Zoeken
 


20 / 21-03-2010 informatieve lezingen - Rotterdam en Amsterdam Genezing langs geestelijke weg

Laatste wijziging: dinsdag 23 maart 2010 om 08:46, 3975 keer bekeken Print dit artikel Bekijk alle nieuws feeds van onze site
 
dinsdag 23 maart 2010

Genezing langs geestelijke weg - medisch bewijsbaar

Vier artsen en een psycholoog spreken over hun ervaringen

 

Vier artsen en psycholoog, afkomstig uit Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en België, stellen genezingen voor, die volgens de reguliere geneeskunde niet kunnen worden verklaard. Genezen personen zullen persoonlijk vertellen, hoe zij langs geestelijke weg gezond werden. De wetmatigheden van geestelijke genezing worden voorgesteld.  De toehoorders kunnen de genezende kracht aan het eigen lichaam ervaren.

 

De basis van deze lezing is de leer van Bruno Gröning (1906-1959), in wiens aanwezigheid buitengewone genezingen gebeurden. Verlamden konden hun rolstoelen verlaten, blinden weer zien. Hij sprak van het bestaan van een hogere kracht, die de basis is van alle leven en genezing kan geven. Bruno Gröning noemde deze universele kracht, die voor alle mensen vrij beschikbaar is, “Heilstrom“ of “Goddelijke kracht.“

Eén van zijn kernuitspraken was: „Ongeneeslijk bestaat niet, God is de grootste arts.“

 

De Bruno Gröning-Vriendenkring zet het werk van Bruno Gröning voort en is in alle continenten vertegenwoordigd. Duizenden mensen zijn reeds door de regelmatige opname van de „Heilstrom“ permanent vrij van psychische en lichamelijke ziekten. Daarbij zijn ook chronische en als ongeneeslijk verklaarde ziekten, zoals bijvoorbeeld angina pectoris, osteoporose, verlammingen, depressies en veel meer.

Plaatsgevonden genezingen worden binnen de Medisch-Wetenschappelijke Vakgroep van de Bruno Gröning-Vriendenkring zorgvuldig onderzocht en voor zover mogelijk gedocumenteerd aan de hand van bevindingen van onafhankelijke artsen. De artsen behoren tot deze groep. Zij geven hun ervaringen in deze lezingen in binnen- en buitenland kosteloos door aan collega's en geïnteresseerden om met deze kennis de zieke en noodlijdende mensen wereldwijd te helpen.

 

De lezingen vinden plaats op zaterdag 20 maart 2010 in “Engels Grandcafé – Zalencentrum”, Groothandelsgebouw - Zaal Kriterion, Stationsplein 45, 3010 AK Rotterdam (betaalde parkeergarage onder het gebouw; 100 mtr. van CS) en op zondag 21 maart 2010 in het Geert Groote College, Theaterzaal Zuideramstelkanaal, Fred. Roeskestraat 84, 1076 ED Amsterdam (gratis parkeergelegenheid op zondag) beide dagen van 13.30 tot 17.00 uur. Elke geïnteresseerde is van harte uitgenodigd. De toegang is vrij, er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd.

 

Contact: Tel. +31 (0)475-326068 of +31 (0)495-625360.

 

Meer dan 200 succesberichten  en verdere informatie vind je hier.

 

 

Een trailer van de Medisch Wetenschappelijk Vakgroep.

 

Het fenomeen Bruno Gröning  - op het spoor van een “wondergenezer”- een bijzondere documentaire.


Wie was Bruno Gröning? Wat gebeurde er destijds? Zijn de ongelooflijke genezingen ook nu nog mogelijk?

In het voorjaar van 1949 stroomden duizenden mensen naar Herford (Westfalen). In de herfst van dat jaar trokken tot 30.000 mensen dagelijks naar de Rosenheimer Traberhof. Een en al ellende van zieken en lijdenden. Ze hadden slechts één doel: Bruno Gröning. Voor velen was hij de laatste hoop. Door de oorlog gebroken, door artsen opgegeven, kwamen deze mensen met slechts een wens: gezond te worden, vrij van nood en pijn. Bruno Gröning zou hen helpen. En het ongelooflijke gebeurde – talloze zieken werden gezond: lammen konden lopen, blinden weer zien.

De documentaire “Het fenomeen Bruno Gröning” geeft een beeld van de dramatische gebeurtenissen van destijds en begeeft zich op het spoor van een buitengewone man. De met grote zorgvuldigheid gerechercheerde en in negen jaar van werken ontstane film brengt het gebeuren van toen weer in het bewustzijn van de publiciteit terug en geeft inzicht in de leer en het werk van Bruno Gröning. Ook nu gebeuren de genezingen, zoals tijdens het leven van Bruno Gröning. De genezingen zijn de getuigenis van de waarheid van zijn eenvoudige leer. Mensen beleven zelfs bevrijding van organische ziekten.

Film in 3 delen (inclusief 2 pauzes). Voorstellingen in Emmen, Alkmaar, Apeldoorn, Rotterdam, Ridderkerk, Heerlem en Sittard. Voor data,  plaats en reservering zie http://www.bruno-groening-film.org/ Toegang gratis, een vrijwillige bijdrage wordt gevraagd.Voeg toe aan: