend effect, terwijl we ernaar streven om door de oude energieën te breken met onze erg nieuwe en hoger vibrerende energieën.

Terwijl de grote "ontkiemings" fase bijna voorbij is (ja, we houden nog steeds koppig vast en we doen nog steeds een winterslaap met deze ups en downs tijdens de "down" fase), komt ons nieuw ontwikkelde zelf boven de aarde en reikt zij uit naar de zon.

Met de oude energieën contact maken of met deze in aanraking komen, kan inderdaad onplezierig voelen, maar we moeten met complete zekerheid weten, dat we ze inderdaad, zonder uitzondering zullen overwinnen (klinkt als een soort lelijke strijd !...lach). Ik heb onlangs ervaringen met dit geval gehad in grootse situaties, wat resulteerde in iets, dat ik alleen maar kan beschrijven als echte wonderen. Het volgende wordt ons verteld: "Het licht is nu de ware en juiste bestuurder van de nieuwe aarde, aldus zal de aarde op allerlei juiste manieren schenken aan het licht. Dit is onze nieuwe thuis...onze hemel op aarde...en het is inderdaad nu in de maak."

Door vast te houden aan ons geestelijk inzicht en door trouw te blijven aan dat, wat wij zien als een hoger vibrerende manier van leven en zijn, kan er geweldig voor dienen om ons van een nieuwe verblijfplaats te verzekeren en van een juiste plaats in de nieuwe realiteit. En als het hiervoor nodig is, dat we kwaad en vasthoudend worden, dat het op onze manier gaat, dan moet dat maar zo zijn, daar woede soms een belangrijk middel kan zijn, om veranderingen door te voeren en het kan ons zeker halen uit de oude wereld van het ons slachtoffer voelen.

Naast dit alles creëerde de verschuiving op donderdag en vrijdag een andere soort van splitsing, daar sommige energieën de ene kant op gingen en sommige energieën de andere kant. Er zullen inderdaad rangen van verschillend vibrerende frequenties in de nieuwe realiteit zijn, en deze krachtige bewegingen duwen simpelweg de dingen in hun juiste en ware posities en ruimten. Er wordt orde gecreëerd en dit is hoe het hoort te zijn. Als we ergens waren, waar we niet hoorden te zijn, dan werden we teruggezet. Als we vooruit hoorden te gaan, dan werden we vooruit gezet. Als we uit een ruimte hoorden te gaan om in een andere ruimte te stappen, het maakt niet uit in welke richting dan ook, de energieën brachten deze taak tijdens deze periode voor elkaar. Alles in goddelijke orde.

Op 15 januari, ervoeren we verschillende kosmische evenementen allemaal op dezelfde dag, die de blauwdruk voor een nieuw begin voor ons allemaal ondersteunde. Dus ook al arriveerde deze blauwdruk met een knal en leek deze daarna plotseling verdwenen te zijn, toch was dit niet het geval. We zijn sindsdien met deze blauwdruk uitgelijnd. Als we kijken naar waar we nu zijn, in vergelijking met waar we waren op 16 januari, dan zijn we inderdaad ver gereisd en zijn we veel en veel dichterbij die nieuw beginnende realiteit gekomen. Zo als steeds het geval is met de ascentie, nemen we kleine stapjes, omdat we alles moeten integreren en uitlijnen en Fase Twee zal geen uitzondering zijn.

We "sluiten aan" op de nieuwe energieën, we voelen ons goed, positief, en we zien alles met duidelijkheid en hoop, we kunnen ons herinneren wie we zijn en misschien wat er gaat gebeuren voor ons, we hebben een soort nieuw gevoel van zekerheid en dan verdwijnt het. Ook al lijkt het dat deze nieuwe verbinding steeds verdwijnt, toch zijn we nog steeds aan het ontkiemen, aan het uitlijnen, aan het rusten en zijn we bezig met het wegbranden van elke lager vibrerende energie, die zich nog in ons bevindt en bereiden we ons precies voor op dat, wat we aan het creëren zijn.

Dus op deze manier kunnen we de ene minuut denken dat alles okee is en dan de volgende minuut in een donker gat vallen en voelen we alleen maar wanhoop en nutteloosheid. Dit proces voor Fase Twee (dat begon toen we "de kloof over waren gegaan") is heel anders dan het proces van Fase Één, daar we helemaal opnieuw creëren en vanaf de bodem (vanwege het feit, dat we van de oude realiteit gescheiden zijn en er liggen nu geen ascentie treden meer onder ons, om de dingen intact te houden). Dus het is dan op en dan weer neer, omdat we letterlijk de nieuwe minuut creëren en het nieuwe stuk per keer creëren. (Dit nieuwe en ongewoonlijke proces is in detail beschreven, vergezeld van nog veel meer dingen, in het nieuwe mini e-boek dat nu bijna klaar is, dus ik zal er niet te veel in detail over treden in de WINGS berichten.)

Gisteren, 9 februari, bracht weer een andere golf van ogenschijnlijke duisternis en een diepere uitlijning. We gaan door oude lagen, die nog steeds in ons zitten en tegelijkertijd is onze uiterlijke realiteit zich met grote intensiteit aan het aanpassen en aan het herschikken. De dingen gaan op hun positie staan en worden op hun plaats gezet en gaan met elkaar verbinden, terwijl de volgende laag van het nieuwe raster zijn vorm aanneemt. Hierdoor moeten wij ons op belangrijke momenten stilhouden en dit toestaan te gebeuren. Aanwijzingen van dit proces zijn: 's nachts vreemde dromen hebben (over hoe en waar we in de oude realiteit pasten, aangezien we deze oude ruimten nu loslaten tijdens de droomtijd) en de behoefte hebben om meer en dieper te slapen en de behoefte aan meer brandstof.

We zijn nu op erg diepe niveaus aan het uitlijnen. We zijn met een nieuwe innerlijke kracht en macht aan het verbinden, en dit kan een tol vragen aan de lichamelijk geest en aan het lichaam. En zoals altijd spelen moeheid en uitputting een belangrijke rol, als we enorme hoeveelheden van energie in onszelf aan het verplaatsen zijn. En gedurende deze tijd zal het ook zo zijn, dat we door de bomen het bos niet meer kunnen zien, daar we door een filter van dichtheid kijken, die in beweging is en die alles duister en naar doet lijken, ook al is het voor een korte tijd.

Ik liep laatst te wandelen langs de rivier bij het bos vlakbij mijn huis. Het was een zeldzaam zonnige dag ( we hebben ongewoonlijke weerpatronen hier in New Mexico gehad, maar niet zoals vele andere plaatsen over de wereld). Weken van geen zon en ongewoonlijk kou, kloppen niet met mijn beeld en vorige ervaring bij het leven in het zuidwesten ! Maar die dag voelden de dingen anders. Ik kon voelen dat het weer aan het veranderen was, ook al was het de eerste week van februari en ook al was het nog steeds erg koud. Er zaten hele kleine nieuwe knopjes aan de bomen. Er was een nieuw groen gewas in mijn tuin. De zon was echt te voorschijn gekomen en scheen die dag. De ganzen vlogen over en gakten. En op een hele subtiele manier was het warmer aan het worden.

En op deze manier gaat het ook met het creëren van de nieuwe realiteit. Achter de schermen zijn de dingen aan het veranderen en aan het verschuiven. Er wordt veel op zijn plaats gezet. We zijn ons voor iets heel nieuws en iets heel anders aan het voorbereiden...heel anders, dan wat we ooit voorheen hebben gekend. En heel anders, dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen, in onze oude gedachten, die in de oude realiteit bestonden.

Met veel liefde en dankbaarheid,

Karen

Dit artikel is vertaald door: Linda (linda.postema@yahoo.com)

Het originele engelstalige artikel is te vinden op www.emergingearthangels.comBron: goto2012

Voeg toe aan: